راهنمايي در مورد انتي ويروس NOD32
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
راهنمايي در مورد انتي ويروس NOD32
باعرض سلام لطفا به من كمك كنيد من ميخواستم موقع عوض كردن ويندوز (نصب ويندوز جديد)از قابليت هاي اپديت انتي ويروس بروز شده استفاده كنم. راه حلي را برام بگيد.در ضمن انتي ويروس من نود32 ورژن4هست
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: راهنمايي در مورد انتي ويروس NOD32
سلام...
خب منظورتون چیه؟ یکمی واضحتر میفرمایین دوست عزیز؟
خب منظورتون چیه؟ یکمی واضحتر میفرمایین دوست عزیز؟
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
آهان. پس میخواین فایل های آپدیت رو نگه دارین؟
برید به فولدر محل نصب NOD32، اونجا حدود 12 تا فایل با پسوند dat هست.همشونو کپی کنید یه جایی که پاک نشن. بعد از نصب ویندوز و نصب انتی ویروس NOD32، ویندوز رو به حالت Safe Mode بالا بیارید و اون فایل هارو تو محل نصب کپی و Overwrite کنید.

برید به فولدر محل نصب NOD32، اونجا حدود 12 تا فایل با پسوند dat هست.همشونو کپی کنید یه جایی که پاک نشن. بعد از نصب ویندوز و نصب انتی ویروس NOD32، ویندوز رو به حالت Safe Mode بالا بیارید و اون فایل هارو تو محل نصب کپی و Overwrite کنید.

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
نرم افزار قدرتمندی نیست. database اون خیلی راحت مورد حمله قرار می گیره. من نورتون رو توصییه می کنم.
ممنون از نظر شما.... 
اما یادآوری میکنم که هدف این تاپیک انتخاب و مقایسه انتی ویروس ها نیست. بلکه چیز دیگه ای بوده...

اما یادآوری میکنم که هدف این تاپیک انتخاب و مقایسه انتی ویروس ها نیست. بلکه چیز دیگه ای بوده...