سلام به همه دوستان.
از طریق کامپیوتر دوستم یه ویروس به فلش مموری من افتاده. با اینکه آنتی ویروسم نود32 هست و مرتباً هم آپدیت میشه ولی بازم مشکل را حل نمیکنه. ویروس یاد شده به این شکل عمل میکنه که بطور شانسی یکی از فولدرهای داخل فلش را hideen میکنه و مجددا از همان فولدر یکی دیگه ایجاد میکنه ولی hidden نیست فقط آیکون فولدر مثل آیکون فولدرهای فشرده zip شده هست و حجم فولدر ایجاد شده هم خیلی کمتر، در حدود چند صد کیلو بایت میشه. آنتی ویروس نود32 هم فولدر ایجاد شده را بعنوان ویروس نمی شناسه. فلش را با Autorun Remover هم اسکن کردم مشکلی نداشت.
اگر از دوستان اطلاعی در این مورد دارند لطفاً راهنمائیم کنند. با تشکر
سیستمم به یه ویروس ناشناخته آلوده شده! لطفاً راهنمائیم کنید
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: سیستمم به یه ویروس ناشناخته آلوده شده! لطفاً راهنمائیم ک
سلام دوست من
به نظر من انتی ویروس نود 32 انتی ویروس خوب و سریع است ولی به انداز کاسپر قوی نیست
پیشنهاد می کنم اخرین نسخه کاسپر رو بگیرید
اخرین نسخه انتی ویروس کاسپر رو بگیرید "==>Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.736 <=="
تاریخ انتشار:October 28, 2009
حجم: 64 مگابایت
لینک دانلود : مستقیم
[External Link Removed for Guests]
لینک صفحه
به نظر من انتی ویروس نود 32 انتی ویروس خوب و سریع است ولی به انداز کاسپر قوی نیست
پیشنهاد می کنم اخرین نسخه کاسپر رو بگیرید
اخرین نسخه انتی ویروس کاسپر رو بگیرید "==>Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.736 <=="
تاریخ انتشار:October 28, 2009
حجم: 64 مگابایت
لینک دانلود : مستقیم
لینک صفحه
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
شما کلید فعال کاسپر رو هم دارید؟
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام دوست من
برای چک کردن همون کلید ها 30 روز خودش هم جواب میده
باتشکر
برای چک کردن همون کلید ها 30 روز خودش هم جواب میده
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
نود 32 رو پيشنهاد نميكنم، چون 3 نفر از دوستانم نود32 دارند و هيچ كدوم ازش راضي نيستن و با مشكلات مختلفي با اين آنتي ويروس درگير هستند. كافي نت ها هم كه امنيت سيستم براشون زياد مهم نيست، اكثراً (اونجور كه من ديدم) نود32 نصب ميكنن.
پيشنهاد ميكنم كاسپرسكاي 2010 اصلي رو با تاريخ فعال يكسال خريداري كنيد. تبليغ نميكنم، ولي ماله شركته آواژنگ سيستمه.
جزييات رو خودت ببين. من كه خدا رو شكر راضي بودم.
پيشنهاد ميكنم كاسپرسكاي 2010 اصلي رو با تاريخ فعال يكسال خريداري كنيد. تبليغ نميكنم، ولي ماله شركته آواژنگ سيستمه.
جزييات رو خودت ببين. من كه خدا رو شكر راضي بودم.

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
نورتون اینترنت سیکوریتی 2010 رو امتحان کنید پشیمون نمیشین ! البته آپ دیتش کنید .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
یکی از ویژگی های نود 32 اینه که سرعت کامپیوتر رو کند نمی کند ولی زیاد قوی نیست ولی نورتون سرعت میاره پائین ولی امنیت ورژن اصلیش عالیه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
اتفاقا یکی از موارد مهمی که در ورژن جدید نورتون روش کار شده و خیلی خوب هم جواب داده اینه که اصلا روی سرعت سیستم تاثیری نداره میزان رم اشغال شده توسط برنامه بسیار کمه میزان کاری که از سی پی یو میکشه هم همین طور این برنامه حتی برای کامپیوترهایی با رم پایین و سی پی یو های ضعیف هم به راحتی و نرمی کار میکنه .
========================================================================================
مدت زمان استفاده رایگان این برنامه 60 روز هست که نسخه اصلیش 40 هزار تومن به فروش میره البته با وجود کرک این برنامه هیچ نیازی به سریال برای این برنامه ندارید و با هر بار کرک برنامه برای مدت 165 روز با خیال راحت کار می کنه ! و آپ دیت میشه . در ضمن دارای فایروال امکاناتی برای حتی چک کردن وب سایتهایی که کاربر بازدید می کند دارد .
========================================================================================
مدت زمان استفاده رایگان این برنامه 60 روز هست که نسخه اصلیش 40 هزار تومن به فروش میره البته با وجود کرک این برنامه هیچ نیازی به سریال برای این برنامه ندارید و با هر بار کرک برنامه برای مدت 165 روز با خیال راحت کار می کنه ! و آپ دیت میشه . در ضمن دارای فایروال امکاناتی برای حتی چک کردن وب سایتهایی که کاربر بازدید می کند دارد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Mohammad 1985,
البته همچنان حجم بسته های آپدیت نورتون خیلی بیشتر از کاسپر و نود هست...
البته همچنان حجم بسته های آپدیت نورتون خیلی بیشتر از کاسپر و نود هست...

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
پیشنهاد می کنم اول آنتی ویروست رو عوض کنی، کسپرسکی خیلی از نود بهتر جواب میده، در عین حال اینکه این امکان رو داره که autorun فلش مموری و CD رو برات غیر فعال کنه که دیگه از این طریق بدون Access به فلش سیستم ات آلوده نشه،
بعد هم اگر مشکل داشته باشی کسپرسکی کلی نماینده تو ایران داره که پشتیبانی می دن، حتی [External Link Removed for Guests] ([External Link Removed for Guests]) داره که هم فروش آنلاین داره , لایسنسش هم به اسم خودته هم ساپورت آنلاین می ده
بعد هم اگر مشکل داشته باشی کسپرسکی کلی نماینده تو ایران داره که پشتیبانی می دن، حتی [External Link Removed for Guests] ([External Link Removed for Guests]) داره که هم فروش آنلاین داره , لایسنسش هم به اسم خودته هم ساپورت آنلاین می ده