سلام
من یک آنتی ویروس Nod32 V4 روی لپ تاپ نصب دارم که حالا می خوام حذفش کنم ولی زمان حذف پسورد میخواد!
اینو توی دانشگاه واسه تیم ما روی لپ تاپ هامون نصب کردن و بعد از انجام پروژه دیگه به تیم و ... دسترسی نداریم .
فکر میکنم نسخه تهت سرور باید باشه !
لطفا جهت حذف راهنمایی کنید
با تشکر.
مشکل در حذف NOD32
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: مشکل در حذف NOD32
, تا اونجایی که من یادکه نسخه های تحت سرورش هه با یوزر admin لوکال هم قابل تنظیم و Unistall بود.....اگر براتون ممکنه یه عکس بزارید از ارور 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
SHAHRAM, ممنون از شما
2 مورد هست
یکی اینکه الان دسترسی به لپ تاپمو ندارم "جایی هستم" دوم اینکه هم یوزر میخواست و هم پسورد !
در ضمن روی ویندوز هیچ یوزری نساختم و با یوزر ادمین ویندوز بوت میشه
ممنون
2 مورد هست
یکی اینکه الان دسترسی به لپ تاپمو ندارم "جایی هستم" دوم اینکه هم یوزر میخواست و هم پسورد !
در ضمن روی ویندوز هیچ یوزری نساختم و با یوزر ادمین ویندوز بوت میشه
ممنون
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, خوب اگر کسی براتون نصب کرده ،یا تحت panel اصلی برنامه که توی سرور انتی ویروس هست روی سیستمتون نصب شده،پسورد توسط اون ست شده تا تنظیمات دستکاری نشه...حالا چه فکری کرده به شما نداده یوزر و پسورد رو،نمیدونم....باید به دنبال راه خل بود براش....اگر نسخه اورجینال هست،میتونید با support نود تماس بگیرید 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
SHAHRAM,
از فردي که نصب کرده پسورد رو سوال کنيد، بسياري برنامههاي امنيتي امکان پسورد گذاري براي جلوگيري از حذف رو دارند
اگر به نصب کننده دسترسي نداريد، به عنوان آخرين راه حل، از برنامهي Your Uninstaller استفاده کنيد و فايلها و اطلاعات رجيسري مرتبط با اين برنامه رو حذف کنيد
از فردي که نصب کرده پسورد رو سوال کنيد، بسياري برنامههاي امنيتي امکان پسورد گذاري براي جلوگيري از حذف رو دارند
اگر به نصب کننده دسترسي نداريد، به عنوان آخرين راه حل، از برنامهي Your Uninstaller استفاده کنيد و فايلها و اطلاعات رجيسري مرتبط با اين برنامه رو حذف کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام
nod 32 من اپدیت شده هست. ویروس رو هم پیدا میکنه اما نمیتونه پاکش کنه نه میتونه دلیتش کنه , error میده.لطفا راهنمایی کنین.فلشم هم یه ویروس گرفته که نمیشه روش چیزی اضافه کرد نه میشه چیزی پاک کرد.
nod 32 من اپدیت شده هست. ویروس رو هم پیدا میکنه اما نمیتونه پاکش کنه نه میتونه دلیتش کنه , error میده.لطفا راهنمایی کنین.فلشم هم یه ویروس گرفته که نمیشه روش چیزی اضافه کرد نه میشه چیزی پاک کرد.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
نام ويروسي که پيدا ميکنه رو بفرماييد
البته من پيشنهاد ميکنم Ksapersky نصب کنيد
نام ويروسي که پيدا ميکنه رو بفرماييد
البته من پيشنهاد ميکنم Ksapersky نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
فکر می کنم به این دلیل پاک نمیشه که هنوز سرویسش در حال کار است از منوی start گزینه run رو بزنید و درش تایپ کنید services.msc بعد در پنجره ای که باز میشه سرویس های ESET service و همچنین ESET HTTP SERVICE را روش کلیک راست کنید و بعد properties رو بزنید و در نهایت بخش start up رو disabled کنید و کامپیوتر رو ریستارت کنید.
در این صورت بعد از ریستارت باید بتونید حذفش کنید.
در این صورت بعد از ریستارت باید بتونید حذفش کنید.

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار