سلام دوستان و اساتید گرامی
میشه بفرمایید این فایل چیه و کاربردش کجاهاست{چه کاری تو ویندوز انجام میده}
من مدتی هستش که ویندوزم را با نود روی اسکن میزارم به این فایل گیر میده و سری بعد هم که رو اسکن میزارم بازم بش گیر میده
من باید چیکار کنم؟
nnnmLFur.dll
فایل
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: فایل
,
اين فايل هيچ ارتباطي به ويندوز نداره و ويروس هست، اينکه مجددا ايجاد ميشه هم به دليل ناتواني nod در حذف کامل ويروس هست، ممکنه آپديت نباشه و ...
بهتره kaspersky رو امتحان کنيد
اين فايل هيچ ارتباطي به ويندوز نداره و ويروس هست، اينکه مجددا ايجاد ميشه هم به دليل ناتواني nod در حذف کامل ويروس هست، ممکنه آپديت نباشه و ...
بهتره kaspersky رو امتحان کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, من گشتم متاسفانه اطلاعات خاصی پیرامون نوع ویروس پیدا نکردم.....به طور کلی جدیدا نود 32 خیلی خراب کرده...من از طرفداران این انتی ویروس بودم.....اما دیگه نیستم...ما نسخه سرورش به صورت اورجینال برای دانشگاه گذاشتیم....اما بسیار بد عمل می کنه.....طبق تعریفات دوستان بهتره از کسپر استفاده کنید 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
اونطور که به نظر میاد این فایل یک مدل تغییر یافته ی و جدید spyware به نام Win32/Adware.Virtumonde هستش. اصلا چیز مهمی نیست کارش فقط اینه که کاربرها رو بترسونه تا نرم افزار از بین بردنشو بخرن. دلیل اینکه درست پاک نمیشه هم شاید همینه که آنتی ویروس ها وقتشونو تلف چیز به این بیخودی نکردن !! (اگر فکر کردید که من از نود32 طرفداری کورکورانه میکنم،بله! درست فهمیدید!!
) . این مجموعه ورودی های این نرم افزار جاسوسی در رجیستری ویندوز هست:
\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\XP-Guard
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "XPGuard"
HKEY_CURRENT_USER\Software\XPGuard
ببینید که توی فولدر program files فولدری به نام pc guard یا اسمی شبیه این که به نظرتون بیاد اسم یک نرم افزار آنتی ویروس هست، وجود دارد یا خیر. در این صورت باید قبل از پاک کردن این reg value ها ، پروسس های مربوطه را بلاک کنید و برنامه های (exeهای) موجود را پاک کنید! موفق باشید. اگر در این موارد مشکلی داشتید لطفا اسم فولدر های موجود در program files خودتون رو بدید تا کمک بیشتری بکنیم.

\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\XP-Guard
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "XPGuard"
HKEY_CURRENT_USER\Software\XPGuard
ببینید که توی فولدر program files فولدری به نام pc guard یا اسمی شبیه این که به نظرتون بیاد اسم یک نرم افزار آنتی ویروس هست، وجود دارد یا خیر. در این صورت باید قبل از پاک کردن این reg value ها ، پروسس های مربوطه را بلاک کنید و برنامه های (exeهای) موجود را پاک کنید! موفق باشید. اگر در این موارد مشکلی داشتید لطفا اسم فولدر های موجود در program files خودتون رو بدید تا کمک بیشتری بکنیم.