باز گرداندن اطلاعات
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
باز گرداندن اطلاعات
با عرض سلام
فلش بنده سوخته متاسفانه یک مطلب مهم داشتم که دیگه نمیتونم از جایی بگیرمش ایا میشه اطلاعات فلش مثل هارد برگرده یا نه؟اگه هست کجا این کارو انجام میدن؟
ممنون از محبت شما
فلش بنده سوخته متاسفانه یک مطلب مهم داشتم که دیگه نمیتونم از جایی بگیرمش ایا میشه اطلاعات فلش مثل هارد برگرده یا نه؟اگه هست کجا این کارو انجام میدن؟
ممنون از محبت شما
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: باز گرداندن اطلاعات
رونین عزیز.سلام.
اگر فلش سوخته باشه بازگردانی اطلاعات نا ممکنه.اما اگر مثلا فرمت شده باشه یا اطلاعات اون پاک بشه میشه با برنامه های ریکاوری اطلاعات اون رو برگردوند.
البته یک بار به گارانتی هم نشون بدید ضرری نداره.ممکنه خازن یا مقاومتی چیزی در مدارش سوخته باشه و با تعویض اون بشه درستش کرد.البته احتمالش کمه که این اتفاق افتاده باشه.یک سوال:
آیا مطمئن هستید که فلشتون سوخته؟
به چه علت.ضربه بوده یا مثلا اشتباه زدن سیم های کابل یو اس بی یا ....؟
سوالی بود در خدمتیم.

اگر فلش سوخته باشه بازگردانی اطلاعات نا ممکنه.اما اگر مثلا فرمت شده باشه یا اطلاعات اون پاک بشه میشه با برنامه های ریکاوری اطلاعات اون رو برگردوند.
البته یک بار به گارانتی هم نشون بدید ضرری نداره.ممکنه خازن یا مقاومتی چیزی در مدارش سوخته باشه و با تعویض اون بشه درستش کرد.البته احتمالش کمه که این اتفاق افتاده باشه.یک سوال:
آیا مطمئن هستید که فلشتون سوخته؟
به چه علت.ضربه بوده یا مثلا اشتباه زدن سیم های کابل یو اس بی یا ....؟
سوالی بود در خدمتیم.

