سوال - بابیلون - لطفا جواب فوری

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

Re: سوال - بابیلون - لطفا جواب فوری

پست توسط shafagh »

.
  الان همه نرم افزارهای شما قانونیه ؟! ویندوزتون و ... ؟ یا این سی دی هایی که در بازار میفروشن به اسم کینگ و فلان و فلان که هر کدام نرم افزارهایی به ارزش چند هزار دلار دارن قانونی هستن ؟ 

دوست عزیز و گرامی قصد تبلیغ ندارم ولی فکر کنم بالاخره شرکت نامبرده در کشور خدمات مجموعه نرم افزاری خوبی ارائه می دهد ( مخصوصا حالا که فهمیدم بابیلون اشکالی نداشته تصویر) و نرم افزار های جامع و اپدیت شده با ارزشی را در اختیار خریداران قرار می دهد( اگرچه همراه با تجارت تصویر )و ساپورت خوبی را هم ارائه می دهد اما از طرفی حرف شما از ان جهت قابل تامل است که چرا این شرکت سفارش کرده هنگام نصب بعض نرم افزارها به اینترنت وصل نباشید تصویر

.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

شما فکر میکنید که پرند میره فلانقدر پول میده و لایسنس میخره؟ :::P :-O

مگه دیوونه هستن که اینکارو کنن؟ منو شما هم اگه یکمی وقت بزاریمو اینترنت پر سرعت بگیریم، میتونیم تو یه ماه کلی برنامه با کرکشو پیدا کنیم میتونیم مثل همین کینگو لردو اینا یه مجموعه درست کنیمو بفروشیم...به نظر من که پرند داره رسما دزدی میکنه... :x :-P :x
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

دوست من x- nima

هدف تعریف از شرکت نامبرده نبود منظور اینکه بهر طریق واز هر جا مجموعه نرم افزاری خوب و با حالی جمع اوری میکنن که علاوه بر collection بودنش دردسر ویروس و کرم و تروجان و malware و spam و غیره را هم ندارن و ساپورت های بعد از نصب هم دارن
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

با راهنمایی که دوست محترم LIGHTING یک هفته پیش گفتند بابیلون را راه انداختم اما الان بعد از یک هفته از کار افتاد و پیام انقضا داد همانطور هم که قبلا عرض کردم این نسخه بابیلون مربوط به سال 2011 است حالا تکلیف چیست اگر دوست گرامی LIGHTING راهنمایی دیگری بنظرشان میرسد بنویسند - ممنون می شوم تصویر
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”