مشکل در نصب اکسپلورر 8 در vista

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

مشکل در نصب اکسپلورر 8 در vista

پست توسط kamran-purple »

[RIGHT ALIGN=RIGHT][url=<A]<A[/url][url=<A][FONT=Arial,sans-serif]با سلام<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> [/url][/RIGHT ALIGN]
[RIGHT ALIGN=RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]من مشکلی دارم در مورد نصب اینترنت اکسپلورر <o:p></o:p> [/RIGHT ALIGN]
 [FONT=Arial,sans-serif]مشکلم اینه که وقتی میخام  [FONT=Arial,sans-serif]اکسپلورر 8 را نصب کنم پیغام زیر را میده<o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]ضمن اینکه  [FONT=Calibri] 

[FONT=Arial,sans-serif]

را  [FONT=Calibri]remove  [FONT=Arial,sans-serif]کردم ولی باز هم نمیتونم  [FONT=Calibri]setup  [FONT=Arial,sans-serif]را نصب کنم<o:p></o:p> 

[FONT=Arial,sans-serif]و اینکه وقتی درقسمت در باره اکسپلرور میرم اکسپلرور 7 را نمایش میده <o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]ولی در واقع ظاهر اصلی اکسپلروررم همون 8 است<o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]ویندوزم ویستا در لپ تاب سونی است<o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]خواهشمندم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که چگونه میتونم دوباره <o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]ستاپ اکسپلورر 8 را در لپ تابم نصب نمایم<o:p></o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]<o:p> </o:p>  
 [FONT=Arial,sans-serif]پیغام داده شده به شرح ذیل است<o:p></o:p>  
[FONT=Calibri]Setup cannot continue because one or more update required to 
[FONT=Calibri]Windows internet explorer8 are not present .double-click the internet 
[FONT=Calibri]Explorer troubleshooting shortcut on your desktop to install them separately and then reinstall windows internet expelorer 8 
<o:p>[FONT=Calibri] با تشکر </o:p>
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل در نصب اکسپلورر 8 در vista

پست توسط Mahdi1944 »

,
ظاهرا نسخه‌اي که شما قصد نصب اون رو داريد نسخه‌ي نهايي 8 نيست و به همين دليل اين خطا رو ميده، اگر Automatic Update ويندوز فعال باشه، امکان دانلود و نصب آخرين نسخه به همراه پچ‌هاي مود نياز رو فراهم ميکنه، همچنين ميتونيد آخرين نسخه رو از خود سايت مايکروسافت دانلود و استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”