system restor
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
- سپاسهای ارسالی: 150 بار
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
system restor
سلام .
از دوستان کسی میدونه وقتی system restore خاموشه چطوری باید روشنش کرد . بهم پیغام زیرو میده
[External Link Removed for Guests]
از دوستان کسی میدونه وقتی system restore خاموشه چطوری باید روشنش کرد . بهم پیغام زیرو میده
- سپاسهای ارسالی: 1326 بار
- سپاسهای دریافتی: 2342 بار
- تماس:
Re: system restor
سلامfree loveعزیزالان وقت تایپ کردن ندارم برای همین به صورت عکس واست توضیح میدم درسته انگلیسیه اماخیلی سادست
(این روش درویندوز7هست)
[HIGHLIGHT=#ffff00]یه روش ساده ترش اینه که درمنویstartزیرall programs(منظورم همون حاشیه خالیه)search programs and filesکلیک کن وتایپ کنsystem restoreوبعدبرنامه system restoreروبازکن!
راستی ویندوزت xpیه؟

[HIGHLIGHT=#ffff00]یه روش ساده ترش اینه که درمنویstartزیرall programs(منظورم همون حاشیه خالیه)search programs and filesکلیک کن وتایپ کنsystem restoreوبعدبرنامه system restoreروبازکن!
راستی ویندوزت xpیه؟
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
رایانه شما به شبکه متصل است و احتمالا در محیط کار با شبکه نسبتا گسترده.
با توجه به پوینت های خودکاری که هنگام نصب برخی نرم افزارها ایجاد میگردد و البته دشواری حذف تک تک این پوینت ها و گاه همراه ریسک بودن این کار (چون ممکن است روزی بخواهند ازش استفاده کنند) پس بهترین روش غیر فعال کردن این سرویس در ویندوز شما است که این کار از طرف ادمین شبکه شما انجام شده است و شما بدون اجازه ایشان نمی توانید سیستم را به حالت قبل تر برگردانید (که احتمالا فاقد تنظیمات مورد نظر ادمین می باشد).
البته گاهی با دستکاری ابزارهای مدیریت ویندوز نیز این اتفاق می افتد که شاید ناخواسته شما چنین تغییراتی را اعمال کرده باشید. اگر سیستم شما شبکه نیست، بگید تا راهنمایی کنم از کدام مسیر می توانید این سرویس را فعال کنید.
رایانه شما به شبکه متصل است و احتمالا در محیط کار با شبکه نسبتا گسترده.
با توجه به پوینت های خودکاری که هنگام نصب برخی نرم افزارها ایجاد میگردد و البته دشواری حذف تک تک این پوینت ها و گاه همراه ریسک بودن این کار (چون ممکن است روزی بخواهند ازش استفاده کنند) پس بهترین روش غیر فعال کردن این سرویس در ویندوز شما است که این کار از طرف ادمین شبکه شما انجام شده است و شما بدون اجازه ایشان نمی توانید سیستم را به حالت قبل تر برگردانید (که احتمالا فاقد تنظیمات مورد نظر ادمین می باشد).
البته گاهی با دستکاری ابزارهای مدیریت ویندوز نیز این اتفاق می افتد که شاید ناخواسته شما چنین تغییراتی را اعمال کرده باشید. اگر سیستم شما شبکه نیست، بگید تا راهنمایی کنم از کدام مسیر می توانید این سرویس را فعال کنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
MiimA عزیز
سیستم مال خونه هست .وقتی ویندوزش رو عوض کردم خواستم یه برنامه نصب کنم گفت این سرویس خاموشه رفتم که روشنش کنم دیدم این پیغام رومیده.
در ضمن ویندوزش هم xp sp3 هست.
سیستم مال خونه هست .وقتی ویندوزش رو عوض کردم خواستم یه برنامه نصب کنم گفت این سرویس خاموشه رفتم که روشنش کنم دیدم این پیغام رومیده.
در ضمن ویندوزش هم xp sp3 هست.
- تماس:
ببخشید، مگر این مباحث نظامی و سیاسی سنترال امان میدهد مباحث فنی در اسکرول بماند ...
اما خوب در سوریه چه خواهد شد
خدمت شما راه حل خود مایکروسافت برای ویندوز XP:
Please Login or Register to see this code
لینک: [External Link Removed for Guests]
اما من فکر کنم شما باید یک کار دیگر هم بکنید و آن خارج کردن سیستم خود از دامین است. در پنجره My Computer کلیک راست و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید.
حالا سربرگ Computer Name را انتخاب و از پایین پنجره کلید Change را بزنید. دقت کنید که اگر دکمه رادیویی مربوط به عضویت در دامین فعال است آن را به حالت work group تغییر دهید.
و حتما بعد از آن یک بار سیستم را از نو راه اندازی کنید و سپس روش مایکروسافت را به اجرا در آورید.

خدمت شما راه حل خود مایکروسافت برای ویندوز XP:
لینک: [External Link Removed for Guests]
اما من فکر کنم شما باید یک کار دیگر هم بکنید و آن خارج کردن سیستم خود از دامین است. در پنجره My Computer کلیک راست و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید.
حالا سربرگ Computer Name را انتخاب و از پایین پنجره کلید Change را بزنید. دقت کنید که اگر دکمه رادیویی مربوط به عضویت در دامین فعال است آن را به حالت work group تغییر دهید.
و حتما بعد از آن یک بار سیستم را از نو راه اندازی کنید و سپس روش مایکروسافت را به اجرا در آورید.
-
MiimA عزیز
من اصلا system restor tab رو ندارم . حالا نمیدونم این تب توسط همین group policy غیر فعال شده یا نه اصلا ویندوز به درستی نصب نشده
در ضمن تو مسیری هم که گفتید رفتم workgroup بود
من اصلا system restor tab رو ندارم . حالا نمیدونم این تب توسط همین group policy غیر فعال شده یا نه اصلا ویندوز به درستی نصب نشده
در ضمن تو مسیری هم که گفتید رفتم workgroup بود
- تماس:
,
این ویندوز .. آخرش باید با چکش درستش کرد
در منوی استارت در فیلد Run وارد کنید:
خوب به ترتیب کلید HKEY_LOCAL_MACHINE و سپس کلید software و بعد کلید policies و حال microsoft و بعدش windows NT و در آخر SystemRestore را باز کنید.
حال در سمت راست مقدار دو متغییر DisableConfig و DisableSR را پاک کنید. به امید خدا باید مشکل حل شود
* مقدار این متغییرها را پاک کنید نه خودشان که در صورت نیاز بعدها بتوانید ازش استفاده کنید. هر چند حذفش مشکل ساز نخواهد بود و به وقت نیاز میتوان ایجادشون کرد.
این ویندوز .. آخرش باید با چکش درستش کرد

در منوی استارت در فیلد Run وارد کنید:
خوب به ترتیب کلید HKEY_LOCAL_MACHINE و سپس کلید software و بعد کلید policies و حال microsoft و بعدش windows NT و در آخر SystemRestore را باز کنید.
حال در سمت راست مقدار دو متغییر DisableConfig و DisableSR را پاک کنید. به امید خدا باید مشکل حل شود

* مقدار این متغییرها را پاک کنید نه خودشان که در صورت نیاز بعدها بتوانید ازش استفاده کنید. هر چند حذفش مشکل ساز نخواهد بود و به وقت نیاز میتوان ایجادشون کرد.
-
براووووووو MiimA
تبش فعال شد ولی همچنان خاموشه . این پیغام رو میده موقع روشن کردنش.
تبش فعال شد ولی همچنان خاموشه . این پیغام رو میده موقع روشن کردنش.
- تماس:
,
من فراموش کردم ، هر تغییر در رجیستری مستلزم یک بار راه اندازی مجدد سیستم است برای اعمال شدن. آیا شما این کار را کردید ؟
اگر مشکل پا برجاست یک سوال برام پیش میاد که آنتی ویروس شما چیست و یا آپدیت است؟
من فراموش کردم ، هر تغییر در رجیستری مستلزم یک بار راه اندازی مجدد سیستم است برای اعمال شدن. آیا شما این کار را کردید ؟
اگر مشکل پا برجاست یک سوال برام پیش میاد که آنتی ویروس شما چیست و یا آپدیت است؟

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
همونطور که MiimA, عزیز گفتند
،سیستم شما با احتمال زیاد ویروسی شده.حتما با یک انتی ویروس مناسب چک کنید.(ترجیحا ناد32 نباشه)
هیچ دلیلی نداره که sys restore به خودی خود غیر فعال بشه و پیغام مبنی بر policy نمایش داده بشه.

هیچ دلیلی نداره که sys restore به خودی خود غیر فعال بشه و پیغام مبنی بر policy نمایش داده بشه.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
MiimA جان ،
بله سیستم راه اندازی مجدد شد .انتی ویروس من کسپر هست و کاملا هم اپدیت
SHAHRAM جان
سیستم رو اسکن کردم چندین بار هم اسکن کردم ولی هیچ پیغامی مبنی بر ویروسی بودم بهم نداده

بله سیستم راه اندازی مجدد شد .انتی ویروس من کسپر هست و کاملا هم اپدیت
SHAHRAM جان
سیستم رو اسکن کردم چندین بار هم اسکن کردم ولی هیچ پیغامی مبنی بر ویروسی بودم بهم نداده