با سلام خدمت همه ی دوستان.
من یه لپتاپ sony مدل FZ-180E دارم که روش یه ویندوز ویستا home premium نصبه بعد یکی به من گفت که cpu های core2duo با ویندوزهای 64بیتی بهتر کار میکنند.
بعد من یه ویندوز xp 64 بیتی گیر آوردم ولی مشکل اینجاست که وقتی وارد setup میشم میگه که دستگاه شما hard-disk نداره و از setup خارج میشه میخواستم بدونم برای چی و اصلاً آیا واقعاً ویندوز 64 بیتی باید نصب کنم و آیا دستگله من این قابلیت را داره و اصلاً تفاوتشون چیه؟
اشکال در نصب ویندوز xp
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mohammad tomcat,
در مورد نشناختن هارد ديسک بحثهاي جامعي صورت گرفته و راه حل هم به طور کامل ارائه شده، لطفا جستجو کنيد، شما بايد از برنامهاي به نام Nlite براي رفع مشکل استفاده کنيد که با جستجوي همين مورد در انجمن، ميتونيد به نحوهي انجام اون دسترسي داشته باشيد
در مورد نشناختن هارد ديسک بحثهاي جامعي صورت گرفته و راه حل هم به طور کامل ارائه شده، لطفا جستجو کنيد، شما بايد از برنامهاي به نام Nlite براي رفع مشکل استفاده کنيد که با جستجوي همين مورد در انجمن، ميتونيد به نحوهي انجام اون دسترسي داشته باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد