اولآ از بابت عنوان متاسفم ولی مجبور بودم
کامپیوتر من بعداز Stand By شدن باحرکت
ماوس یا فشار دادن کی بورد روشن
نمی شه از کسانی که اطلاعی
دارم خواش می کنم کمک کنن
درخواست کمک در مورد STAND BY
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
حامد85 جان
هارد شما چقدر در درايور سيستم فضا داره؟ پاور شما مشكلي نداره؟ چند مدت هست كه اين مشكل وجود داره؟ رم شما چند هست؟
هارد شما چقدر در درايور سيستم فضا داره؟ پاور شما مشكلي نداره؟ چند مدت هست كه اين مشكل وجود داره؟ رم شما چند هست؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
حامد85 يك بار اطلاعات سيماوس و بايوس به حالت ديفالت برگردونيد و در قسمت POWER مادربورد ... Event رو غير فعال كنيد (بسته به نوع مادر بوردعنوان هاي مختلفي دارند) و دورباره تست كنيد، راستي چه مدت اين مشكل وجود داره؟ آپديت ُهاي بايوس رو هم چك كرديد؟ ممكنه اين موضوع باگي در بايوس باشه 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
سلام:
سيستم منبه حالت stand by نميره . کجا رو بايد تنظيم مکنم. و تفاوت ايم حالت با screen saver در چيه .
در اسکرین سرور یک تصویر متحرک وظیفه محافظت ادز صفحه نمایش شما رو داره که طبیعتا انرزی مصرف میکنه و سیستمتون هم در حال پردازش اون خواهد بود و هارد فعال . ولی در standby مانیتور خاموش میشه و هارد به حالت نیمه فعال درمیاد و میزان پردازش سیستم هم کم میشه که باعث کاهش مصرف انرزی میشه
برای رفتن به stanb by به صورت اتوماتیک در دستکتاپ کلیک راست و گزینه properties رو انتخاب کنید .
در شاخه screen saver بر روی power کلیک کنید و در قسمت setting for home.............
در مقابل system stand by مدت زمانی رو که میخواهید کامپیوتر بعد از اون به حالت stand بره انتخاب کرده و ok کنید .