سوال در رابطه با فلش

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

سوال در رابطه با فلش

پست توسط سعید وزارتی »

با سلام فلشم روی کامپیوترم درست کار می کرد اما بردم داخل کافی نت و زدم داخل usbاما سیستمش نگرفت و می خواست که نصبش کنم اما در نصب هم گفت error پیدا شده و نصب نمی شه و بالاخره کار نکرد بعد هم که گذاشتم روی کامپیوتر خودم هم کار نکرد و می گه باید فرمتش کنی اما من نمی خوام چون اطلاعاتم را می خواهم چکار کنم باز بشه فلشم؟متشکرمتصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

Re: سوال در رابطه با فلش

پست توسط GHAZALAK88 »

اتفاقا من هم مموری گوشیم اینطوری شده 1گیگ هم اطلاعات وعکس دارم ممنون میشم کسی من رو هم راهنمایی کنه :razz: :razz:
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

به نظر من فرمتش کنید و بعدش با یه نرم افزار ریکاوری خوب اطلاعات رو برگردونید.چون فلش شما ویروسی شده.البته یه ابزار تو لینوکس هست که میشه فلش رو درست کرد اما دقیق اسمشو نمیدونم
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
New Member

پست توسط سعید وزارتی »

abbas.m.k نوشته شده:به نظر من فرمتش کنید و بعدش با یه نرم افزار ریکاوری خوب اطلاعات رو برگردونید.چون فلش شما ویروسی شده.البته یه ابزار تو لینوکس هست که میشه فلش رو درست کرد اما دقیق اسمشو نمیدونم

با سلام ببخشید من عجله دارم که مشکل فلشم را سریع حل کنم می تونید سریع راهنمایم کنید؟منظورتون از نرم افزار ریکاوری چیست و بعد لینوکس چیست آیا بعد از این که فرمتش کردم باید سریع ریکاوری کنم یا بعد از دوباره ریختن اطلاعات روی آن هم می توان این کار را کرد؟
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

abbas.m.k نوشته شده:به نظر من فرمتش کنید و بعدش با یه نرم افزار ریکاوری خوب اطلاعات رو برگردونید.چون فلش شما ویروسی شده.البته یه ابزار تو لینوکس هست که میشه فلش رو درست کرد اما دقیق اسمشو نمیدونم

ولی بعد فرمت که دیگه اطلاعاتی نمیمونه که ریکاوری برشون گردونه
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

سعید وزارتی نوشته شده:

با سلام ببخشید من عجله دارم که مشکل فلشم را سریع حل کنم می تونید سریع راهنمایم کنید؟منظورتون از نرم افزار ریکاوری چیست و بعد لینوکس چیست آیا بعد از این که فرمتش کردم باید سریع ریکاوری کنم یا بعد از دوباره ریختن اطلاعات روی آن هم می توان این کار را کرد؟

نرم افزار ریکاوری نرم افزاریست که میتواند اطلاعات پاک شده برروی رسانه ذخیره ساری مثل هارد یا فلش رو برگردونه.مدل های رایگانشم هست.اگه روی فلش اطلاعات جدید بریزید خیلی احتمالش کم میشه که دوباره بشه اطلاعات قبلی رو برگردوند
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
New Member

پست توسط سعید وزارتی »

abbas.m.k نوشته شده:
سعید وزارتی نوشته شده:

نرم افزار ریکاوری نرم افزاریست که میتواند اطلاعات پاک شده برروی رسانه ذخیره ساری مثل هارد یا فلش رو برگردونه.مدل های رایگانشم هست.اگه روی فلش اطلاعات جدید بریزید خیلی احتمالش کم میشه که دوباره بشه اطلاعات قبلی رو برگردوند

مدل رایگانش را برایم می فرستید و طرز کارش را هم برایم می گویید؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

دوست عزیز.نگران نباشید.ابتدا فلش رو فرمت کنید.ولی پس از اون هیچ اطلاعاتی روی اون نریزید.
topic-t38853.html
topic-t72619.html
در ضمن.
دو احتمال وجود داره:
1-ویروسی شدن فلش و اشکال نرم افزاری که حل میشه
2-اگر از پورت های جلوی سیستم کافی نت استفاده کردید احتمالش هست که سیم های مربوط به پورت جلو درست وصل نشده بودند و فلش شما سوخته باشه!
نرم افزار ریکاوری هم که abbas.m.k, عزیز توضیح دادند.

همچنین توجه داشته باشید که اگر مشکل نرم افزاری باشه و خودتون نتونستید اطلاعات رو برگردونید و اطلاعات مهمی هم داشتید مراکز بازیابی اطلاعات هست.منتها هزینه بر هست.
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”