راهنمایی در مورد opera
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
راهنمایی در مورد opera
چگونه میتونم فایل های متنی با عکس را از طریق اپرا در ورد کپی کنم (مانند اکسپلورر)؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی در مورد opera
,
در Opera هم با همون Copy&Paste عادي ميتونيد متن رو در word کپي کنيد، البته آخرين نسخهي Opera رو استفاده کنيد، نسخههاي 10 فکر ميکنم در اين زمينه مشکلاتي داشتند
در Opera هم با همون Copy&Paste عادي ميتونيد متن رو در word کپي کنيد، البته آخرين نسخهي Opera رو استفاده کنيد، نسخههاي 10 فکر ميکنم در اين زمينه مشکلاتي داشتند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
سلام من هم از مرورگر اوپرا در گوشیم نصب کردم به صورت کامل ولی وقتی اسم سایتی را می نویسم پیدا میکند ولی وارد نمی شود مشگل از چیست
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
با سلام من اخرین نسخه اپرا موبایل رو رو گوشیم نصب کردم اما تو cc نمیتونم پست بفرستم و همش میگه تعداد کاراکترهای موضوع کم است.هرچه قدر هم زیاد و کمش میکنم نمیشه 

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
احتمالا از OperaMini استفاده ميكنيد و يا در Opera Mobile حالت Turbo فعال هست، در اين دو حالت Opera در ايران مسدود شده
airplane,
WYSIWYG Mode رو غير فعال و مجددا سعي كنيد
در ضمن دوستان اين تاپيك در بخش كامپيوتر هست، لطفا سوالات موبايل رو در بخشهاي مربوطه ارسال بفرماييد
موفق باشيد
احتمالا از OperaMini استفاده ميكنيد و يا در Opera Mobile حالت Turbo فعال هست، در اين دو حالت Opera در ايران مسدود شده
airplane,
WYSIWYG Mode رو غير فعال و مجددا سعي كنيد
در ضمن دوستان اين تاپيك در بخش كامپيوتر هست، لطفا سوالات موبايل رو در بخشهاي مربوطه ارسال بفرماييد
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد