سلام دوستان.لطفا کمکم کنید و دقیق توضیح بدید چطور برنامه نصب کنم ویندوزم را عوض کردم حالا میخواهم برنامه adobe reader ,adobe acrobat را نصب کنم چی کار باید بکنم؟
خواهش میکنم مجبورم خودم اینکار را بکنم.
چطور نرم افزار نصب کنم؟؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: چطور نرم افزار نصب کنم؟؟
. ,
برنامهي Adobe Reader رو از لينک زير دانلود و اجرا کنيد
[External Link Removed for Guests]
خيلي ساده مراحل نصب رو تاييد کنيد (گزينهي Next يا امثال اون رو بزنيد تا نص تکميل بشه)
برنامهي Adobe Reader رو از لينک زير دانلود و اجرا کنيد
[External Link Removed for Guests]
خيلي ساده مراحل نصب رو تاييد کنيد (گزينهي Next يا امثال اون رو بزنيد تا نص تکميل بشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
اگر فايل نصب رو داريد که کار ساده هست، خيلي عادي اون رو اجرا کنيد، در کل نصب کردن فرايند بسيار سادهاي هست
اگر فايل نصب رو داريد که کار ساده هست، خيلي عادي اون رو اجرا کنيد، در کل نصب کردن فرايند بسيار سادهاي هست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
دوست عزیز.
بر روی فایلی با نام setup یا install کلیک کنید.یا اگر سی دی اتورانه بر روی گزینه setup یا install
بعد مسیر نصب رو از شما میپرسه.مثلا چه درایوی و چه فولدری؟
برای مثال c:\program files\adobe
بعد یک موافقت نامه هست که باید agree رو بزنید و بعد هم میره برای نصب
اگه سوالی بود در خدمتیم
بر روی فایلی با نام setup یا install کلیک کنید.یا اگر سی دی اتورانه بر روی گزینه setup یا install
بعد مسیر نصب رو از شما میپرسه.مثلا چه درایوی و چه فولدری؟
برای مثال c:\program files\adobe
بعد یک موافقت نامه هست که باید agree رو بزنید و بعد هم میره برای نصب
اگه سوالی بود در خدمتیم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !