با سلام
دوستان من یک فایل PDF دارم که می خواهم به word تبدیل کنم . یک برنامه گرفتم به نام PDF2Word ولی بعد از تبدیل فیل مورد نظر تمام کلمات بهم ریخته است ! در ضمن فایل محتوی نوشته های فارسی است . بعد از تبدیل اصلا نوشته ای جز کلمات انگلیسی درون فیل که انها هم بهم ریخته است وجود ندارد.
ایا راه حلی است ؟
چگونه pdf به word را تبدیل کنیم ؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: چگونه pdf به word را تبدیل کنیم ؟
Justice,
قبلاً در انچمن چندین بار مطرح شد.
هیچ برنامه ای برای تبدیل فایل PDF فارسی به Word یا TEXT وجود ندارد.
چون در حقیقت هنگام ساخت PDF فارسی از متن فارسی عکس گرفته میشود و کاراکتر ها در PDF وجود حقیقی ندارند.
قبلاً در انچمن چندین بار مطرح شد.
هیچ برنامه ای برای تبدیل فایل PDF فارسی به Word یا TEXT وجود ندارد.
چون در حقیقت هنگام ساخت PDF فارسی از متن فارسی عکس گرفته میشود و کاراکتر ها در PDF وجود حقیقی ندارند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Justice,
فايلهاي PDF به دو روش تهيه ميشوند، يکي با تصاوير و ديگري با متن يونيکد، اونهايي که تصوير هستند که راهي ندارند جز OCR ها که آن هم تکامل کافي ندارند، روش دوم يونيکدها هستند که متن بوده و اگر حفاظتي روي اونها اعمال نشده باشه، به حالت نرمال قابل کپي هستند، اگر محدوديتي اعمال شده باشه، با برنامهي PDF Password Remover ميتونيد پسورد رو حذف و محدوديتها رو برداريد و به راحتي اونها رو کپي کنيد، برنامههاي مبدل PDF به DOC هم بعضا قادر به شناسايي يونيکد هستند، اما حروف رو برعکس کنار هم مرتب ميکنند که در اين صورت بايد با برنامه نويسي کاراکتر ها رو مجددا معکوس کرد تا حروف به درستي در کنار هم قرار بگيرند
اگر در تعيين نوع PDF مشکلي داريد، ميتونيد فايل رو در PM براي من ارسال کنيد تا در صورت امکان اون رو براتون به متن تبديل کنم
فايلهاي PDF به دو روش تهيه ميشوند، يکي با تصاوير و ديگري با متن يونيکد، اونهايي که تصوير هستند که راهي ندارند جز OCR ها که آن هم تکامل کافي ندارند، روش دوم يونيکدها هستند که متن بوده و اگر حفاظتي روي اونها اعمال نشده باشه، به حالت نرمال قابل کپي هستند، اگر محدوديتي اعمال شده باشه، با برنامهي PDF Password Remover ميتونيد پسورد رو حذف و محدوديتها رو برداريد و به راحتي اونها رو کپي کنيد، برنامههاي مبدل PDF به DOC هم بعضا قادر به شناسايي يونيکد هستند، اما حروف رو برعکس کنار هم مرتب ميکنند که در اين صورت بايد با برنامه نويسي کاراکتر ها رو مجددا معکوس کرد تا حروف به درستي در کنار هم قرار بگيرند
اگر در تعيين نوع PDF مشکلي داريد، ميتونيد فايل رو در PM براي من ارسال کنيد تا در صورت امکان اون رو براتون به متن تبديل کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
[External Link Removed for Guests]
کسی میتونه کمکم کنه این pdf را به ورد تبدیل کنم؟
کسی میتونه کمکم کنه این pdf را به ورد تبدیل کنم؟