ارور در نصب ویندوز7
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
ارور در نصب ویندوز7
سلام وقتی می خوام ویندوز7 را نصب کنم همه مراحل رو تیک میزنه ولی روی installing update ارور میده کمکم کنید.ممنون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: ارور در نصب ویندوز7
,
عليک سلام
ارور ميده توضيح کافي نيست، لطفا متن خطا رو بفرماييد تا بشه بررسي و راهنماييتون کرد
عليک سلام
ارور ميده توضيح کافي نيست، لطفا متن خطا رو بفرماييد تا بشه بررسي و راهنماييتون کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Mahdi1944,
من هم اول جواب شما را پسند کردم اما
چون در مرحله installing update هست. من فکر کنم متصل نبودن شما به اینترنت مانع پیشروی این بخش میشود و شما از قبلش باید نصب به روز رسانی را غیر فعال کنی و در حقیقت از این مرحله پرش کنید. مگر نسخه اصل ویندوز را داشته باشید و در زمان نصب هم دسترسی به اینترنت.
البته خیلی وقته ویندوز نصب نکردم و یادم نیست آیا ویندوز 7 هم اینطور هست یا نه اما در مورد XP یادم هست این بخش وجود داشت.
من هم اول جواب شما را پسند کردم اما
چون در مرحله installing update هست. من فکر کنم متصل نبودن شما به اینترنت مانع پیشروی این بخش میشود و شما از قبلش باید نصب به روز رسانی را غیر فعال کنی و در حقیقت از این مرحله پرش کنید. مگر نسخه اصل ویندوز را داشته باشید و در زمان نصب هم دسترسی به اینترنت.
البته خیلی وقته ویندوز نصب نکردم و یادم نیست آیا ویندوز 7 هم اینطور هست یا نه اما در مورد XP یادم هست این بخش وجود داشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
MiimA جان
در 7 به صورت پيشفرض وقتي دسترسي به اينترنت وجود نداشته باشه از آپديتهاي آفلاين قرار داده شده در فولدر upgrade استفاده ميکنه، من فکر ميکنم آپديتهايي در اين فولدر قرار داده شده که مشکل دار يا ناقص هستند، اما براي پاسخ دقيقتر نياز به اطلاع از متن پيام هست
در 7 به صورت پيشفرض وقتي دسترسي به اينترنت وجود نداشته باشه از آپديتهاي آفلاين قرار داده شده در فولدر upgrade استفاده ميکنه، من فکر ميکنم آپديتهايي در اين فولدر قرار داده شده که مشکل دار يا ناقص هستند، اما براي پاسخ دقيقتر نياز به اطلاع از متن پيام هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
اروری که میده اینه
windows cannat copy files from I :/sources to c: /swindows ls/sources.the files may be corrupt or missing.make sure all files required for installation are available and restart the installation.error code :0*80070017
windows cannat copy files from I :/sources to c: /swindows ls/sources.the files may be corrupt or missing.make sure all files required for installation are available and restart the installation.error code :0*80070017
- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
این مشکل فکر کنم وقتی پیش میاد که از ویندوز کپی استفاده کنید یا دیسکی که ازش استفاده میکنید مخدوش و یا خراب شده......و سیستم نمی تونه فایلها رو ازش بخونه
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
AMIRDARVISH نوشته شده:روی سیستم دیگه نصب می شود
طبق گفته [External Link Removed for Guests]مشکل از دی وی دی ویندوز،درایو نوری(دی وی دی رام) ،هارد دیسک و کانکتور های اتصال هارد میتونه باشه.یعنی سیستم در خواندن فایل های مورد نیاز و لود اون مشکل داره.
راه حل اول تعویض دی وی دی ویندوز هست.(اگر فایل iso دی وی دی رو دارید و دانلود کردید بهتره یک بار دیگه و با سرعت پایین تر رایت کنید)
در صورتی که جواب نگرفتید بهتره dvdROm رو چک کنید.
برای راهنمایی بیشتر روی [External Link Removed for Guests] کلیک کنید.
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHRAM, ويرايش شده در 0.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
سلام...
مشکل از CD/DVD-ROM هست که احتمالا اپتیکش ضعیف شده و نمیتونه خوب بخونه فالیو...
مشکل از CD/DVD-ROM هست که احتمالا اپتیکش ضعیف شده و نمیتونه خوب بخونه فالیو...

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs