LORD ایرانی و کامل تر از GERDOO , KING است البته بقیه هم بد نیستند اما LORD واقعا از همشون بهتره .

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
shakib1 نوشته شده:به نظر من LORD 2012 از همشون بهتره اما اگه ورژن 12 باشه . ورژن 12 دارای 25 DVD اما ورژن 11 دارای 24 یری است که قیمت آن هم 30.000 تومان است .
LORD ایرانی و کامل تر از GERDOO , KING است البته بقیه هم بد نیستند اما LORD واقعا از همشون بهتره .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
c r 4c k نوشته شده:با سلام
شما اگر به یک خریدار معتبر مراجعه کنید همراه بسته پک دفترچه ای هم خدمتتون ارائه میدن که در اون میتونید امکانات این بسته هارو بررسی کنید. البته پشت بسته ها نیز تعدادی از بهترین نرم افزارهارو هم میتونید مطالعه کنید
king2012 چندین نمونه داره
یکی قیمت پشت جلدش 21 هزارتومن و دیگری 29 هزارتومن میباشند.
در مورد خرید نرم افزار یا قطعات کامپیوتری هم پیشنهادی دارم
اینکه حتما به یک عمده فروش مراجعه کنید که در این صورت میتونید بسته مورد نظر رو کمتر از قیمت پشت جلد خریداری کنید
موفق باشید
Mahdi Mahdavi نوشته شده: . , عزیز سلام.
من از بین این سه مورد King 2010 رو دارم و بسیار هم راضی هستم.
در بین دو گزینه دیگه هم با Lord هم مقداری کار کردم اما با گردو خیر.
در کل نرم افزار ها با هم تفاوت فاحشی ندارند.ولی به نظر من کینگ خیلی بهتر بود.
هم از لحاظ رابط کاربری و هم آموزش و دسته بندی و ...
کتابچه رنگی همراه کینگ هم بسیار کاربردی هست.
در کل میشه گفت کینگ از بین نرم افزار های هر بخش بهترین ها رو گلچین کرده و قرار داده.
و کامل هم هست.
سوالی بود در خدمتیم.
Mahdi1944 نوشته شده:من به شخصه به هيچ يک از ديسکها و مجموعههاي موجود در بازار اعتقادي ندارم، آخرين باري که يک ديسک خريداري يا استفاده کردم هم به ياد نميارم، هميشه هر چيزي لازم بوده رو از اينترنت و سايت سازنده دانلود ميکنم (از ويندوز و افيس و VS گرفته تا برنامههاي چند مگابايتي ...)