با درود ...
دوستان من به مشکلی برخوردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد...کلید Run من از کار افتاده و هر دستوری که تایپ میکنم رو اجرا نمیکنه...در ضمن Task manager هم عمل نمیکنه... اگه کسی میتونه کمک کنه...ممنون
عمل نکردن Run
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mamalooo,
اين مشکل يک ويروس هست و با KIS8 به راحتي ميتونيد اون رو حذف کنيد، دليل اينکه با نصب مجدد ويندوز مشکل رفع نشدخ اينه که به صورت Autorun در تمام درايوها وجود داره و با اولين ورود به يکي از درايوها ويروس اجرا و فعال ميشه و مجددا تمامي قسمتها رو ميبنده
بعد از اسکن با KIS8 و حذف تمام موارد، برنامهي CCN رو از بخش امنيت سايت دانلود و قسمتهاي بسته شده مانند run , ... رو باز کنيد
اين مشکل يک ويروس هست و با KIS8 به راحتي ميتونيد اون رو حذف کنيد، دليل اينکه با نصب مجدد ويندوز مشکل رفع نشدخ اينه که به صورت Autorun در تمام درايوها وجود داره و با اولين ورود به يکي از درايوها ويروس اجرا و فعال ميشه و مجددا تمامي قسمتها رو ميبنده
بعد از اسکن با KIS8 و حذف تمام موارد، برنامهي CCN رو از بخش امنيت سايت دانلود و قسمتهاي بسته شده مانند run , ... رو باز کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد