من چند روزی هست که ویندوز هفت نسخه 6801 رو نصب کردم ولی نمی تونم به اینترنت وصل بشم مودم من اینتل 537 ای پی
حتی تو دوایس منیجرم هم رفتم اما مودم من رو شنا سایی نکرده بود البته با ایکس پی مشکلی ندارم چون درایورش هست اما
توی این ویندوز نمی تونم مودمم رو بشناسونم چه طور می شه درایورش رو برای ویندوز هفت پیدا کرد تو سایت خود شرکت هم
رفتم اما موفق نشدم لطفا کمکم کنید.
مشکل در شنا سایی مودم و اتصال به اینترنت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
Re: مشکل در شنا سایی مودم و اتصال به اینترنت
من سی دی مودم رو دارم اما فقط واسه ایکس پی نه ویهدوز هفت؟؟؟؟
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين نسخه بتا هست و پشتياني سخت افزاري اون قاعداتا کامل نيست و صرفا براي تست هسته، و امنيت و باگهاي سيستمي ارائه ميشه، نه پشتيباني ميشه و نه درايوري براي اون ارائه ميشه
پيشنهاد ميکنم منتظر نسخهي نهايي باشيد که احتمالا دو ماه ديگه ارائه ميشه و يا حداقل نسخهي 7100 يعني RC رو نصب کنيد که تستهاي بسيار موفقيت آميزي داشته و پشتيباني هم ميشه
اين نسخه بتا هست و پشتياني سخت افزاري اون قاعداتا کامل نيست و صرفا براي تست هسته، و امنيت و باگهاي سيستمي ارائه ميشه، نه پشتيباني ميشه و نه درايوري براي اون ارائه ميشه
پيشنهاد ميکنم منتظر نسخهي نهايي باشيد که احتمالا دو ماه ديگه ارائه ميشه و يا حداقل نسخهي 7100 يعني RC رو نصب کنيد که تستهاي بسيار موفقيت آميزي داشته و پشتيباني هم ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ممنون اما میتونید واسه من بگید چه طور میشه لینک دانلود درایور مودمم رو واسه ویستا پیدا کنم چون ظا هرا هر درایوری که رو ویستا
نصب بشه روی این ویندوز هم قابل نصبه INTEL 537 EP نام مودم من
نصب بشه روی این ویندوز هم قابل نصبه INTEL 537 EP نام مودم من
- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
متاسفانه چون مودم شما از مدل های قدیمی هست گویا از سرویس customer support خارج شده و برای ویندوز ویستا و به بعد برای اون driver ارائه نشده
البته اینتل هم دیگه هیچ گونه سرویسی در زمینه ی درایور های chipsetهای مودم خودش ارائه نمیده و این کار رو به شرکتهای سازنده مودم واگذار کرده:
[External Link Removed for Guests]
نتیجه کلی اینکه برای مودم شما درایور رسمی ویستا منتشر نشده!
البته اینتل هم دیگه هیچ گونه سرویسی در زمینه ی درایور های chipsetهای مودم خودش ارائه نمیده و این کار رو به شرکتهای سازنده مودم واگذار کرده:
[External Link Removed for Guests]
نتیجه کلی اینکه برای مودم شما درایور رسمی ویستا منتشر نشده!
ممنون از راهنمایی شما ولی منظور از اینکه درایور رسمی چیست یعنی میشه نرم افزاری پیدا کرد که این مشکل رو حل کنه ؟
اگه نه لطفا بهترین مودم رو که دیگه با اون به مشکل بر نخورم معرفی کن
اگه نه لطفا بهترین مودم رو که دیگه با اون به مشکل بر نخورم معرفی کن
- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
منظور از درایور رسمی درایوری هست که خود شرکت سازنده یا یک شرکت معتبر برای محصول ارائه میدن.
ممکنه کسی برای استفاده ی شخصی درایوری نوشته باشه، مثل کاری که هکر ها برای linux اون اوائل میکردن. ولی بعید میدونم همچین چیزی برای مودم شما باشه و اگه هم باشه سخت گیر بیاد!
مودم های external معمولا به internal ارجحیت دارن، فکر میکنم اگه یک مودم external مارک d-link بخری که تو بازار ایران مارک شناخته شده ای هم هست خوب باشه
امیدوارم موفق باشی
ممکنه کسی برای استفاده ی شخصی درایوری نوشته باشه، مثل کاری که هکر ها برای linux اون اوائل میکردن. ولی بعید میدونم همچین چیزی برای مودم شما باشه و اگه هم باشه سخت گیر بیاد!
مودم های external معمولا به internal ارجحیت دارن، فکر میکنم اگه یک مودم external مارک d-link بخری که تو بازار ایران مارک شناخته شده ای هم هست خوب باشه
امیدوارم موفق باشی