من ميخوام كه يك سي دي از فايلهاي mp3 كه دارم درست كنم كه توي ويدئو سي دي و ماشين و خلاصه همه دستگاه ها قابل پخش باشه و انتهاي سي دي هم بسته نشه و بتونم بعدا هم بهش فايل اضافه كنم و همينطور روي صفحه تلويزيون هم منوي انتخاب ترك داشته باشه و نميدونم فايلها به صورت mp3 باشند بهتر هست يا WMA ؟
با برنامه Nero express گزينه Music\Audio cd رايتشون كردم . حالا خوب رايت شده و توي ويدئو سي دي ميخونه ولي اولا منو يي براي انتخاب روي تلويزيون نشون نميده( منظورم همون Track1. Track2,...هست) و انتهاي سي دي هم بسته شده و ديگه نميشه بهش اضافه كرد.
پيشنهاد شما براي رايت كدام گزينه د ربرنامه NERO هست؟اين رو هم بگم كه از NERO 7 استفاده كردم. يا برنامه ديگه اي رو پيشنهاد مي كنيد؟
من ميخوام يك سري عكس رو طوري رايت بكنم كه همراه با نمايش عكسها موزيك هم پخش بشه و توي ويدئو سي دي قابل پخش باشه . ميدونم كه با NERO VISION\ SLIDESHOW ميشه اين نوع سي دي رو درست كرد . يه بار درست كردم و جالب نبود . براي اين كار شما چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنيد؟
سپــــــــــــــــــــاسـ ـــــــــــگــــــزارم
سؤال در مورد رايت Audio CD
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
Re: سؤال در مورد رايت Audio CD
اگر پخش ماشینتون mp3 رو میخونه بهتره دیسک mp3 یا همون دیتا ( طریق معمولی ) رایت کنید . اینطور هم انتخاب آهنگ ها راحتتره هم تعداد خیلی بیشتری آهنگ میتونید رایت کنید رو یک سی دی ضمنا میتونید بقیه سی دی رو هم باز بگذارید ( nero تو مرحله آخر قبل از رایت یه گزینه برای اینکار داره ) . اما سی دی audio تعداد خیلی کمی آهنگ درش رایت میشه و امکان طبقه بندی آهنگ ها هم نیست و دیسک به هر حال بعد از یک بار رایت بسته میشه . ولی به هر حال بعضی دستگاه ها mp3 و wma رو نمیخونن .
برای قرار دادن موزیک روی سری عکس و کارهای از این قبیل هم windows movie maker برنامه ساده و خوبیه که احتمالا روی ویندوزتون پیش نصب هست .
برای قرار دادن موزیک روی سری عکس و کارهای از این قبیل هم windows movie maker برنامه ساده و خوبیه که احتمالا روی ویندوزتون پیش نصب هست .
در روح و جان من میمانی ای وطن
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
, عزیز
پیشنهاد من برای قسمت دوم سوالتون استفاده از برنامه Wondershare Photo Story Platinum میباشد
شاد باشید
پیشنهاد من برای قسمت دوم سوالتون استفاده از برنامه Wondershare Photo Story Platinum میباشد
شاد باشید
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
در windows movie maker براي اينكه طول آهنگ با عكسها همزمان باشه چكار بايد بكنيم؟(منظورم اين هست كه عكسها و آهنگهايي كه انتخاب مي كنيم همزمان آغاز و همزمان به پايان برسند.)