باز نشدنBrowser فایرفاکس!

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

باز نشدنBrowser فایرفاکس!

پست توسط SAMAN »

با سلام و درو دبه دوستان عزیز تصویر تصویر

بنده یک مشکل برای سیستمم پیش اومده!

من دیشب ویندوز کامپیوتر رو عوض کردم البته به سختی! چون CD خط داشت و یک سری از فایل ها رو اجازه کپی کردن نمی داد! به هر ترتیب نصب شد. امروز موقع کار با اینترنت وقتی که مرورگر رو باز میکنم برای بار اول باز میشه اما اگر ببندمش دیگه باز نمیشه!

این در حالی هست که برای اکسپلورر اینطور نیست و اون مشکلی نداره!

البته فکر میکنم به هنگام اجرای پروکسی این اتفاق می افته! در صورتی ه قبلا" چنین مشکلی وجود نداشت!

اگر ممکنه راهنمایی کنید تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

Re: باز نشدنBrowser فایرفاکس!

پست توسط X.Nima »

سلام دوست عزیز.

از برنامه پراکـــســـیفایر استفاده میکنید؟

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

با درود فراوان

سامان عزیز از کدام نسخه موزیلا استفاده میکنید ؟

اینکه برخی فایل های ویندوز کپی نشده پس درست نصب نشده است و بهتر است ویندوز سالم نصب نمایید.

یک بار هم گوگل کروم دوست داشتنی، امن و سریع رو نصب کنید تا از وبگردی لذت بیشتری ببرید :razz:

پیروز باشید
شاد زی مهر افزون ...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

SAMAN, جان سلام

حدود دو سال پیش مشکلی شبیه مشکل شما برام پیش اومد با این تفاوت که سی دی بنده مشکلی نداشت و سی دی رام من ضعیف شده بود و سی دی رام مشکل داشت...

هنگام نصب ویندوز هم دقیقا مانند شما چندین پیغام خطا مبنی بر کپی نشدن فایل ها برام نشون داده شد
جالب این بود که وقتی نصب ویندوز تموم شد و ویندوز بالا اومد نه نرم افزاری نصب میشد و نه منو ها گرافیک داشتن یعنی مثلا منوهای ابی ویندوز ایکس پی کاملا سفید بودند و در کل انگار جای ویندوز ایکس پی برام ویندوز ام ای و ۹۸ نصب شده بود ولی خدا رو شکر سیستمم دو تا سی دی رام داشت و با اون یکی ویندوز رو نصب کردم و مشکل حل شد...

احتمال زیاد مشکل شما هم برمیگرده به هنگام نصب ویندوز...

باتشکر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سپاس و تشکر فراوان از راهنمایی دوستان عزیزم آقا نیما, آقا ساسان و آقا محمد گرامی تصویر تصویر تصویر تصویر

*اما دقیقا" همین هست من از پروکسفایر استفاه میکنم تصویر

*در مرود تغییر مرور گر, خیلی دوست دارم اما دستم به این فایر فاکس افتاده و من از نسخه 7 اش استفاده میکنم تصویر

* واما آقا محمد عزیز , من 4 بار اون شب ویندوزم روعوض کردم! 3 دفعه اول دقیقا" مثل مال شما بود! مخصوصا" از نظر گرافیک که عین ویندوز 99 شده بود !! تصویر

خلاصه بی انظباطی هست و خط افتادن رو CD غیر اورجینال کپی شده 200 تومنی ! تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

× اگر بنا رو بر این بگیریم که این قسمت ویندوز که مربوط به این مشکل هست بی نقص نصبیده شده؛

* این توضیحاتی که میگم، در صورتی درسته که شما برنامه پراکسیفایر رو میبندید و این مشکل پیش میاد؛
ببینید، این پراکسیفایـــــــــــر یه مواقعی بدجور میهنگه! یعنی وقتی میبندیش، با بسته شدنش کلنجار میره و درصد زیادی از رم رو برای بسته شدنش میگیره (بطوریکه اگه به Task Manager برید میبینید که برنامه ای که بستید هنوزم تو پروسه ها مشغول هستو مقدار زیادی رم و اشغال کرده)، این لحظه هم که میخواین برنامه دیگه رو اجرا کنی یا ببندی (اونم برنامه سنگینی مثل ff)، حافظه کافی در اختیار نیست تا برنامه باز یا بسته شه! پیشنهادم اینه که اگه میخواین بعد کار با پراکســــــــی، به حالت معمولی/مستقیم برگردید، پراکــــــــــــسیفایر رو نبندید، بلکه از منوی Proksifeiere Rules، دومین قسمت رو بزارید رو Direct تا پراکـــــــــسی غیر فعال شه.

* ضمنا، اگه بحث مرورگر هست که پیشنهاد اکیدم Opera هست ^_^

*** اگر هم مشکل این نیس، بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنیم! :razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

سلام دوستان :razz:
یه نرم افزار دارم که باید حتماً تحت فایرفاکس اجرا بشه روی چند تا سیستم با ویندوزهای متفاوت (xp و 7) با فایرفاکس مشکلی ندارم ولی یکی از سیستم ها که xp روش هست (ویندوز مشکلی نداره) هر ورژنی از فایرفاکس نصب میکنم سرعتش خیلی خیلی پایینه حتی بازشدن فایرفاکس هم خیلی دیر و کند هست؛ هرکاریش کردم درست نشد :-?
قبلاً نرم افزار تحت IE بود همین سیستم هیچ مشکلی نداشت!!!
از دوستان میخوام راهنمایی کنند
متشکرم
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

$ ,
متاسفانه فايرفاكس شديدا مشكل مصرف منابع داره و اين موضوع با ترفندهايي براي سيستم عاملهاي جديدتر حل شده، اما براي سيستم عاملهاي قديمي مثل xp ديگه سرمابه گذاري براي بهينه سازي روي اون انجام نشده. البته ممكنه اگر خيلي خيلي كند هست، دليل اون اشكالي هست كه قبلا به واسطه پلاگين‌هايي كه روي اون نصب شده ايجاد شده. يكبار به طور كامل فايرفاكس رو حذق و مجددا اخرين نسخه رو نصب كنيد، همچنين يك آنتي ويروس قدرتمند هم نصب كنيد و سيستم رو كامل اسكن كنيد، ممكنه ويروس عامل اين مشكل باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”