با سلام خدمت استاد مهدی:
من ویندوز سون روی کامپیتر دارم که درایو C
کامپیوتر را حدود80%پر کرده و فضای خالی کم دارد
ویندوزرا من اپدیت کرده ام
استاندارد حجم درایو ؟C
مشکل با فضای درایو
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: مشکل با فضای درایو
~ , عزیز.سلام.به سنترال کلوب خوش آمدید.
سوال رو کاملا متوجه نشدم.تا اونجایی که فهمیدم میخواهید ببینید فضای لازم برای نصب ویندوز سون چقدر هست؟
ویندوز 7 برای نصب به 16 گیگ در نسخه های 32 بیتی و 20 گیگا بایت برای نسخه های 64 بیتی فضا نیاز داره.
حالا هر چقدر این فضا بیشتر باشه و همچنین نرم افزار ها روی درایو دیگری غیر از درایوی که ویندوز در اون نصب شده نصب کنید سرعت ویندوز بیشتر میشه "سرعت بوت و همچنین سرعت کلی."
ولی مثلا برای نسخه های 32 بیتی حدود 30 الی 40 گیگ باید کافی باشه.
در کل استاندارد خاصی وجود نداره.هر چی بیشتر بهتر.
سوالی بود در خدمتیم.
سوال رو کاملا متوجه نشدم.تا اونجایی که فهمیدم میخواهید ببینید فضای لازم برای نصب ویندوز سون چقدر هست؟
ویندوز 7 برای نصب به 16 گیگ در نسخه های 32 بیتی و 20 گیگا بایت برای نسخه های 64 بیتی فضا نیاز داره.
حالا هر چقدر این فضا بیشتر باشه و همچنین نرم افزار ها روی درایو دیگری غیر از درایوی که ویندوز در اون نصب شده نصب کنید سرعت ویندوز بیشتر میشه "سرعت بوت و همچنین سرعت کلی."
ولی مثلا برای نسخه های 32 بیتی حدود 30 الی 40 گیگ باید کافی باشه.
در کل استاندارد خاصی وجود نداره.هر چی بیشتر بهتر.
سوالی بود در خدمتیم.

ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
بنده هم با "Mahdi Mahdavi" جان موافقم...
اما یه چیزو نفهمیدم...
من از دوستان شنیده بودم که در صورتی که نرم افزارها در جای دیگه ای (درایو دیگه ای) غیر از اون درایوی که ویندوز نصب هستش
نصب بشه سرعت بالا اومدن و .... کم میشه...
اما یه چیزو نفهمیدم...
من از دوستان شنیده بودم که در صورتی که نرم افزارها در جای دیگه ای (درایو دیگه ای) غیر از اون درایوی که ویندوز نصب هستش
نصب بشه سرعت بالا اومدن و .... کم میشه...

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
CentralWeb, عزيز.ممنون از نكته اي كه ذكر كرديد.
درست ميفرماييد.
اما بيشتر نرم افزاز ها در بوت ويندوز اجرا نميشن و در استارت آپ نيستند و حجم بالايي هم دارند.
مثل فتوشاپ و آفيس.بهتره اين نرم افزار ها در درايو ديگري غير از درايو ويندوز نصب بشن.
در كل منظورم آزاد گذاشتن مقداري فضاي آزاد روي درايو ويندوز بود.
ممنونم

درست ميفرماييد.
اما بيشتر نرم افزاز ها در بوت ويندوز اجرا نميشن و در استارت آپ نيستند و حجم بالايي هم دارند.
مثل فتوشاپ و آفيس.بهتره اين نرم افزار ها در درايو ديگري غير از درايو ويندوز نصب بشن.
در كل منظورم آزاد گذاشتن مقداري فضاي آزاد روي درايو ويندوز بود.
ممنونم

ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
منم این مشکل رو داشتم . چند روز بعد از نصب ویندوز 7 درایو C کامپیوترم کاملا پر شد . وقتی که حجم فایلهای توی درایو C رو با هم جمع می کردم سر جمع 12 گیگ میشد ولی تمام 40 گیگ درایوم رو پر کرده بود . هر چی هم دنبال فایلهای مخفی گشتم چیزی پیدا نکردم .تا اینکه پوشه TEMP با حجم 0 بایت رو از توی پوشه ویندوز داخل درایو C پاک کردم .یک دفعه 28 گیگ از فضای درایو C خالی شد و مشکلم حل شد . تا حالا هم چند دفعه مجبور شدم این پوشه رو پاک کنم.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در