حل مشگل پسورد
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
حل مشگل پسورد
من یک پسورد برای موبایلم ایجاد کردم اما حالا هر چی اونو وارد میکنم میگه اشتباه و نمیتونم وارد بشم چطوری میتونم کلا حذفش کنم و مشگل را حل کنم؟ ضمنا این گوشی را تازه خریدم و سامسونگ گالکسی گراند 2 هستش . با تشکر
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Re: حل مشگل پسورد
,
احتمالا زمان تايپ پسورد کيبورد فارسي بوده و يا حروف بزرگ تايپ شده. اين موارد رو هم تست کنيد. در غير اين صورت متاسفانه راهي جز فکتوري ريست از طريق ريکاوري گوشي نداريد
احتمالا زمان تايپ پسورد کيبورد فارسي بوده و يا حروف بزرگ تايپ شده. اين موارد رو هم تست کنيد. در غير اين صورت متاسفانه راهي جز فکتوري ريست از طريق ريکاوري گوشي نداريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد