باز گردانی ویتدوز 7 اورجینال
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
باز گردانی ویتدوز 7 اورجینال
با سلام..من یه لپ تاپ dell5110 گرفتم با ویندوز 7 اورجینال ولی متاسفانه قبل از اینکه بک اپ بگیرم ویندوزم رو از دست دادم و یه ویندوز قفل شکسته رو سیستمم نصب کردم.الان سریال ویندوز اورجینال رو دارم ولی cd ویندوزی که با این سریال اکتیو بشه رو ندارم..لطفا لینک دانلود بذارین یا راهنمایی کنین. با تشکر
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: باز گردانی ویتدوز 7 اورجینال
hadidesperado جان
تنها راه برای شما اینه که پشت لپ تاپ رو نگاه کنین ببینید اول چه ویندوزی نصب بوده؟
منظورم اینه که چه ویرایشی از ویندوز 7 روش نصب بوده!
یعنی Windows 7 Home Basic - Windows 7 Home Premium - Windows 7 Professional - Windows 7 Ultimate و...
که حتما پشت لپ تاپ و برچسب مربوط به ویندوز و مایکروسافت قید شده و بعد هم اینکه نسخه 64 بیتی بوده یا 32 بیتی از ویندوز!
بعد یه DVD که نسخه مربوط به شما در اون باشه رو می خرید و ویندوز رو نصب میکنید و با کد پشت لپ تاپتون ویندوزتون رو فعال کنید!
همین
با تشکر
تنها راه برای شما اینه که پشت لپ تاپ رو نگاه کنین ببینید اول چه ویندوزی نصب بوده؟
منظورم اینه که چه ویرایشی از ویندوز 7 روش نصب بوده!
یعنی Windows 7 Home Basic - Windows 7 Home Premium - Windows 7 Professional - Windows 7 Ultimate و...
که حتما پشت لپ تاپ و برچسب مربوط به ویندوز و مایکروسافت قید شده و بعد هم اینکه نسخه 64 بیتی بوده یا 32 بیتی از ویندوز!
بعد یه DVD که نسخه مربوط به شما در اون باشه رو می خرید و ویندوز رو نصب میکنید و با کد پشت لپ تاپتون ویندوزتون رو فعال کنید!
همین
با تشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار