من هم کاسپر رو به بقيه ترجيح ميدم، به عنوان يک سيستم امنيتي کامل، نسخهي بتاي 2012 هم ارائه شده که به شکبل چشمگيري در همين نسخهي بتا سبکتر شده و تمامي تکنولوژي هاي روز دنيا هم در اون پياده سازي شده
براي کاربران عادي که صرفا يک آنتي ويروس ميخواهند هم Avira فکر ميکنم از بقيه مناسبتر باشه
nod رو هم اصلا به عنوان سيستم امنيتي يا انتي ويروس به رسميت نميشناسم، چون بارها عملکرد افتضاح اون رو ديدم!
کمک کنید ویروس short cut
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک کنید ویروس short cut
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: جهان اول - کره زمین - نبش خلیج فارس - کشور ایران
- سپاسهای ارسالی: 533 بار
- سپاسهای دریافتی: 601 بار
با اجازه آقا مهدی
من سیستم امنیتی پاندا رو پیشنهاد می کنم که قیمتی در حدود 25 تا 30 هزار تومان داره .
خودم ازش استفاده می کنم . هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتنو نداره . سنگین نیست و راحت آپدیت میشه و در صورت خرابی یا اشکال به خوبی از طرف نمایندگیش تو ایران پشتیبانی و رفع اشکال میشه (( البته به صورت رایگان ))
من سیستم امنیتی پاندا رو پیشنهاد می کنم که قیمتی در حدود 25 تا 30 هزار تومان داره .
خودم ازش استفاده می کنم . هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتنو نداره . سنگین نیست و راحت آپدیت میشه و در صورت خرابی یا اشکال به خوبی از طرف نمایندگیش تو ایران پشتیبانی و رفع اشکال میشه (( البته به صورت رایگان ))
ای دل چو زمانه می کند غمناکت / ناگه برود ز تن روان پاکت
بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند / زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت
((( خیام )))
بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند / زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت
((( خیام )))
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
مرسی از همه اما اطلاعات با برداشتن تیک هیدن هم بر نمیگرده قبلاامتحان کردم .یعنی میگین تنها راهش عوض کردن انتی ویروسه اخه سیستم من ی خورده قدیمیه واسه همین نود رو انتخاب کردم ولی ازش راضی نیستم
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
masoudaaria جان
احتمالا زیاد تنها راهش تغییر انتی ویروسه!
اگر سیستمتون قدیمیه میتونید نرم افزار آنتی ویروس Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنید که حجم کمی داره و اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره!
این نرم افزار تنها برای پاکسازی ویروسهاست و نمیتونه شما را آنلاین و همیشه از بدافزارها در امان نگه داره!
فعلا این آنتی ویروس مجانی رو دانلود کنید (از سایت کاسپر و یا جستجو در گوگل) و بعد آپدیت کردن اون میتونید سیستم رو اسکن کنید!
تا فعلا سیستم رو پاکسازی کنید و بعد یه انتی ویروس که سرعت رو کند نمیکنه مثل آویرا نصب کنید!
احتمالا هم مشکلتون با برداشتن تیک های Hidden و... حل نشه!
چون اینکه میگید شورتکات میسازه احتمال زیاد سیستمتون ویروسی هست!
احتمالا زیاد تنها راهش تغییر انتی ویروسه!
اگر سیستمتون قدیمیه میتونید نرم افزار آنتی ویروس Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنید که حجم کمی داره و اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره!
این نرم افزار تنها برای پاکسازی ویروسهاست و نمیتونه شما را آنلاین و همیشه از بدافزارها در امان نگه داره!
فعلا این آنتی ویروس مجانی رو دانلود کنید (از سایت کاسپر و یا جستجو در گوگل) و بعد آپدیت کردن اون میتونید سیستم رو اسکن کنید!
تا فعلا سیستم رو پاکسازی کنید و بعد یه انتی ویروس که سرعت رو کند نمیکنه مثل آویرا نصب کنید!
احتمالا هم مشکلتون با برداشتن تیک های Hidden و... حل نشه!
چون اینکه میگید شورتکات میسازه احتمال زیاد سیستمتون ویروسی هست!
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
لینک دانلود KasperSky Virus Removal Tool:
Please Login or Register to see this code
حجم: حدود 100 مگابایت
Please Login or Register to see this code
حجم: حدود 100 مگابایت

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
سیستم که بدون شک ویروسیه. منم اینطوری شده واسم. همه فولدر هارو سیستمی و مخفی میکنه و ازشون یه شرتکات میسازه. با اون کاری که گفتم میشه اطلاعات مموری رو گرفت.
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
[External Link Removed for Guests]
این سایت یه رتبه بندی و مقایسه آنتی ویروسها کرده
این سایت یه رتبه بندی و مقایسه آنتی ویروسها کرده
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست