کند شدن سیسستم در هنگام کار با اینترنت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
کند شدن سیسستم در هنگام کار با اینترنت
مشکل نرم افزاری دارم وقتی از طریق دیال اپ به اینترنت وصل میشوم کامپیوترم فوق العاده سنگین شده وخیلی کند عمل میکند تازگیها اینطور شده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه

-
Re: کند شدن سیسستم در هنگام کار با اینترنت
مشکل نرم افزاری دارم وقتی از طریق دیال اپ به اینترنت وصل میشوم کامپیوترم فوق العاده سنگین شده وخیلی کند عمل میکند تازگیها اینطور شده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه

-
- سپاسهای ارسالی: 785 بار
- سپاسهای دریافتی: 91 بار
deldoosti نوشته شده:مشکل نرم افزاری دارم وقتی از طریق دیال اپ به اینترنت وصل میشوم کامپیوترم فوق العاده سنگین شده وخیلی کند عمل میکند تازگیها اینطور شده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه
سلام.
سخت افزارتون چیه؟ نرم افزار امنیتی رو سیستمتون نصب کردید؟ آپدیته؟ و...
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
مال منم با فایرفاکس کار می کنم کند میشه و سیستم هم چیز کمی نیست رم 2 گیگ ، کارت گرافیک 1 گیگ ، پردازنده 5600 ...
فکر کنم مشکل فایرفاکس و بروسرهایی باشه که صفحات رو به صورت تب باز می کنند ولی گوگل کروم رو هنوز امتحان نکردم ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم
فکر کنم مشکل فایرفاکس و بروسرهایی باشه که صفحات رو به صورت تب باز می کنند ولی گوگل کروم رو هنوز امتحان نکردم ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
سلام
مصرف فایر فاکس زیاده و چیز کمی نیست
مخصوصا وقتی از Tabbed Browsing استفاده کنید و 10-12 تا پیج رو باهم لود کنید سخت میگیره.البته واسه سیستم شما.از گوگل کروم استفاده کنید بهتره.چون فوق العاده هم سبکه و هم سریع.IE9 هم بدک نیست و سریعه.ولی بد لود میکنه صفحات رو.
مصرف فایر فاکس زیاده و چیز کمی نیست

مخصوصا وقتی از Tabbed Browsing استفاده کنید و 10-12 تا پیج رو باهم لود کنید سخت میگیره.البته واسه سیستم شما.از گوگل کروم استفاده کنید بهتره.چون فوق العاده هم سبکه و هم سریع.IE9 هم بدک نیست و سریعه.ولی بد لود میکنه صفحات رو.
-
noktehdaan نوشته شده:deldoosti نوشته شده:مشکل نرم افزاری دارم وقتی از طریق دیال اپ به اینترنت وصل میشوم کامپیوترم فوق العاده سنگین شده وخیلی کند عمل میکند تازگیها اینطور شده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه
سلام.
سخت افزارتون چیه؟ نرم افزار امنیتی رو سیستمتون نصب کردید؟ آپدیته؟ و...
رم2گیگه کارت گرافیکم 1گیگه سیپییو 2هسته ای هست نود 32 گذاشتم ولی اپ دیت نیست در ضمن من از گوگل کروم استفاده میکنم کامپیوتر را پارسال خریدم ویندوز سون هم روش نصبه

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
یکی از دلایل اصلی کند شدن سیستم آپدیت نبودن آنتی ویروس میتونه باشه!!!
من این رو دقیقا تجربه کردم با کسپراسکی.
مورد دوم این که بهتره یک بار ویندوز رو عوض کنید اگر یک سال هست که این کار رو نکردید و حتما" به Service Pack 1 ویندوز 7 ارتقا بدید.چون خیلی از باگ های اساسی در سرویس پک 1 رفع شده.یه نمونش مربوط به همین کند شدن کار با اینترنت میباشد.مثلا من قبل از ارائه سرویس پک 1 ، اگر بدون Disconnect کردن ویندوز رو Sleep میکردم ، بعد از شروع دوباره باید حتما یک بار سیستم رو Reset میکردم تا دوباره بتونم به نت وصل بشم ، ولی با این اپدیت مشکل رفع شده!(البته این مشکل در ارتباط بی سیم وجود نداره)
اگر مقدور نیست که ویندوز رو عوض کنید ، حتما" Disk Clean up کنید.شاید مشکل برطرف بشه
من این رو دقیقا تجربه کردم با کسپراسکی.
مورد دوم این که بهتره یک بار ویندوز رو عوض کنید اگر یک سال هست که این کار رو نکردید و حتما" به Service Pack 1 ویندوز 7 ارتقا بدید.چون خیلی از باگ های اساسی در سرویس پک 1 رفع شده.یه نمونش مربوط به همین کند شدن کار با اینترنت میباشد.مثلا من قبل از ارائه سرویس پک 1 ، اگر بدون Disconnect کردن ویندوز رو Sleep میکردم ، بعد از شروع دوباره باید حتما یک بار سیستم رو Reset میکردم تا دوباره بتونم به نت وصل بشم ، ولی با این اپدیت مشکل رفع شده!(البته این مشکل در ارتباط بی سیم وجود نداره)
اگر مقدور نیست که ویندوز رو عوض کنید ، حتما" Disk Clean up کنید.شاید مشکل برطرف بشه