دوستان عزيز ميخواستم در مورد تبديل word به pdf از شما راهنمايي بگيرم
من يك فايل word 2007 دارم كه داراي تعداد زيادي از فرمولهاي رياضي است هرجور اين فايل رو pdf كردم قسمتي از جدولها و فرمولهام حذف شدن لطفا راهنمايي كنيد
تبديل word به pdf
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1586 بار
- سپاسهای دریافتی: 1194 بار
- تماس:
Re: تبديل word به pdf
1- از چه نرم افزاری استفاده میکنید ؟
2- اگر برنامه مورد استفاده شما به شکل یک چاپگر مجازی عمل میکند در قسمت تنظیمات عرض و طول صفحه خروجی رو تغیر بدید
2- اگر برنامه مورد استفاده شما به شکل یک چاپگر مجازی عمل میکند در قسمت تنظیمات عرض و طول صفحه خروجی رو تغیر بدید
.
- سپاسهای ارسالی: 1586 بار
- سپاسهای دریافتی: 1194 بار
- تماس:
با توجه به اینکه تبدیل صفحات word به pdf ویا ذخیره کردن بعضی از صفحات سایتها و یا صفحات html و اسناد دیگر به pdf مورد استفاده خیلی از دوستان هست به صورت خلاصه اموزش این برنامه در این پست قرار میدهم
doPDF
[External Link Removed for Guests] ( حجم برنامه تقریبا 1 مگابایت )
[External Link Removed for Guests]dopdf.exe
بعد از نصب نوبت به استفاده میرسه در قسمت DEVICEC and printers طبق عکس پایین doPDF رو به عنوان چاپگر دیفالت انتخاب کنید
عکس 1
[External Link Removed for Guests]
بعد از انتخاب چاپگر چه در WORD ( در برنامه WORD از گزینه فایل Page setup رو انتخاب کنید ) و یا در محیط وب و محیط های دیگر گزینه Page setup رو انتخاب کنید
عکس 2
مثل چاپگرهای معمولی می توانید ابعاد خروجی پرینتر رو تعریف کنید با این تفاوت که در این سیستم خروجی کاغذ نیست بلکه فایل pdf هست پس می توانید ابعاد رو بزرگتر از A3 بگیرید
عکس 3
مسیر خروجی چاپگر رو تعریف میکنید و یا مسیر پیشفرض رو انتخاب و اقدام به ذخیره کردن فایل PDF کنید
عکس 4
برای دیدن عکس بزرگتر بر روی عکسها کلیک کنید
doPDF
[External Link Removed for Guests] ( حجم برنامه تقریبا 1 مگابایت )
[External Link Removed for Guests]dopdf.exe
بعد از نصب نوبت به استفاده میرسه در قسمت DEVICEC and printers طبق عکس پایین doPDF رو به عنوان چاپگر دیفالت انتخاب کنید
عکس 1
بعد از انتخاب چاپگر چه در WORD ( در برنامه WORD از گزینه فایل Page setup رو انتخاب کنید ) و یا در محیط وب و محیط های دیگر گزینه Page setup رو انتخاب کنید
عکس 2
مثل چاپگرهای معمولی می توانید ابعاد خروجی پرینتر رو تعریف کنید با این تفاوت که در این سیستم خروجی کاغذ نیست بلکه فایل pdf هست پس می توانید ابعاد رو بزرگتر از A3 بگیرید
عکس 3
مسیر خروجی چاپگر رو تعریف میکنید و یا مسیر پیشفرض رو انتخاب و اقدام به ذخیره کردن فایل PDF کنید
عکس 4
برای دیدن عکس بزرگتر بر روی عکسها کلیک کنید
.
- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 337 بار
- سپاسهای دریافتی: 1377 بار
ببنين pdfي كه قبلا بود خيلي با pdf الان فرق كرده مثلا ما قبلا اگه 500 صفحه كتاب داشتيم همه رو با هم pdf مي كرد ولي الان ميياد صفحه به صفحه اين كارو مي كنه و توي هر صفحه اگه با مشكل مواجه بشه كاملا عملياتو متوقف مي كنه
شايد واسه شما هم همين اتفاق افتاده
و اينكه در حال حاضر pdf ما اين جوري عمل ميكنه كه هم pdfمي كنه و هم صفحات word رو بررسي مي كنه يعني بعد از اتمام كار يه فايل pdf بهت نشون مي ده و فايل word.
شايد واسه شما هم همين اتفاق افتاده
و اينكه در حال حاضر pdf ما اين جوري عمل ميكنه كه هم pdfمي كنه و هم صفحات word رو بررسي مي كنه يعني بعد از اتمام كار يه فايل pdf بهت نشون مي ده و فايل word.
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
v@hid نوشته شده:دوستان عزيز ميخواستم در مورد تبديل word به pdf از شما راهنمايي بگيرم
من يك فايل word 2007 دارم كه داراي تعداد زيادي از فرمولهاي رياضي است هرجور اين فايل رو pdf كردم قسمتي از جدولها و فرمولهام حذف شدن لطفا راهنمايي كنيد
اوه ! ایــــن پست ، ســـال 88 ارســــال شـــــده ؟

