سلام
من eset رو روی لپ تاپم ریختم و وقتی پاکش کردم هر کاری میکنم نمیتونم کسپراسکای رو نصب کنم ارور میده میگه باید اول ایست رو چاک کنی و منو میبره به جایی که remove اش کنم در صورنیکه من پاکش کردم . اونجا دیگه چیزی واسه پاک کردن دیگه نداره حتی با your unistaller هم پاکش کردم
مشکل در نصب کسپراسکای
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
-
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
Re: مشکل در نصب کسپراسکای
با سلام
شما به رجیسنری ویندوز برو یعنی تو run تایپ کن regedit و بعد اینتر بزن و سپس وقتی وارد صفحه رجیستری شدی بگرد هر جا که نام های eset و nod دیدی پاکشون کن به خصوص در قسمت hkey local machine و قسمت software ش بیشتره.
با این روش احتمالا درست میشه.
شما به رجیسنری ویندوز برو یعنی تو run تایپ کن regedit و بعد اینتر بزن و سپس وقتی وارد صفحه رجیستری شدی بگرد هر جا که نام های eset و nod دیدی پاکشون کن به خصوص در قسمت hkey local machine و قسمت software ش بیشتره.
با این روش احتمالا درست میشه.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در نصب کسپراسکای
,
در رجيستري عين عبارتي که به عنوان نام اين آنتي ويروس در کاسپرسکي نمايش داده ميشه رو جستجو کرده و اون رو حذف کنيد، مشکل رفع خواهد شد
در رجيستري عين عبارتي که به عنوان نام اين آنتي ويروس در کاسپرسکي نمايش داده ميشه رو جستجو کرده و اون رو حذف کنيد، مشکل رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد