سلام من خواستم یه بازی آنلاین انجام بدم سایت مروبط گفت باید این پلاگینو نصب کنی اما ظاهرا فیل بود . خود فایرفاکس هم خواست نصبش کنه خطا داد باید چیکار کنم ؟ ظاهرا پلاگین جاواست
سلام دوست عزیز. به علت تحریم ایران توسط آمریکا سایت این پلاگین برای ایران فیل شده. میتونید از این مکان دانلود کنید Please Login or Register to see this code سوالی بود در خدمتیم.
سلام دوست عزیز. روی my computer کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید.توی تب General که باز هست ببینید در قسمت system اگر نوشته 64 بیت که 64 بیتی هست.اگر فقط نوشته Windows XP یعنی 32 بیتی. راستی ویندوزتون چیه؟ایکس پی؟ ولی به احتمال زیاد 32 بیتی هست.
ممنون . ویندوزم 32 بیتی بود برنامه رو دریافت کردم فایلو باز کردم نصب هم کردم اما اتفاقی نیافتاد ! بعد از فشار دادن install یه چیزی پر شد و دیگه هیچ اتفاقی نیافتاد حتی تو قسمت add or remove pro هم چیزی به اسم جاوا نصب نشد ! الانم بازی باز نمیشه
دوست عزیز.با این سایت چک کنید ببینید جاوا روی کامپیوترتون نصب هست یا نه. Please Login or Register to see this code این هم نمونه های دیگه تصاویره.باید گزینه ptviewer رو انتخاب کنید. Please Login or Register to see this code
مهدی مهدوی عزیز من برنامه جاوا رو از سایت سافت پدیا دانلود کردم و الانم نصب شد اما تو لود شدن بازی با مشکل روبرو شدم . اون برنامه ایی که معرفی کردید نصب نشد اما اونی که خودم دانلود کردم نصب شد
[External Link Removed for Guests]
اما الان وقتی صفحه رو باز می کردم این خطا رو میده . الان یکم از بازی لود میشه و بعد خطا میده . چیزی که قبلا از نصب برنامه اتفاق نمی افتاد
[External Link Removed for Guests]
بعد دیگه صفحه مشکلی می مونه تو فایلر فاکس تو قسمت add ons جاوا اتوماتیک نصب شد فک کنم مشکل نصب جاوا رو دیگه ندارم اما این مشکل تازه بروز کرد
دوست عزیز.تصاویر 360 درجه سایتی که معرفی کردم میاد؟ در ضمن عکس پیغامی که گذاشتید کلیه.روی details کلیک کنید ببینید مشکل از کجاست؟ روی سیستم من هم جاوا نصبه اما در سایتی که شما گفته بودید مشکل داشت.احتمال زیاد اشکال از خود سایت سوالی بود در خدمتیم.