ناگهان چقدر زود دیر میشود !
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
ممنون از پاسخ شما
راستش ما یه چند باری سیم هارو اشتباه زدیم از مودم گرفته تا.... قبلش کار میکرد اما بعد کار نکرد دیگه نمیدونم چی شد به نظرشما کاری دیگه نمیشه کرد؟یه دوستی گفت شاید بشه ای سی اونو عوض کرد !! بنده راستش در مورد این موضوعات اطلاعاتی ندارم از بس دل و روده این گیاهان رو در اوردم!! از بقیه موارد بی اطلاع هستم ممنون میشم اگه راهی پیدا کردید به من هم بگید
با تشکر
ممنون از پاسخ شما
راستش ما یه چند باری سیم هارو اشتباه زدیم از مودم گرفته تا.... قبلش کار میکرد اما بعد کار نکرد دیگه نمیدونم چی شد به نظرشما کاری دیگه نمیشه کرد؟یه دوستی گفت شاید بشه ای سی اونو عوض کرد !! بنده راستش در مورد این موضوعات اطلاعاتی ندارم از بس دل و روده این گیاهان رو در اوردم!! از بقیه موارد بی اطلاع هستم ممنون میشم اگه راهی پیدا کردید به من هم بگید
با تشکر
اتفاق خاصی قبل از خراب شدنش نی افتاده؟
روی یک کامپیوتر دیگه تست کنید.ببینید کار میکنه یا نه
و یک سوال.وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده یا پیغام میده؟
مثل این
[External Link Removed for Guests]
اگر این پیغام رو میده.یک بار هم روی کامپیوتر دیگه یا با پورت های اصلی یو اس بی پشت کامپیوتر تست کنید.
اگر درست نشد احتمال زیاد سوخته.یا قطعاتش یا آی سی و ....
اگر بگید ساکن کدوم شهر هستید میتونم بهتر راهنماییتون کنم.برای محل تعمیر
روی یک کامپیوتر دیگه تست کنید.ببینید کار میکنه یا نه
و یک سوال.وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده یا پیغام میده؟
مثل این
اگر این پیغام رو میده.یک بار هم روی کامپیوتر دیگه یا با پورت های اصلی یو اس بی پشت کامپیوتر تست کنید.
اگر درست نشد احتمال زیاد سوخته.یا قطعاتش یا آی سی و ....
اگر بگید ساکن کدوم شهر هستید میتونم بهتر راهنماییتون کنم.برای محل تعمیر
سلام
چرا پیغام میده ولی باز نمیشه من فعلا ساکن کرج هستم گاهی برای جلسات به تهران میرم بدبختی اینکه بیلان کاری اداره هم توی فلش بود!!! روی هر کامپیوتری بردم باز نشد.
ممنون از محبت شما
چرا پیغام میده ولی باز نمیشه من فعلا ساکن کرج هستم گاهی برای جلسات به تهران میرم بدبختی اینکه بیلان کاری اداره هم توی فلش بود!!! روی هر کامپیوتری بردم باز نشد.
ممنون از محبت شما
رونین عزیز.پس اشکال سخت افزاریه.
میتونید به یک تعمیرگاه موبایل سر بزنید و ببینید مقاومت ها و خازن ها سالمه؟
این تست بسیار ساده است و با یه مولتی متر هم میتونید خودتون انجام بدید.
اگر سالم بود که دیگه باید از خیرش بگذرید.البته بازم میگم.احتمال سوختن قطعات کمه.ولی بازم امتحانش ضرری نداره
راستی یک سوال.اصلا آیکن فلشتون توی my computer میاد یا نه؟
اگر میاد میشه درستش کرد.
خوب.میریم سر بحث تعمیر.اگه میتونید فلش رو باز کنید و مولتی متر هم دارید و چشمای دقیقی هم دارید میتونید خودتون شروع کنید.البته پشت کار فراموش نشه.
اول فلش رو باز کنید.
به یه چیزی تقریبا این شکلی بر میخورید.
راهنمای نقشه:
قرمر:پایه های پورت یو اس بی
بنفش: منفی بورد
زرد: مقاومت"شکلش مثل خازنه فقط رنگش سیاهه"
آبی: خازن" رنگ قطعه کرمی"
البته ممکنه یک چیزی شبیه خازن باشه با تفاوت اینکه رنگش آبیه.اون هم سلفه.
حالا میرسیم به اشکال یابی.
احتمال 1: قطعی یک از پایه های پورت یو اس بی بر اثر ضربه و فشار.
میتونید برای اطمینان از پایه ها تست بوق بگیرید.یعنی مولتی متر روی حالت بوق بزارید."اگه دو سر سیم های مولتی متر رو به هم بزنید باید بوق بزنه" و مثل شمانیک از 4 تا پایه یو اس بی تست بوق بگیرید.یا اینکه یک بار با هویه 4 تا پایه رو محکم کنید
احتمال 2: سوختن فطعات:
باید با همون تست بوق آزمایش کنید.چطوری: دو سر مقاومت نباید بوق بزنه.اگر بوق زد یعنی سوخته.میتونید مقاومت رو بردارید و با هویه اتصال کوتاهش کنید.البته اگر یکی دو تا مقاومت اینطور باشه.
خازن هم تستش همینطوریه.هم دو سر خازن رو میتونید تست کنید و هم یک راه مطمئن تر.
یک سر پروب: سیم مولتی متر" رو به منفی بورد وصل کنید.حالا با سر دیگه به هر دو سر هر خازن بزنید.اگر هر دو سر خازن بوق بده باید خازن رو بردارید.اگر شانس بیارید و اشکال از مدار باشه میتونید به این صورت درستش کنید.
برای کار دقیق تر 2 تا سوزن رو به دو سر پروب مولتی متر وصل کنید.با سیم اونو بصورت موقتی به مولتی متر وصل کنید.
سوالی بود در خدمتیم
میتونید به یک تعمیرگاه موبایل سر بزنید و ببینید مقاومت ها و خازن ها سالمه؟
این تست بسیار ساده است و با یه مولتی متر هم میتونید خودتون انجام بدید.
اگر سالم بود که دیگه باید از خیرش بگذرید.البته بازم میگم.احتمال سوختن قطعات کمه.ولی بازم امتحانش ضرری نداره
راستی یک سوال.اصلا آیکن فلشتون توی my computer میاد یا نه؟
اگر میاد میشه درستش کرد.
خوب.میریم سر بحث تعمیر.اگه میتونید فلش رو باز کنید و مولتی متر هم دارید و چشمای دقیقی هم دارید میتونید خودتون شروع کنید.البته پشت کار فراموش نشه.
اول فلش رو باز کنید.
به یه چیزی تقریبا این شکلی بر میخورید.
راهنمای نقشه:
قرمر:پایه های پورت یو اس بی
بنفش: منفی بورد
زرد: مقاومت"شکلش مثل خازنه فقط رنگش سیاهه"
آبی: خازن" رنگ قطعه کرمی"
البته ممکنه یک چیزی شبیه خازن باشه با تفاوت اینکه رنگش آبیه.اون هم سلفه.
حالا میرسیم به اشکال یابی.
احتمال 1: قطعی یک از پایه های پورت یو اس بی بر اثر ضربه و فشار.
میتونید برای اطمینان از پایه ها تست بوق بگیرید.یعنی مولتی متر روی حالت بوق بزارید."اگه دو سر سیم های مولتی متر رو به هم بزنید باید بوق بزنه" و مثل شمانیک از 4 تا پایه یو اس بی تست بوق بگیرید.یا اینکه یک بار با هویه 4 تا پایه رو محکم کنید
احتمال 2: سوختن فطعات:
باید با همون تست بوق آزمایش کنید.چطوری: دو سر مقاومت نباید بوق بزنه.اگر بوق زد یعنی سوخته.میتونید مقاومت رو بردارید و با هویه اتصال کوتاهش کنید.البته اگر یکی دو تا مقاومت اینطور باشه.
خازن هم تستش همینطوریه.هم دو سر خازن رو میتونید تست کنید و هم یک راه مطمئن تر.
یک سر پروب: سیم مولتی متر" رو به منفی بورد وصل کنید.حالا با سر دیگه به هر دو سر هر خازن بزنید.اگر هر دو سر خازن بوق بده باید خازن رو بردارید.اگر شانس بیارید و اشکال از مدار باشه میتونید به این صورت درستش کنید.
برای کار دقیق تر 2 تا سوزن رو به دو سر پروب مولتی متر وصل کنید.با سیم اونو بصورت موقتی به مولتی متر وصل کنید.
سوالی بود در خدمتیم

