sony fw
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
sony fw
سلام ببخشید اگه ممکنه منو کمک کنید لپ تاپ sony fw دارم ونمی تونم روی سیستمم norton ghost یا hiren boot رو اجرا کنم و backupبگیرم
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: sony fw
,
نميتونم کلمهي روشني نيست، بفرماييد چه مشکلي وجود داره و چي رخ ميده تا بشه شما رو راهنمايي کرد
نميتونم کلمهي روشني نيست، بفرماييد چه مشکلي وجود داره و چي رخ ميده تا بشه شما رو راهنمايي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
اگه با hiren boot کار کرده باشین میبینین سریع میتونین backup ازویندوز بگیرین و بعدا اجرا کنین اما روی لپ تاپ من اجرا نمیشه ظاهرا چون هاردم ساتاس
البته من اینجوری فکر نمیکنم و حتما با کمک شما یه راهی داره
اگه ممکنه روی sony ازمایش کنین
ممنون میشم
البته من اینجوری فکر نمیکنم و حتما با کمک شما یه راهی داره
اگه ممکنه روی sony ازمایش کنین
ممنون میشم
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟ ممکنه نسخهي مورد استفاده شما قديمي باشه
البته من هيچ وقت بکاپ گرفتن رو پيشنهاد نميکنم ....
از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟ ممکنه نسخهي مورد استفاده شما قديمي باشه
البته من هيچ وقت بکاپ گرفتن رو پيشنهاد نميکنم ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد