چطوری میشه محدودیت آپلود دیتابیس رو در phpmyadmin برداشت

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

چطوری میشه محدودیت آپلود دیتابیس رو در phpmyadmin برداشت

پست توسط Mehdi2224 »

دوستان من الان در وضعیتی هستم که باید یه دیتا بیس 300 مگا بایتی رو روی هاست اپلود کنم
تنها راهشم همین phpmyadmin یا command هست که من هنوز در دومی کاملا وارد نیستم و اولی رو انتخاب کردم

در بخش ایمپورت hpmyadminیک محدودیتی وجود داره برایس آپلود دیتابیس (Max: 51,200 KiB) چطوری میشه برداشتش
آیا فقط از طریق php.ini میتونم بردارمش .

اون طور که من فهمیدم این محدودیت به خاطر عدم استفاده بالا از حافظه یک هاست در یک زمانه . ایا این درسته .

اگر من تغییرات رو ایجاد کنم آیا هاست با ما ممکنه برخورد کنه یا اینکه نه این کنترلها فقط به خود ما مربوط میشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: چطوری میشه محدودیت آپلود دیتابیس رو در phpmyadmin برداشت

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224 جان
اگر هاست به شما دسترسي تغيير در php.ini رو داده باشه، امکان تغيير در اين متغير رو هم خواهيد داشت، اما همونطور که خودتون هم اشاره کرديد، اين کار باعث لود سنگين روي سرور ميشه که هاستينگهاي سيستم اتوماتيک بسته شدن در اثر لود رو داشته باشند خود به خود اون رو ميندند و بعد از چند ثانيه مجددا باز ميشه، اما کار متوقف شده، در سيستمهايي که فقط مونيتورينگ ميشه هم احتمالا به خاطر لود بالا هاست رو مسدود خواهند کرد، راه حل تکه تکه آپلود کردن هست، به صورت تيبل به تيبل، البته اگر جستجو کنيد برنامه‌هاي Sql Dumping زيادي رو پيدا خواهيد کرد که ميتونيد همين کار رو با اين اسکريپتها انجام بديد تا لازم نباشه تيبل به تيبل رو دستي ايمپورت کنيد، اما اين اسکريپتها اغلب با فارسي سازگاري ندارند و برخي نيز به خاطر نياز به اجزاي خاص در هندلر اپاچي قابل اجرا در همه‌ي هاستينگها نيستند، پس بايد بگرديد و اسکريپتهاي مختلف رو دانلود و تست کنيد که کدوم کار شما رو رواج ميده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

Re: چطوری میشه محدودیت آپلود دیتابیس رو در phpmyadmin برداشت

پست توسط Mehdi2224 »

ممنون مهدی . انجامش دادم رفت

این دوره زمونه تو ایران آپلود 300 مگابایت اونم با اینترنت ما واقعا جهنمیه برا خودش . امیدوارم هیچکس گرفتارش نشه
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”