مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا
من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600
4تا رم 1 گیگ باس 1066
کارت گرافیک 8800gt با رم 512 مدل جی فوس
مادربورد p-35
ولی با این وجود تو بازی کراسیس با گرافیک gamer با گیر جلو میره و فقط مجبورم با mimimom بازی کنم ویندوزم عوضش کردم؟
4تا رم 1 گیگ باس 1066
مادربورد p-35
ولی با این وجود تو بازی کراسیس با گرافیک gamer با گیر جلو میره و فقط مجبورم با mimimom بازی کنم ویندوزم عوضش کردم؟
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
su-20,
احتمالا درايور کارت گرافيک شما يا نصب نشده و با درايور پيشفرض کار ميکنه و يا درايور به روز نيست، البته ملزومات بازي رو هم ببينيد، ممکنه گرافيکهاي سري 9X رو لازم داشته باشه
موفق باشيد
احتمالا درايور کارت گرافيک شما يا نصب نشده و با درايور پيشفرض کار ميکنه و يا درايور به روز نيست، البته ملزومات بازي رو هم ببينيد، ممکنه گرافيکهاي سري 9X رو لازم داشته باشه
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Re: مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا
su-20 نوشته شده:من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600
4تا رم 1 گیگ باس 1066
مادربورد p-35
با داشتن 4 رم با حجم کلی 4 گیگ پس شما باید از ویندوز 64 بیت استفاده کنی که برای بازی اصلآ مناسب نیست !
بهترین کار اینه که شما با 2 رم با حجم کلی 2 گیگ و سیستم عامل 32 بیت بازی کنی چون 2 گیگ رم در حال حاضر برای بازی های فعلی کاملآ مناسب هست .
بهترین سیستم عامل برای بازی Windows XP SP2 32 Bit هست .
البته این یک جنبه موضوع بود جنبه دیگش اینه که کارت شما یک کارت متوسط هست و انتظار نداشته باش که اندازه یک کارت جیفورس سری GTX یا GTS بازدهی
داشته باشه ، البته این موضوع با اورکلاک یکم بهتر میشه ولی باز هم مشکل وجود داره اونم تو بازی که از نظر موتور گرافیکی سنگین تو بازی های جهان حرف
اول رو میزنه !!
CPU شما هم قدرت خوبی داره به شرطی که سازنده بازی رو برای این نوع CPU بهینه سازی کرده باشه که متاسفانه این بازی برای CPU چهار هسته ای
بهینه سازی نشده و همین موضوع باعث میشه عملآ CPU شما 50% از بازدهی لازم برای هماهنگی با کارت گرافیک رو نداشته باشه و این مشکلات به
وجود بیاد پس زیاد ناراحت این نباش که سیستمت ضعیفه مشکل از جای دیگه ایست .
از راهنمايتون ممنون
من درايو کارت گرافيکمو نصب کرده بودم.در ضمن نمي دونم چرا وقتي برنامه اورکلاک و باز مي کنم و GPU يا MEMORY يا SHADERO تغيير ميدم وقتي APPLAYO مي زنم بر ميگرده به حالت اولش و اورکلاک نمشه اسم برنامشم HUD هستش در ضمن powerمم 780 وات گرين .کامپيوترمم تازه assambelesh کردم حدود 1700000 برام آب خورد در حالي که داداشم با يه پي سي با cpu هسته اي 3.2 فول کش اينتل با 2گيگ رم با باس 833 با کارت جي فورس 9600gt 512 که ضعيفتر از کارت8800gt512 من هستش و کلا سيستمش خيلي پايينتره بازي کراسيس با بالاترين درجه بي مشکل اجرا مي کنه پس مشکل از جاي ديگه
من فکر کنم که 4تا رم ايجاد مشکل کرده البته من تو ويستا امتحان کردم و 2تا رمشو در آوردم اما سيستم ضعييفتر شد آيا تاحتمال داره به خاطره ويندوز ويستا باشه؟ در ضمن اگه کسي ميدونه واسه چي اورکلاک نميشه کمک کنه
ممنون مي شم
من درايو کارت گرافيکمو نصب کرده بودم.در ضمن نمي دونم چرا وقتي برنامه اورکلاک و باز مي کنم و GPU يا MEMORY يا SHADERO تغيير ميدم وقتي APPLAYO مي زنم بر ميگرده به حالت اولش و اورکلاک نمشه اسم برنامشم HUD هستش در ضمن powerمم 780 وات گرين .کامپيوترمم تازه assambelesh کردم حدود 1700000 برام آب خورد در حالي که داداشم با يه پي سي با cpu هسته اي 3.2 فول کش اينتل با 2گيگ رم با باس 833 با کارت جي فورس 9600gt 512 که ضعيفتر از کارت8800gt512 من هستش و کلا سيستمش خيلي پايينتره بازي کراسيس با بالاترين درجه بي مشکل اجرا مي کنه پس مشکل از جاي ديگه
من فکر کنم که 4تا رم ايجاد مشکل کرده البته من تو ويستا امتحان کردم و 2تا رمشو در آوردم اما سيستم ضعييفتر شد آيا تاحتمال داره به خاطره ويندوز ويستا باشه؟ در ضمن اگه کسي ميدونه واسه چي اورکلاک نميشه کمک کنه
ممنون مي شم

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Re: مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا
Danial_4139 نوشته شده:su-20 نوشته شده:من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600
4تا رم 1 گیگ باس 1066
مادربورد p-35
با داشتن 4 رم با حجم کلی 4 گیگ پس شما باید از ویندوز 64 بیت استفاده کنی که برای بازی اصلآ مناسب نیست !
بهترین کار اینه که شما با 2 رم با حجم کلی 2 گیگ و سیستم عامل 32 بیت بازی کنی چون 2 گیگ رم در حال حاضر برای بازی های فعلی کاملآ مناسب هست .
بهترین سیستم عامل برای بازی Windows XP SP2 32 Bit هست .
البته این یک جنبه موضوع بود جنبه دیگش اینه که کارت شما یک کارت متوسط هست و انتظار نداشته باش که اندازه یک کارت جیفورس سری GTX یا GTS بازدهی
داشته باشه ، البته این موضوع با اورکلاک یکم بهتر میشه ولی باز هم مشکل وجود داره اونم تو بازی که از نظر موتور گرافیکی سنگین تو بازی های جهان حرف
اول رو میزنه !!
CPU شما هم قدرت خوبی داره به شرطی که سازنده بازی رو برای این نوع CPU بهینه سازی کرده باشه که متاسفانه این بازی برای CPU چهار هسته ای
بهینه سازی نشده و همین موضوع باعث میشه عملآ CPU شما 50% از بازدهی لازم برای هماهنگی با کارت گرافیک رو نداشته باشه و این مشکلات به
وجود بیاد پس زیاد ناراحت این نباش که سیستمت ضعیفه مشکل از جای دیگه ایست .
دوست عزیز کاملا برعکس این موردی هست که شما اشاره کرده اید!!
ویندوز ویستا 64 گزینه بسیار مناسبی برای اجرای بازی های با گرافیک بالا می باشد.
شما که 4 گیگ رم داری باید 64 بیت رو نصب کنی.
ویندوز ویستا 64 با دارا بودن Direct X 10 بازی ها را بسیار روان اجرا خواهد کرد و در کل فوق العاده کارای بیشتری از XP نشان می دهد.
دوست عزیز شما ویستا 64 رو نصب کنید.تا حد ممکن هم آپدیتش کنید.درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن(For Vista 64).4 تا رم رو هم قرار بده.به احتمال 90% مشکلت رفع میشه.
درضمن دمای کارت گرافیکت چنده؟
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
su-20, عزیز
بنده با 8400 gf بازی هایی رو که نام بردید بدون مشکل انجام می دم،با برنامه های دیگر مشکل ندارید،سیستمتون کند نشده
یا ویندوزتون قدیمی نیست و ......؟
پیشنهاد : تعویض ویندوز و نصب دقسق درایور ها
برای آپدیت هم تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
بنده با 8400 gf بازی هایی رو که نام بردید بدون مشکل انجام می دم،با برنامه های دیگر مشکل ندارید،سیستمتون کند نشده
یا ویندوزتون قدیمی نیست و ......؟
پیشنهاد : تعویض ویندوز و نصب دقسق درایور ها
برای آپدیت هم تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
su-20 نوشته شده:من ويندوز ايکس پي sp2 رو نصب کردم تو بازي فالوت3 هم اينجوري بوده واصلا چرا برنامه overkelakesh کار نمي کنه؟در ضمن آخرش نفهميده وينوز ويستا64 بيتي خوبه يا نه؟ برم تهيه اش کنم؟
غزیز من!!!شما 4 گیگ رم داری!حتما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی!!!
بهترین گزینه vista ultimate 64 هست.شک نکن....
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
su-20 نوشته شده:من ويندوز ايکس پي sp2 رو نصب کردم تو بازي فالوت3 هم اينجوري بوده واصلا چرا برنامه overkelakesh کار نمي کنه؟در ضمن آخرش نفهميده وينوز ويستا64 بيتي خوبه يا نه؟ برم تهيه اش کنم؟
شما 4 گیگ رم داری ولی چون ویندوز 32 بیت نمیتونه 4 گیگ رم رو ساپورت کنه باعث یکسری مشکلات میشه !
گفتم که اول 2 گیگ از مقدار رم سیستمت رو کم کن و فقط با 2 گیگ بازی رو اجرا کن اگر مشکلت هنوز هست مشکل از جای دیگه است .
برای اورکلاک هم بهتره از یه برنامه درست حسابی استفاده کنی Riva Tuner فعلا برنامه خوبی هست ولی با برنامه قبلیت اگر می خوای کار کنی
هیچ برنامه ای به صورت مستقیم که شما می خوای اورکلاک رو انجام نمیده ، شما اول پارامتر های رم کلاک و کور کلاک رو هر چی می خوای بگذار
بعد دنبال یه گزینه بگرد که مقدار تعیین شده شما رو تست میکنه و در صورتی که برای کارت مشکلی ایجاد نکرد تغیرات انجام میشه !
این گزینه با نام های مختلفی تو برنامه ها گذاشته شده که یا با نام Lock مشخص شده یا Test Clock یا ...
خودت باید بگردی پیداش کنی .