ویروسی با نام نا مشخص

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

Re: ویروسی با نام نا مشخص

پست توسط apple2009 »

دوست عزیز X.Nima از سیف مود استفاده کردم نشد. :razz: :razz: :razz:
دوست عزیز Mohammad 1985برنامه ایی رو که لطف کردین گذاشتین دانلود کردم و آپدیتش هم کردم ولی نتیجه نداد یعنی 128 تا کشف کردم ولی این فایله جزو هیچ کدومشون نبود. :razz: :razz: :razz:
دوست عزیز shafagh 2 از راهنماییتون ممنون ولی این روش برای من سخته. :razz: :razz: :razz:
راستی نگفتین برنامه آنلاکر چه جور برنامه ایی هست ؟
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

کار با داس براتون سخته؟ اگه بتونید از راه داس هم یه امتحانی گنید خوب میشد. اما قبلش از روش شفق عزیز استفاده کنید. شاید درست شد!
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6708 بار
سپاس‌های دریافتی: 12102 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

دوست عزیز به احتمال زیاد اون یک فایل خطرناک یا جاسوس نیست ! بالای 95 درصد
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

قبول.
اما پس چرا پاک نمیشه؟
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6708 بار
سپاس‌های دریافتی: 12102 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خیلی دلیل ممکنه داشته باشه ! ولی پاک نشدن حتما دلیل بر ویروس یا بد افزاز نیست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط salam_777 »

سلام منم همین مشکلو داشتم ولی با این راه پاکش کردم
۱- به سراغ All Programs در منوی Start بروید و بروی آن کلیک کنید
۲- در منوی All Programs به دنبال گزینه Accessories بگردید و بعد از پیدا کردن آن بروی آن کلیک کنید
۳- در داخل منوی Accessories گزینه ای به نام Command Prompt وجود دارد بروی آن کلیک کنید تا پنجره Command Prompt باز شود .
۴- در حالی که پنجره Command Prompt باز است با فشار دادن همزمان سه کلید CTRL+ALT+DEL متنظر بمانید تا پنجره Task Manager باز شود
۵- بعد از باز شدن این پنجره ، بروی برگه Processes کلیک کنید و در آن به دنبال عبارت Explorer.exe بگردید و بعد از پیدا کردن این گزینه و با یک کلیک بروی آن دکمه End Process که در پایین پنجره Task Manager است فعال می شود .
۶- اینک بروی End Process کلیک کنید تا اجرای برنامه Explorer.exe متوقف شود . در این لحظه تمام آیکون ها و همچنین نوار وظیفه ( Taskbar) نا پدید می شود و فقط دو پنجره Task Manager و Command Prompt باز می باشد .
۷- اینک در پنجره Command Prompt مسیر فایلی را که می خواهید پاک کنید را مشخص کنید و برنامه را به صورت del filename تایپ کنید که به جای filename نام فایل خود را قرار دهید و دکمه Enter را فشار دهید تا فایل مورد نظر پاک شود .
۸- اینک به سراغ پنجره Task Manager بروید و با کلیک بروی گزینه File ، گزینه New Task را اتنخاب کنید و در پنجره جدید عبارت explorer.exe را تایپ کنید و بروی دکمه ok کلیک کنید تا تمام آیکون ها و Taskbar مشاهده شوند .
برای دوستانی که آشنایی کامل با دستورات Command Prompt را ندارند می توانند از تصویر زیر کمک بگیرند ( فرض کردم فایل موردنظر که به نام index.dat و در پوشه program files قرار دارد )
 تصویر 
منبع : [External Link Removed for Guests]: البته باید پوشه ای که این فایل دراون قرار داره رو پاک کرد نه خود فایل نا مشخص رو برای همین فایل هایی که می خواهی از پوشه خارج کن و بعد پوشه رو با روش بالا حذف کن.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: شـــمـــالـــگـان
سپاس‌های ارسالی: 1821 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط demorgan »

دادا فایلتو زیپ کن بعدش بهش لینک بده تو یه فضای قابل دانلود من پاد تنشو واست درست میکنم بعد اون فایلی که من به شما میدم تو رجیستری ویندوزت تاثیر میزاره. تصویر تصویر

بعدش سیستم مثه اولش میشیه.منتظرم...
هیچ هیچ هیچ ...
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط apple2009 »

salam 777 دوست عزیز وقتی این مراحل رو میرم تو کومند پیغام میده همچین فایلی پیدا نشد و موضوعی که هست اینه که فایله تو این مسیر قرار داره : c:users\dell\desktop یعنی من باید هر چی فایل تو دسکتاپ هست پاک کنم.؟مورد دیگه اینکه اسم فایل فارسی هست تو کومند وقتی فارسی تایپ میکنی حروف عجیب و غریبی به جای فارسی ظاهر میشن :razz: :razz: :razz:
demorgan دوست عزیز امکان زیپ کردن فایل وجود نداره چون کلن هر کاری می خوایم با فایله بکنیم پیغام میده همچین فایلی وجود ندارد.همین پیغام رو سایتی که بخوام آپلود کنم هم میده.:razz: :razz: :razz:
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

سلام...تصویر

شما بعد از اینکه وارد فولدر دسکتاپ شدی(از طریق کمند) ، یعنی:

:\Documents and Settings\X.N\Desktop> 
  dir بدید. لیست فایل ها و فولدر های موجود در دسکتاپ رو براتون میاره. پس باید اون فایل "نا مشخص" رو هم تو لیست ببینید. البته با یه اسمی که معلوم نیست چیه! که طبق شبیه سازی که بنده انجام دادم!!!تصویر باید اینطوری باشه: 

تصویر 

بعد باید دستورو اینطوری وارد کنید: del x، که البته برای فایل هایی با نام دوقسمتی(فاصله دار، نقطه دار و...) از " " استفاده میکنیم. مثل: del "x y" پس اون فایل نا مشخصو هم طبق عکسی که گذاشتم ببینید پاک میشه یا نه.

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر  

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خدایییییییییییی؟
اگه ویندوزتو عوض میکردی راحت تر نبودی؟ :razz: :) :grin:
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط apple2009 »

سلام دوست من , وقتی دستور dir رو میزنم اینو نمایش میده :
[External Link Removed for Guests]

همین طور که میبینید هیچ فایلی با اون نامی که ما دنبالش میگردیم توش نیست . ( دوست من با توجه به اینکه مسیر فایل اینه آیا من دستور dir با توجه به اینکه مسیر فایل اینه c:users\dear\my music\desktop آیا من دستور dir رو همون طور که تو عکس میبینید جای درستی اجرا کردم یا نه؟ )

ashkansamie نوشته شده:خدایییییییییییی؟
اگه ویندوزتو عوض میکردی راحت تر نبودی؟ :razz: :) :grin:

دوست من چون برنامه های زیادی رو درایو ویندوز نصبه . نصب کردن دوباره اون همه برنامه برام واقعن سخته.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

کلا در کمند برای تغسییر مسیر فولدر باید از دستور cd استفاده کرد.

تو پنجره ای که میبینم الان تو فولدر dear هستید. با زدن دستور زیر میرید به فولدر desktopی که در فولدر music قرار داره. یعنی همونجایی که جناب " نا مشخص " عزیز حضور دارند!

Please Login or Register to see this code

بعد هم پست قبلیمو دنبال کنید.

[HR]پ.ن-1: راستی، از اونجایی که اسم فایل یه جوریه و نمیشه براحتی تایپش کرد برای کپی کردن در کمند اینطوریه:

بعد از دستور dir و پیدا شدن فایل، راست کلیک کنیدو mark رو انتخاب کنید، بعد اسم فایلو با دقت انتخاب کنید و دکمه Enter (روی کیبورد) رو بزنید. برای paste کردن هم راست کلیک کنیدو پیست کنید...

پ.ن-2: با توجه به راهنمایی دوست عزیزمون salam_777 ابتدا explorer.exe رو ببندید بعد اینکارا رو انجام بدید با کمند.

تصویرتصویرتصویر  
آخرین ويرايش توسط 1 on X.Nima, ويرايش شده در 0.

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”