با سلام خدمت شما دوست گرامیMahdi Mahdavi
ممنون از محبت شما
در جواب سوالتون هم بله آیکون فلش میاد ولی باز نمیشه
خیلی محبت کردید ممنون

ممنون از محبت شما
در جواب سوالتون هم بله آیکون فلش میاد ولی باز نمیشه
خیلی محبت کردید ممنون

رونین عزیز.نگران نباشید.کار شما راحته.
دو تا امکان وجود داره.
1-فلش ویروسی شده 2- پیکربندی فرمت فلش به هم ریخته
برای روش اول احتمالا میتونید فلش رو بازش کنید.اگر مثلا اسم درایو فلش تو کامپیوترتون H باشه در آدرس بار address bar ویندوز تایپ کنید \:h و احتمالا فلشتون باز میشه."شاید ویروس اتوران باشه.اگه پیغام open with میده"ویروس اتوران رو هم میتونید با این ابزار بکشید.
2- اگه پیکر بندی به هم ریخته باشه میتونید این کار رو بکنید که برای مورد اول هم کاربرد داره.
فلشتون رو فرمت کنید.از طریق خود ویندوز.بعد از فرمت کردن پیکر بندی حافظه فلش ردست میشه و میمونه بحث اطلاعاتتون.توجه کنید که بعد از فرمت هیچ فایلی رو روی فلشتون نریزید.فقط مراحل این تاپیک رو دنبال کنید تا بتونید اطلاعاتتون رو برگردونید.
topic-t57950.html
سوالی بود در خدمتیم
دو تا امکان وجود داره.
1-فلش ویروسی شده 2- پیکربندی فرمت فلش به هم ریخته
برای روش اول احتمالا میتونید فلش رو بازش کنید.اگر مثلا اسم درایو فلش تو کامپیوترتون H باشه در آدرس بار address bar ویندوز تایپ کنید \:h و احتمالا فلشتون باز میشه."شاید ویروس اتوران باشه.اگه پیغام open with میده"ویروس اتوران رو هم میتونید با این ابزار بکشید.
2- اگه پیکر بندی به هم ریخته باشه میتونید این کار رو بکنید که برای مورد اول هم کاربرد داره.
فلشتون رو فرمت کنید.از طریق خود ویندوز.بعد از فرمت کردن پیکر بندی حافظه فلش ردست میشه و میمونه بحث اطلاعاتتون.توجه کنید که بعد از فرمت هیچ فایلی رو روی فلشتون نریزید.فقط مراحل این تاپیک رو دنبال کنید تا بتونید اطلاعاتتون رو برگردونید.
topic-t57950.html
سوالی بود در خدمتیم

با سلام خدمت شما دوست گرامیMahdi Mahdavi
سایت اول که میزنه غیر مجازhttp://www.divshare.com/download/5626948-37b
از دومی هم چیزی نفهمیدمtopic-t57950.html
فلش که میاد بالا میزنه دیسک رو وارد کن ضمنا فلش پر نشون داده میشه
دوست عزیز کمی بیشتر به من توضیح بدی ممنون میشم ازت شاید من در گیاه شناسی کمی وارد باشم ولی در زمینه کامپیوتر اصلا نگاه نکن ما دانشجوی دکترا هستیم اطلاعات من در زمینه کامپیوتر 20-25 درصد بیشتر نیست ممنون از محبتت امیدوارم بتونم جبران کنم

سایت اول که میزنه غیر مجازhttp://www.divshare.com/download/5626948-37b
از دومی هم چیزی نفهمیدمtopic-t57950.html
فلش که میاد بالا میزنه دیسک رو وارد کن ضمنا فلش پر نشون داده میشه
دوست عزیز کمی بیشتر به من توضیح بدی ممنون میشم ازت شاید من در گیاه شناسی کمی وارد باشم ولی در زمینه کامپیوتر اصلا نگاه نکن ما دانشجوی دکترا هستیم اطلاعات من در زمینه کامپیوتر 20-25 درصد بیشتر نیست ممنون از محبتت امیدوارم بتونم جبران کنم

نه فرمت نمیشه میگه دیسک رو وارد کن