من قراره یه پروژه درباره IDS ارائه بدم یکشنبه آینده
ولی نمیدونم چی هست توی گوگل سرچ کردم متن انگلیسی میاره کسی میتونه کمکم کنه و بتونم مطلب فارسی دربارش پیدا کنم؟

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
silent021 نوشته شده:سلام به همگی
ولی نمیدونم چی هست توی گوگل سرچ کردم متن انگلیسی میاره کسی میتونه کمکم کنه و بتونم مطلب فارسی دربارش پیدا کنم؟
alitakin نوشته شده:silent021 نوشته شده:سلام به همگی
ids ها یک نوع سیستم تشخیص نفوذ به شبکه هستند ، intrusion detection system ، کاری که آی دی اس می کنه فقط تشخیص نفوذ در همین حد ؛ من یادم ترم پیش برای درس شیوه ی ارایه مسایل علمی و فنی یه تیکه از درس رو که راجع به نوشتن پروپوزال بود با نوشتن یک پروپوزال راجع به آی دی اس به سر انجام رسوندم ، من پروپوزال خودم رو می ذارم این جا ، خیلی هم احتمالا کمکتون بکنه ولی نمی دونم کار درستی دارم می کنم یا نه ؟؟ به خاطر این که من نباید ماهی به شما بدهم ، باید ماهیگیری یادتون بدم !!!
ولی با وجود این توصیف ، فعلا این ماهی رو از من داشته باشین
[External Link Removed for Guests]
silent021 نوشته شده:alitakin نوشته شده:silent021 نوشته شده:سلام به همگی
ids ها یک نوع سیستم تشخیص نفوذ به شبکه هستند ، intrusion detection system ، کاری که آی دی اس می کنه فقط تشخیص نفوذ در همین حد ؛ من یادم ترم پیش برای درس شیوه ی ارایه مسایل علمی و فنی یه تیکه از درس رو که راجع به نوشتن پروپوزال بود با نوشتن یک پروپوزال راجع به آی دی اس به سر انجام رسوندم ، من پروپوزال خودم رو می ذارم این جا ، خیلی هم احتمالا کمکتون بکنه ولی نمی دونم کار درستی دارم می کنم یا نه ؟؟ به خاطر این که من نباید ماهی به شما بدهم ، باید ماهیگیری یادتون بدم !!!
ولی با وجود این توصیف ، فعلا این ماهی رو از من داشته باشین
ازتون ممنونم شما از همون سایتا که پایینش نوشته اطلاعات رو گیر اوردین؟
سلیتی هست که دربارش فارسی نوشته باشه؟ من وقتم کمه تا یکشنبه نمیتونم اونارو ترجمه کنم و پاورپوینت بسازم