سلام
من برای سایت میخوام یه اسلاید شو بسازم که فرمتش gif باشه اما هر چی تو اینترنت میگردم نرم افزار مناسبی پیدا نمیکنم لطفا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
سئوال: نرم افزار ساخت اسلاید شو
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: سئوال: نرم افزار ساخت اسلاید شو
با سلام و درود
برای کارهای گرافیکی قوی و بنرهای تبلیغاتی بصورت gif بهترین نرم افزار فتوشاپ هست اما اگر با فتوشاپ اشنایی ندارید می توانید از نرم افزارهایی مانند ulead gif animator استفاده کنید که فکر میکنم نسخه پنج یا شش اون اخرین بروزرسانی ان می باشد و برای کار با متون فارسی در چنین نرم افزارهایی نیاز به یک برنامه فارسی نویس هم می باشد...
باتشکر
برای کارهای گرافیکی قوی و بنرهای تبلیغاتی بصورت gif بهترین نرم افزار فتوشاپ هست اما اگر با فتوشاپ اشنایی ندارید می توانید از نرم افزارهایی مانند ulead gif animator استفاده کنید که فکر میکنم نسخه پنج یا شش اون اخرین بروزرسانی ان می باشد و برای کار با متون فارسی در چنین نرم افزارهایی نیاز به یک برنامه فارسی نویس هم می باشد...
باتشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
ممنون از راهنماییتون
یعنی با فتوشاپ میشه اسلاید شو با فرمت gif درست کرد؟
من با فتوشاپ در حد ابتدایی آشنایی دارم میشه با این میزان آشنایی این کار رو انجام داد؟
یعنی با فتوشاپ میشه اسلاید شو با فرمت gif درست کرد؟
من با فتوشاپ در حد ابتدایی آشنایی دارم میشه با این میزان آشنایی این کار رو انجام داد؟
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
بله دوست عزیز،
با فتوشاپ میشه انیمیشن های gif رو با کیفیت و دقت بالاتری ساخت...
برای این کار اگر از فتوشاپ cs4 و یا cs5 استفاده کنید راحت تر می تونید به هدفتون برسید...
باتشکر
با فتوشاپ میشه انیمیشن های gif رو با کیفیت و دقت بالاتری ساخت...
برای این کار اگر از فتوشاپ cs4 و یا cs5 استفاده کنید راحت تر می تونید به هدفتون برسید...
باتشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 1261 بار
- سپاسهای دریافتی: 2355 بار
Paint shop pro
حضرت علی (علیه السلام):
مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !