حل مشکل tdk

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

حل مشکل tdk

پست توسط saheleajj »

<!-- start: header --> با سلام به مدیران محترم این بخش.راستش من سایتای زیادی رفتم و مشکلم رو مطرح کردم ولی کسی بهم جواب نداده لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید.یه فلش مموری tdk 8gb دارم که چند روزیه وقتی به سیستم وصلش می کنم اول سیستم پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید رو می ده ولی بعدش نه خبری از آیکون فلش میشه و نه اتفاقی میفته و اصلا باز نمیشه که بشه روی اون کاری انجام داد.مشکل چی می تونه باشه لطفا راهنماییم کنید.ممنون میشم.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

Re: حل مشکل tdk

پست توسط HS368 »

از برنامه های زیر استفاده کن:

[External Link Removed for Guests]

برنامه HDD LLF Low Level Format Tool برای فرمت هارد یا فلش هست که به صورت مستقیم با سخت افزار ارتباط برقرار میکنه و دستورات رو انجام میده. اگه فلشت سالم باشه و سکتورهاش خراب شده به طوری که با ویندوز نشه درستش کرد با این برنامه براحتی درست میشه. ولی اگه فلشت نیم سوز شده باشه دیگه کارش تمومه. من تا حالا چندین فلش با این برنامه های بالا زنده کردم، بعضی از فلش های چینی هم هست خیلی زود میسوزه و نمیشه کاریش کرد. تست کنید شاید زنده شد. فقط مواظب باشید هارد خودتونو فرمت نکنید یعنی گزینه انتخاب دیوایس با دقت انتخاب کنید.
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

Re: حل مشکل tdk

پست توسط arashtabaie »

وقتی به سیستم وصلش می کنم اول سیستم پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید رو می ده ولی بعدش نه خبری از آیکون فلش میشه و نه اتفاقی میفته و اصلا باز نمیشه که بشه روی اون کاری انجام داد

در برخی موارد سیستم عامل شما به راحتی موفق به شناسایی و نصب درایور سخت افزار فلش مموری شما میشه، که کار سختیه!، ولی کار ساده رو که دادن یک اسم به درایو اون و نشان دادنش به شماست رو نمیتونه انجام بده تصویر
قبل از اینکه به سوختن فلش مموریتون شک کنید یا بخواید از ابزار های فرمتینگ - که احتمال اشتباه و خرابی به بار آوردن داره استفاده کنید - این راه رو امتحان کنید، 99% احتمال میدم مشکلتون حل شه!
1. دکمه ی Start رو کلیک کنید و از اونجا روی My Computer راست کلیک کرده و Manage را انتخاب کنید
2. از قسمت سمت چپ، زیر شاخه ی Storage - اگر بسته است روی + کنارش کلیک کنید تا باز بشه- روی Disk Management کلیک کنید

در قسمت پایین سمت راست از این پنجره، لیستی از Storage Device های خودتون می بینید. اگر فلش مموری شما در این لیست بود، با این روش ادامه بدید. وگر نه خوب مشکل چیز دیگری هستش. ( یک روش خوب برای اینکه بفهمید کدام فلش مموری شما هست اینه که دنبال یک قسمتی با حجم 8 گیگا بایت بگردید-البته باید چیزی نزدیک به 8 گیگ مد نظرتون باشه چون به دلایل تکنیکی فلش مموری ها هیچکدام دقیقا همان حجم ادعا شده نیستند)

3. درون این پنجره روی همان قسمتی که فلش شما نمایش داده میشه کلیک راست کنید و change drive letter and paths رو انتخاب کنید.
4. هم اکنون یک منوی جدید باز شده که درون اون یک حرف به درایو شما داده شده، دکمه ی change رو بزنید و یک حرفی بعد از حرفی که به شما نشان داده شده انتخاب کنید.( مثلا اگر گذاشته F شما G یا H را انتخاب کنید.
یک هشدار به شما نشان داده میشه که کلا چرت و پرت میگه تصویر، شما yes رو انتخاب کنید.
5. همه چیز رو ok کنید و از manage خارج شید. احتمال زیاد مشکل شما حل شده. تصویر
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”