مشکل با یاهو مسنجر

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

مشکل با یاهو مسنجر

پست توسط P.K »

سلام دوستان
هر از چند گاهی واسم یه مشکلی با برنامه یاهو مسنجر پیش میاد که تا حالا واسه حل کردنش راهه دیگه ای جز ویندوز ریختن نداشتم !
مشکلم به اینصورته که من وقتی یاهو رو میریزم تا یکی 2 ماه به خوبی کار میکنه و مشکلی نیست اما بعد از اون وقتی sign in رو میزنم و میخوام وارد بشم این ارور رو میده

تصویر

تا حالا ورژن های مختلفش رو هم امتحان کردم حتی تو یه مقطعی با سایت یاهو هم مکاتبه داشتم اما مشکل به قوته خودش باقیه و فقط با تعویض ویندوز حل میشه !

آهان راستی قبلا" همین مشکل رو با سیستم فبلیم هم داشتم حالا که سیستمم رو عوض کردم هم باز این مشکل رو دارمتصویر

پیشاپیش ممنون از راهنماییتونتصویر
يا علي ............. P.K
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل با یاهو مسنجر

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
با توضيحات شما، فکر ميکنم سيستم امنيتي شما عامل اين مشکل هست، براي مثال در بسياري موارد زماني که از KIS استفاده ميکنيد، به محض اومدن نسخه‌ي جديد و آپديت اون، نسخه‌ي قبلي دچار مشکل ميشه و دسترسي برخي برنامه‌ها به شبکه رو حذف ميکنه، برخي موارد هم سيستم امنيتي دچار اختلال ميشه که با حذف و نصب مجدد مشکل حل خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط P.K »

آقا مهدی عزیز
ممنون از توضیحاتتون الان که فکر میکنم میبینم میتونه حق با شما باشه چون من هم تو سیستم قبلیم و هم تو این سیستو از nod32 استفاده میکنم ، بعید نیست که از اون باشه :razz:
بازم ممنون واقعا" این قضیه امانم رو بریده بود ! :( :)
يا علي ............. P.K
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط P.K »

سلام
آقا مهدی عزیز ، متاسفانه با تعویض سیستم امنیتی هم مشکل حل نشد ! :sad:
eset رو پاک کردم و به جاش symantec رو ریختم اما بازم همون جریان بالا اتفاق میفته ! :sad:
بازم ممنون از توجهتون :razz:
يا علي ............. P.K
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
اين کار شما يعني از چاله خود رو به چاه بندازيد که، ESET حداقل از Symantec که برتر هست
شما بايد تست ميکرديد در حالتي که هيچ سيستم امنيتي نصب نيست مسنجر شما درست کار ميکنه يا خير، البته ممکنه نقص از خود مسنجر هم باشه که توسط سيستم امنيتي بلوکه ميشه مثلا، پس خود مسنجر رو هم حذف کنيد، فولدر نصب اون رو هم بعد از uninstall برنامه حذف کنيد، مجددا آخرين نسخه از مسنجر رو تهيه و نصب کنيد،‌فکر ميکنم مشکل رفع خواهد شد، سيستم امنيتي پيشنهادي بنده هم KIS2009 هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

اگر خیلی فوری می خواهی به محیط چت دست رسی داشته باشی من استفاده از مسنجر Pidgin را پیشنهاد می کنم:

Please Login or Register to see this code

ولی با اجرا کردن توضیحات مهدی عزیز مشکلت به سادگی حل می شود....

من خودم در مواقعی یاهو مسنجر دچار مشکل می شود از Pidgin استفاده می کنم.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط P.K »

سلام
آقا مهدی بدون سیستم امنیتی هم امتحان کردم اما فرقی نکرد یعنی به طور کامل symantec رو پاک کردم یاهو رو هم پاک کردم تمامی متعلقاتش رو حتی از توی application data هم پاک کردم اما متاسفانه باز هم فرقی نکرد :sad:
بازم ممنون از توجهتون :razz:
============================================
آقا مسعود ممنون
اتفاقا" دنبال یه جایگزین خوب واسه یاهو مسنجر می گشتم :razz:
يا علي ............. P.K
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”