استفاده از دوربین دیجیتالی به جای webcam
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
Re: استفاده از دوربین دیجیتالی به جای webcam
بعضی از دوربین ها این امکان رو ندارن پس اول از همه راهنمای استفاده ی دوربینتون رو چک کنید.
برای استفاده از دوربین به عنوان وب کم، بعضی از دوربین ها خودشون نرم افزار همراهشون هست، اگه مال شما نداره نرم افزار sarm soft webcam این کار رو میکنه که اگه تو rapid share و ... بگردید پیدا میکنید. نرم افزار های دیگه هم هستن که من شاید نشناسم، اگه بگردید پیدا میکنید...
برای استفاده از اون هم کافیه که خروجی video out دوربین رو به input کارت تصویر(vga) خودتون وصل کنید و نرم افزار رو اجرا کنید.
پ.ن: بعضی از دوربین ها وقتی با باطری کار میکنن وب کم نمیشن پس اول به برق وصلش کنید.
برای استفاده از دوربین به عنوان وب کم، بعضی از دوربین ها خودشون نرم افزار همراهشون هست، اگه مال شما نداره نرم افزار sarm soft webcam این کار رو میکنه که اگه تو rapid share و ... بگردید پیدا میکنید. نرم افزار های دیگه هم هستن که من شاید نشناسم، اگه بگردید پیدا میکنید...
برای استفاده از اون هم کافیه که خروجی video out دوربین رو به input کارت تصویر(vga) خودتون وصل کنید و نرم افزار رو اجرا کنید.
پ.ن: بعضی از دوربین ها وقتی با باطری کار میکنن وب کم نمیشن پس اول به برق وصلش کنید.
- تماس:
اینم یه لینک خیلی خوب که به طور 100% اتفاقی همین الان تو سایت Ra30ol عزیز، از بچه های سنترال دیدم که تبدیل موبایل به وب کمه !
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
- تماس:
aysan_gh نوشته شده:من تبدیل دوربین به ویکم رو می خواستم
از اونجا که نوشته بودید webcam من اونو براتون نوشتم!
ویکم یه شرکت کامپیوتری هستش که در زمینه IT فعالیت میکنه و سرویس هایی مثل اینترنت پر سرعت برای موبایل و غیره ارائه میده، منظورتون سرویس خاصی از این شرکته؟