باسلام
می خوام بدونم چطور میشه از طریق outlook Express ایمیلمو باز کنم (یعنی تنظیماتشو در انتخاب server name بلد نیستم) اگر پاسخ بدین ممنون میشم.
ارسال ايميل از طريق outlook Express
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- تماس:
- تماس:
ارسال ايميل از طريق outlook Express
باسلام
ممنون از پاسخ شما
منظورتان از شرکتی که ایمیل داده yahoo است (یعنی من اسم server name را yahoo انتخاب کنم )
من قبلا " این کار را انجام داده ام
ممنون از پاسخ شما
منظورتان از شرکتی که ایمیل داده yahoo است (یعنی من اسم server name را yahoo انتخاب کنم )
من قبلا " این کار را انجام داده ام
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
همانطور که دوستان اشاره کردند، یاهو چند سالی هست که برای سرویس پست الکترونیکی خود رابط POP3 رایگان ارائه نمیکنه، پس برای دسترسی به ای میل یاهو از طریق Outlook Express باید از یاهو سرویس ای میل خریداری کنید. البته نرم افزارهایی هم هستند که یک ای میل را از سرویس یاهو دریافت می کنند و با شبیه سازی POP3 به نرم افزارهایی مثل Outlook Express امکان دریافت ای میل های یاهو را می دهند. الان اسم هیچکدامشان به یادم نمیاد، شرمنده.
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
استفاده از نرم افزار هاي مديريت پست الکترونيک مثل Outlook چه نسخه Express و چه نسخه Office نيازمند آن است که شما داراي يک حساب POP3 يا IMAP باشد. همچنين سرويس SMPT هم در ان فعال باشد.
با فعال بودن هر يک از گزينه هاي اول امکان دريافت فالدر هاي شما و محتويات در نرم افزار وجود دارد. سرويس SMPT در حقيقت متد ارسال شما است.
کافي است که سرور سرويس دهنده خود را بشناسيد مثلاً:
mail.negar-int.ir
mail.centralclubs.ir
...
البته غير از حساب هاي پولي شما مي توانيد از حساب هاي رايگان نيز استفاده کنيد که اين سرويس ها را ارائه مي دهند. مانند:
Inbox.com
Gmail.com
Walla.com البته در گذشته، خيلي وقت هست که کار نکردم
و ...
نحوه کار با اين نرم افزار را به طور کامل تشريح خواهم کرد ... در آينده نزديک ...
با فعال بودن هر يک از گزينه هاي اول امکان دريافت فالدر هاي شما و محتويات در نرم افزار وجود دارد. سرويس SMPT در حقيقت متد ارسال شما است.
کافي است که سرور سرويس دهنده خود را بشناسيد مثلاً:
mail.negar-int.ir
mail.centralclubs.ir
...
البته غير از حساب هاي پولي شما مي توانيد از حساب هاي رايگان نيز استفاده کنيد که اين سرويس ها را ارائه مي دهند. مانند:
Inbox.com
Gmail.com
Walla.com البته در گذشته، خيلي وقت هست که کار نکردم
و ...
نحوه کار با اين نرم افزار را به طور کامل تشريح خواهم کرد ... در آينده نزديک ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]