سلام دوستان
آقا کسی نرم افزار فونیکس 2009 رو میتونه بهم بده. البته از سایت رپیدشر نباشه چون نرم افزار حدود 120 مگابایت است. یک بار دانلود کردم فایل exe اجرا نمیشه و ارور میده.
باتشکر
نرم افزار فونیکس
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: نرم افزار فونیکس
. ,
اگر منظورتون لينک دانلود مستقيم هست، فکر نميکنم پيدا کنيد، اما درمورد مشکل دانلود، احتمالا فايل ناقص دانلود شده، بهتره از منابعي که فايل رو zip يا rar کردند استفاده کنيد
اگر لينک از آپلود سنترها به کارتون مياد بفرماييد تا براتون ارسال کنم
اگر منظورتون لينک دانلود مستقيم هست، فکر نميکنم پيدا کنيد، اما درمورد مشکل دانلود، احتمالا فايل ناقص دانلود شده، بهتره از منابعي که فايل رو zip يا rar کردند استفاده کنيد
اگر لينک از آپلود سنترها به کارتون مياد بفرماييد تا براتون ارسال کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: نرم افزار Phoenix
با تشکر از دوست عزیزم mahdi 1944 
بالاخره بعد از چند ده ساعت و چندین مرتبه دانلود کردن با دایل آپ موفق به دانلودش شدم. اما کار کردن با اون رو کاملا بلد نیستم. کسی طرز کار یا فایل Learning از Phoenix Service Software 2009.20.010.39068 رو داره. خیلی بهش نیاز دارم.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر

بالاخره بعد از چند ده ساعت و چندین مرتبه دانلود کردن با دایل آپ موفق به دانلودش شدم. اما کار کردن با اون رو کاملا بلد نیستم. کسی طرز کار یا فایل Learning از Phoenix Service Software 2009.20.010.39068 رو داره. خیلی بهش نیاز دارم.

لطفا کمکم کنید.
با تشکر