سؤال در مورد رايت Audio CD

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

سؤال در مورد رايت Audio CD

پست توسط unknown20 »

من ميخوام كه يك سي دي از فايلهاي mp3 كه دارم درست كنم كه توي ويدئو سي دي و ماشين و خلاصه همه دستگاه ها قابل پخش باشه و انتهاي سي دي هم بسته نشه و بتونم بعدا هم بهش فايل اضافه كنم و همينطور روي صفحه تلويزيون هم منوي انتخاب ترك داشته باشه و نميدونم فايلها به صورت mp3 باشند بهتر هست يا WMA ؟
با برنامه Nero express گزينه Music\Audio cd رايتشون كردم . حالا خوب رايت شده و توي ويدئو سي دي ميخونه ولي اولا منو يي براي انتخاب روي تلويزيون نشون نميده( منظورم همون Track1. Track2,...هست) و انتهاي سي دي هم بسته شده و ديگه نميشه بهش اضافه كرد.

پيشنهاد شما براي رايت كدام گزينه د ربرنامه NERO هست؟اين رو هم بگم كه از NERO 7 استفاده كردم. يا برنامه ديگه اي رو پيشنهاد مي كنيد؟

من ميخوام يك سري عكس رو طوري رايت بكنم كه همراه با نمايش عكسها موزيك هم پخش بشه و توي ويدئو سي دي قابل پخش باشه . ميدونم كه با NERO VISION\ SLIDESHOW ميشه اين نوع سي دي رو درست كرد . يه بار درست كردم و جالب نبود . براي اين كار شما چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنيد؟

سپــــــــــــــــــــاسـ ـــــــــــگــــــزارم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: سؤال در مورد رايت Audio CD

پست توسط pedmehr »

اگر پخش ماشینتون mp3 رو میخونه بهتره دیسک mp3 یا همون دیتا ( طریق معمولی ) رایت کنید . اینطور هم انتخاب آهنگ ها راحتتره هم تعداد خیلی بیشتری آهنگ میتونید رایت کنید رو یک سی دی ضمنا میتونید بقیه سی دی رو هم باز بگذارید ( nero تو مرحله آخر قبل از رایت یه گزینه برای اینکار داره ) . اما سی دی audio تعداد خیلی کمی آهنگ درش رایت میشه و امکان طبقه بندی آهنگ ها هم نیست و دیسک به هر حال بعد از یک بار رایت بسته میشه . ولی به هر حال بعضی دستگاه ها mp3 و wma رو نمیخونن .

برای قرار دادن موزیک روی سری عکس و کارهای از این قبیل هم windows movie maker برنامه ساده و خوبیه که احتمالا روی ویندوزتون پیش نصب هست .
در روح و جان من میمانی ای وطن
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

, عزیز
پیشنهاد من برای قسمت دوم سوالتون استفاده از برنامه Wondershare Photo Story Platinum میباشد
شاد باشید
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

در windows movie maker براي اينكه طول آهنگ با عكسها همزمان باشه چكار بايد بكنيم؟(منظورم اين هست كه عكسها و آهنگهايي كه انتخاب مي كنيم همزمان آغاز و همزمان به پايان برسند.)
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”