راستش من جواب سوال این دوستمون رو پیــــدا کردم اما حالا دیگـــه خیلی دیر شــــده

البته من راه حل رفع این مشکل رو میگم . شاید هنوز کسایی باشن که این مشکل رو داشته باشن
خب من خودم هم دچار همچین مشکلی شــــدم .
هر چی فرمول مینوشتم توو ورد 2007 ، وقتی میخواستم به PDF تبدیــــل کنم ، بعد از تبدیل ، فرمول ها به سمت راست صفحه میومدن و بعضا از صفحه خارج میشن

رفــتـــم 100 تا نرم افزار نصب کردم ولی بی فایـــده بـــــود . البته میگن نرم افزار Nitro PDF Professional این مشکل رو رفع میکنه که هنوز تست نکردمش
اما راه حل رفع این مشکل

میخوام شما رو دق بدم بعد راه حلشو بگم

ببینیــــــد وقتی شما فرمولی رو تایپ میکنین توو ورد 2007 ، بعد از تایپ فرمول ، باید فرمول رو انتخاب کنین ( یعنی آبی بشه )
و از ترکیب کلید های Ctrl+Shift سمت چپ صفحه کلید استفاده کنین تا فرمول در سمت چپ صفحه قرار بگیره.
ظاهرا این کار عمل خاصی رو انجام نمیـــده ولی بعد از تبدیل به PDF متوجــه میشین که خیلی تاثیـر داشته

این هم از راه حلش

ایشالله مشکلتون بر طرف شــــه

erfan0067 نوشته شده: یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۱, ۳:۳۹ ب.ظاوه ! ایــــن پست ، ســـال 88 ارســــال شـــــده ؟v@hid نوشته شده: عزيز ميخواستم در مورد تبديل word به pdf از شما راهنمايي بگيرم
پس چـــرا من الان دیـــدمش ؟
راستش من جواب سوال این دوستمون رو پیــــدا کردم اما حالا دیگـــه خیلی دیر شــــده
البته من راه حل رفع این مشکل رو میگم . شاید هنوز کسایی باشن که این مشکل رو داشته باشن
هر چی فرمول مینوشتم توو ورد 2007 ، وقتی میخواستم به PDF تبدیــــل کنم ، بعد از تبدیل ، فرمول ها به سمت راست صفحه میومدن و بعضا از صفحه خارج میشن
رفــتـــم 100 تا نرم افزار نصب کردم ولی بی فایـــده بـــــود . البته میگن نرم افزار Nitro PDF Professional این مشکل رو رفع میکنه که هنوز تست نکردمش
اما راه حل رفع این مشکلخیلــــی ســــاده ست
خیلی خیلی ســــاده ست بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزاری
ببینیــــــد وقتی شما فرمولی رو تایپ میکنین توو ورد 2007 ، بعد از تایپ فرمول ، باید فرمول رو انتخاب کنین ( یعنی آبی بشه )
و از ترکیب کلید های Ctrl+Shift سمت چپ صفحه کلید استفاده کنین تا فرمول در سمت چپ صفحه قرار بگیره.
ظاهرا این کار عمل خاصی رو انجام نمیـــده ولی بعد از تبدیل به PDF متوجــه میشین که خیلی تاثیـر داشته
این هم از راه حلشخیلی ســــاده بــــــود نــــــــــه ؟
ایشالله مشکلتون بر طرف شــــه![]()
![]()
الان اردیبهشت 1401
این راهنمایی تون خیلی به دردم خورد.
خیلی خیلی ممنون
آخرین ويرايش توسط 1 on hadi-, ويرايش شده در 0.
erfan0067 نوشته شده: یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۱, ۳:۳۹ ب.ظاوه ! ایــــن پست ، ســـال 88 ارســــال شـــــده ؟v@hid نوشته شده: عزيز ميخواستم در مورد تبديل word به pdf از شما راهنمايي بگيرم
پس چـــرا من الان دیـــدمش ؟
اما راه حل رفع این مشکلخیلــــی ســــاده ست
خیلی خیلی ســــاده ست بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزاری
این هم از راه حلشخیلی ســــاده بــــــود نــــــــــه ؟
ایشالله مشکلتون بر طرف شــــه![]()
![]()
الان اردیبهشت 1401
این راهنمایی تون خیلی به دردم خورد.
خیلی خیلی ممنون