سلام دوستان
من می خوام نرم افزار رشنال رز رو نصب کنم اما هر کاری می کنم نصب نمی شه و پیام خطا می ده ( مثلث زرد داخلش ! ) .و می نویسه شما می خواهید روی یک سیستم ساپورت نشده این نرم افزار رو نصب کنید . راستی ویندوزم seven است البته اگه مربوط به نوع ویندوز میشه
لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه
ممنون
مشکل در نصب نرم افزار رشنال رز
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در نصب نرم افزار رشنال رز
,
لطفا بفرماييد چه نسخهاي از اين نرم افزار رو قصد داريد نصب کنيد که به چنين مشکلي برميخوريد؟ چون من در نصب نسخهي 7 با ويندوز سون 32 و 64 بيني مشکلي ندارم، همچين اگر خواستيد متن خطا رو بفرماييد تا بهتر بشه بررسي کرد
لطفا بفرماييد چه نسخهاي از اين نرم افزار رو قصد داريد نصب کنيد که به چنين مشکلي برميخوريد؟ چون من در نصب نسخهي 7 با ويندوز سون 32 و 64 بيني مشکلي ندارم، همچين اگر خواستيد متن خطا رو بفرماييد تا بهتر بشه بررسي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
برای منم پیش اومد و روی لب تاپم که ویندوز premieum هست نصب نشد ولی روی سیستم که ویندوز الکی داشت و آپدیت نشده نصب شد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

-
- سپاسهای ارسالی: 49 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
ممنوع . اتفاقاً منم نسخه 7 رو دارم نصب می کنم که به نتیجه نمی رسم
متن خطا هم " you are attempting to install on an unsupported operating system . see your ration product's release notes for complete list of supported operating system and service packs "
متن خطا هم " you are attempting to install on an unsupported operating system . see your ration product's release notes for complete list of supported operating system and service packs "
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
دقیقا برای منم همین مشکل پیش اومده بود و همین ارور رو میداد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

- تماس:
من همين الان هم دوباره تست کردم و بدون هيچ مشکلي نصب شد
چند احتمال ميدم:
1- روي برخي نسخههاي دست کاري شدهي ويندوز کار نکنه
2- شايد مثلا نسخهي از Rational Rose که در اختيار داريد مشکلي داره و مثلا نياز به پچ خاصي داره
3- آنتي ويروسهايي مثل نود نصب هست که جلو نصب اين رو ميگيره، چون زمان نصب برنامه اخطار ميده که آنتي ويروس رو براي نصب کامل برنامه، غير فعال کنيد
راهکار:
1- نسخهي ويندوز من Windows 7 Ultimate SP1 هست، دو نسخهي 32 و 64 روي دو سيستم دارم هر دو کار ميکنند، شما هم دقيقا همين نسخه رو تست کنيد و دقت کنيد دست کاري شده و يا بتا و ... نباشه
2- حالت Compatiblity رو روي ويندوز xp بگذاريد و تست کنيد
3- نسخهي ديگهاي از برنامه رو تست کنيد
4- آنتي ويروس اگر داريد غير فعال کنيد (البته من با kaspersky نيازي به غير فعال کردن اون نداشتم)
موفق باشيد
چند احتمال ميدم:
1- روي برخي نسخههاي دست کاري شدهي ويندوز کار نکنه
2- شايد مثلا نسخهي از Rational Rose که در اختيار داريد مشکلي داره و مثلا نياز به پچ خاصي داره
3- آنتي ويروسهايي مثل نود نصب هست که جلو نصب اين رو ميگيره، چون زمان نصب برنامه اخطار ميده که آنتي ويروس رو براي نصب کامل برنامه، غير فعال کنيد
راهکار:
1- نسخهي ويندوز من Windows 7 Ultimate SP1 هست، دو نسخهي 32 و 64 روي دو سيستم دارم هر دو کار ميکنند، شما هم دقيقا همين نسخه رو تست کنيد و دقت کنيد دست کاري شده و يا بتا و ... نباشه
2- حالت Compatiblity رو روي ويندوز xp بگذاريد و تست کنيد
3- نسخهي ديگهاي از برنامه رو تست کنيد
4- آنتي ويروس اگر داريد غير فعال کنيد (البته من با kaspersky نيازي به غير فعال کردن اون نداشتم)
موفق باشيد
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام به همگی
دوستان من نیاز شدید به نصب نرم افزار رشنال دارم ولی موقع نصب ارور میده ( عکسش رو گذاشتم ) . ویندوزمم به سفارش دوستان عوض کردم ولی فایده نداشت بازم همین ارور رو میده
ورژن Rational Rose Enterprise v7.0
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟ اشکال از کجاست ؟؟

دوستان من نیاز شدید به نصب نرم افزار رشنال دارم ولی موقع نصب ارور میده ( عکسش رو گذاشتم ) . ویندوزمم به سفارش دوستان عوض کردم ولی فایده نداشت بازم همین ارور رو میده
ورژن Rational Rose Enterprise v7.0
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟ اشکال از کجاست ؟؟

- تماس:
@ ,
الان دقيقا چه نسخهاي از ويندوز رو نصب داريد؟
طبق چيزي که خود IBM اعلام کرده، Rational Rose فقط روي نسخههاي Pro به بالاي ويندوز نصب ميشه و براي سازگاري کامل با ويندوز 7 به بالا هم بايد از نسخهي 7.0.0.4 با پچ iFix002 استفاده کرد
الان دقيقا چه نسخهاي از ويندوز رو نصب داريد؟
طبق چيزي که خود IBM اعلام کرده، Rational Rose فقط روي نسخههاي Pro به بالاي ويندوز نصب ميشه و براي سازگاري کامل با ويندوز 7 به بالا هم بايد از نسخهي 7.0.0.4 با پچ iFix002 استفاده کرد