پر شدن خود به خود درايو نصب ويندوز

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

پر شدن خود به خود درايو نصب ويندوز

پست توسط farid_mov2006 »

سلام دوستان
من تا بحال چند بار ویندوز عوض کردم و بعد هر بار با نود32 اسکن کردم ولی مشکلم حل نشده{قبلا اینطوری نبود}
مشکل:درایو dبنده که ویندوزم توش نصبه مرتب از مقدارش کم میشه{در صورتی که من چیزی توش نصب نمیکنم که حجمش کم بشه}این درایو من 21.4 گیگا بایت هستش که بعد نصب برنامه هام{همون روز اول نصب ویندوز}شد 17.9 و دیگه چیزی نصب نکردم ولی تو این چند روزه شده 16.5و تقریبا هر روز یکی کم میشه{16.4......}تصویر
نکته:تو ویندوز قبلیم اینقدر کم شد تا شد صفر//////تصویرتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
دلیل: عنوان ويرايش شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: پر شدن خود به خود درايو نصب ويندوز

پست توسط Mahdi1944 »

,
نسخه‌ي ويندوز رو ذکر نکرديد، اين مورد در ويندوز ويستا SP1 و قبل از اون وجود داره و در SP2 بهبود پيدا کرده، اما کاملا رفع نشده، پس اگر ويندوز شما ويستا هست اين مورد متاسفانه يکي از نقصهاي ويستا هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط farid_mov2006 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
نسخه‌ي ويندوز رو ذکر نکرديد، اين مورد در ويندوز ويستا SP1 و قبل از اون وجود داره و در SP2 بهبود پيدا کرده، اما کاملا رفع نشده، پس اگر ويندوز شما ويستا هست اين مورد متاسفانه يکي از نقصهاي ويستا هست

سلامMahdi1944
من از ویندوز xp{media center edition}استفاده میکنم
من چند سال که از این ویندوز استفاده میکنم ولی جز چند سری قبلی هیچ مشکلی باهاش نداشتم /فکر نمیکنم از ویندوزم باشه
از راهنماییت ممنونم
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, دوست عزیز نوع ویندوزتون رو عوض کردید....تا ااونجایی که به یاد دارم ابن نوع ویتدوز خیلی مشکل ساز بود.... :-x
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
چه برنامه‌هايي روي اون داريد؟ مخصوصا برنامه‌هاي پشتيبان گير از رجيستري و ديگر اجزاي ويندوز و يا برنامه‌هاي گزارش گير مانند بخش گزارش kaspersky و مواردي شبيه به اين
همچنين بررسي کنيد اين حجم در چه فولدري اشغال شده، در ضمن با اجراي Disk Cleanup چه ميزان فضا آزاد ميشه؟

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط farid_mov2006 »

چه برنامه‌هايي روي اون داريد؟ مخصوصا برنامه‌هاي پشتيبان گير از رجيستري و ديگر اجزاي ويندوز و يا برنامه‌هاي گزارش گير مانند بخش گزارش kaspersky و مواردي شبيه به اين
همچنين بررسي کنيد اين حجم در چه فولدري اشغال شده، در ضمن با اجراي Disk Cleanup چه ميزان فضا آزاد ميشه؟

سلام
ویندوزم که تو درایو d نصب کردم{حجمش که گفتم}از جمله برنامه هایی که روش نصبه{درایو دی}:
babylon/aple/adobe reader/nokia/skype/google crome/روی پروگرم فایل درایو دی من هستن
پیغام disk cleanup نمیده که بخوام ازش استفاده کنم
آقا شهرام شما میگی نوع ویندوزت بده چه نوعش خوبه که بخوام نصب کنم؟{قبلا چنین مشکلی با این نوع ویندوز نداشتم}
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
DiskCleanup رو از Properties درايو مورد نظر ميشه بهش دسترسي داشت، ممکنه صرفا temp باشند که به دليل کمبود رم ايجاد شدند

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط farid_mov2006 »

DiskCleanup رو از Properties درايو مورد نظر ميشه بهش دسترسي داشت، ممکنه صرفا temp باشند که به دليل کمبود رم ايجاد شدند

سلام
این کارو که شما گفتید کردم اما تاتیری نداشت یعنی حافظه درایو دی جز چند بایت جابه جا نشد
من چیکار کنم؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

شما می تونید گزینه system restore رو از بخش accessories/system tools غیرفعال کنید در این صورت فضایی برای گرفتن این point ها گرفته نمیشه.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط farid_mov2006 »

Professional نوشته شده:شما می تونید گزینه system restore رو از بخش accessories/system tools غیرفعال کنید در این صورت فضایی برای گرفتن این point ها گرفته نمیشه.

با سلام
این کارو کردم و حافظه از 16.7 به 17.1 رسید و دیروز تا حالا که ثابت بوده
با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”