tango,wechatو ... از چه پروتکلی استفاده می کنند ؟

در اين بخش مي‌توانيد اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي تلفن همراه را بيابيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

tango,wechatو ... از چه پروتکلی استفاده می کنند ؟

پست توسط Present »

[BLOCKQUOTE] سلام
خیلی دوست دارم بدونم که نرم افزار هایی مثلwechat یا tango از چه امکانات و پروتکلهایی استفاده می کنند؟
برای مثال اگر بخوام به پیامی که از طرف مقابل میاد رو ( برای مثال در wechat ) بررسی و تحلیل کنم ( اطلاعاتش رو) و یا اطلاعات ورودی و خروجی این نرم افزار رو کدی بنویسم که چک کنه و تحلیل کنه و بتونم باهاش یکسری کارها و ... ر. انجام بدم به چه اطلاعاتی نیار دارم
باید چه نوع برنامه نویسی بلد باشم ؟ من خودم فکر می کنم که باید نوع پروتکل نرم افزار رو ابتدا پیدا کنم و روش برنامه نویسی اون پروتکل رو در موبایل یاد بگیرم ؟!
دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون می شم
یادآور می شم تا به حال برنامه نویسی موبایل نکردم ولی تا حدودی با برنامه نویسی پروتکل در کاپیوتر آشنا هستم .
ممنون می شم دوستان کمک کنند . [/BLOCKQUOTE]
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: tango,wechatو ... از چه پروتکلی استفاده می کنند ؟

پست توسط Solver »

Present,

تا اونجا که من اطلاع دارم نرم افزارهای آندروید و سیمبین معمولا با جاوا نوشته می شوند. همینطور برخی موارد وب اپلیکشین هایی بر پایه php یا asp است که از json بهره می برند.

در مورد مک و آیفون هم که xcode متداولترین است، البته در مورد این سیستم عامل ها هم باز شاهد وب اپلیکیشن هایی که از json بهره می برند هستیم.

به نظر من جاوا و جی سان، همینطور تسلط به کتابخانه openeCV (اینتل) از یک سو و از سمت دیگر آشنایی با Xcode برای آیفون و آیپد مواردی است که آشنایی با اونها لازم است. البته موارد دیگر هم هست، منتها شروع کار با اینها است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: tango,wechatو ... از چه پروتکلی استفاده می کنند ؟

پست توسط Present »

M.Abooali, جان در واقع کاری که من می خوام بکنم اینه که یک لسینر بنویسم که اطلاعات inbound,outbound این نرم افزارها رو برام رصد کنه . تو نرم افزارهای کامپیوتری دونستن پروتکل استفاده شده در شبکه و بسته های ارسالی و شکل کلی فیلدهای آنها مهمه .
برای مثال در کامپیوتر وقتی شما می خواهید که اطلاعات یک شبکه رو رصد کنید بنا به نوع شبکه که زیر ساخت TCP و UDP دارند نوع بسته ای ارسالی در ای پی متفاوت هست و سرایندها و ... فرق می کنه .
حالا چیزی که من در مورد این نرم افزارها نیاز دارم همچنین اطلاعاتی هست که اگر به دست بیارم طبق عادت بقیه اطلاعات رو بهتر می تونم جمع آوری کنم . برای مثال آندروید از کتابخانه ای مختلفی استفاده می کنه که تعدادی سطح پایین هستند و برای کار با سیستم عامل و ... تعدادی در سطح های وسط برای ارتباط سطح کاربر با پایینی و تعدادی کتابخانه برای UI .
وقتی اطلاعات اینچنین جمع آوری شد می شه فهمید که از کدام یک از این کتابخانه بهتر می شه استفاده کرد و یا بهتره استفاده کرد و آیا اصلا این کتابخانه های آماده به درد کار ما می خوره و یا نیاز به ساخت کتابخانه های با معیار ما داره ؟ آیا این کار شدنی هست و یا خیر؟ و...
پس چیزی که فعلا مهمه برام اینه که آیا ساختاری پاکت هایی شبیه به بسته های ای پی در پروتکلهای tcp,udp داره و یا ...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي تلفن همراه”