Mohammad 1985, سلام دلتنگت بودم
شما اولین بار است شنیدید و من اصلا قبلا نشنیده ام، و اشاره هم کردم:
مشکل در CPU شما. این احتمال وجود دارد که پردازشگر شما دچار مشکل شده باشد که در اینصورت تنها راه حل تعویض این قطعه است. البته این یک فاجعه برای پردازشگرهای AMD به حساب میاد! چون اینتل هرگز در پردازنده های خودش این دست خرابی ها رخ نداده و حداقل خرابی های پردانزده اش نیز 0 -1 است یا کار میکند یا نمی کند و اینطور کاربر را سر در گم نمی کند.
اما همین چند هفته قبل وقتی عملا با یک مورد مشابه مشکل حاضر روبرو شدم و به بررسی موضوع پرداختم بهش رسیدم. البته خوشبختانه اون سیستم مشکلش از راهکار
SHAHRAM حل شد.
مادربرد ایسوز PH61 گرافیک آنبرد قدرتمند HD داشت و یک گرافیک 4 گیگ جیفورس هم بود اما ویندوز با پایین ترین رزولیشن و کیفیت تصویر نمایش داده می شد در حالی که درایورها کاملا آپدیت شده و نصب بودند. البته اگر دستی گرافیک آنبرود را یا گرافیک افزوده شده را دیسیبل بکردیم و یک ریستارت می کردیم سیستم مشکلش حل می شد. اما نهیاتا با CMos کردن مشکل حل شد که البته الان از گفته های
SHAHRAM, فهمیدم دلیل رفع مشکل با تغییر بایوس ریشه اش در کجاست ... آورکلاک بودن پیش فرض گرافیک آنبورد و ناسازگاریش با جیفورس در اون وضعیت.
به هر حال هر روز انسان تازه ها خواهد یافت ... و من تو بحث فنی دست هام بالا هست و ممکنه هر کدوم از مسائلی که میگم و تجربه کردم اشتباه باشد.

چه برسه به اونها که از منابع دیگه به دست میارم.
kaka600,
شاید قدری سخت گیری باشد، اما من بررسی کردم اکثر سیستم های سر جمع موجود با پردازنده شما از پاورهای با توان بیش از 550 بهره می برند. اگر شرایطش براتون فراهم است با یک پاور قویتر مثلاً 630 یک آزمایش کنید. چون در مورد سیستم شما هنوز بیش از هر چیز من نسبت به پاور مشکوک هستم.