سلامHesam - 1994 نوشته شده: سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸, ۱۰:۴۸ ق.ظ
با سلام و تشکر
.
من از evernote استفاده میکنم
یادداشت ، یادآوری ، ویس گرفتن، پیوست کردن فایل، دستنویس کردن، ذخیره تصاویر قابلیت های این اپ هست.
امکان دفترچه سازی ، دسته بندی و تگ گذاری بسیار خوبی داره و با حذف یادداشت میشه از Trash برنامه بازیابی کرد
نسخه وب و دسکتاپ داره و قابلیت همگام سازیش مهمترین دلیل انتخاب من بوده.
همچنین روی اسدیکارت میشه انتقال داد تا فضای داخلی گوشی رو اشغال نکنه - برای ورود به اپ هم میشه رمز گذاشت
خلاصه برنامه فوق العاده ای هست از نظر من
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
البته بلحاظ امنیتی نشده چک کنم برام هم مهم نبوده چون مطالب چندان سری ندارم برای نگهداری درین اپ
این تصویر خروجی NoRoot Firewall هست
آیا مشکلی داره؟؟
.
تصویر یک ساعت بعد
.
تشکر از شما برای به اشتراک گذاشتن این اطلاعات .
.
این برنامه امکانات زیادی داره . برای کسانی که اطلاعات حساس و محرمانه ندارند میتونه برنامه ی خوبی باشه چون اطلاعات رو در یک حافظه ی مجازی یا همون cloud ذخیره میکنه و فرد میتونه از دستگاههای مختلف به یادداشت هاش و اطلاعات ذخیره شده در حافظه ی مجازی که یه جایی در اینترنت هست دسترسی داشته باشه .
.
اما برای کسی که فقط میخواد توی گوشیش یه چیزهایی رو یادداشت کنه اصلاً مناسب نیست چون :
برنامه ی سنگینی داره که حدود ۷۰ مگابایت هست .
دسترسی داره به دوربین و توانایی عکس و فیلم گرفتن .
ضبط صدا.
و مشکل بزرگش اینه که طبق تست بنده بدون اینترنت کار نمیکنه یعنی نمیشه have full network access رو ازش حذف کرد و ازش استفاده کرد . پس اگه فرد حواسش نباشه و برنامه به نت وصل بشه دیگه معلوم نیست اطلاعاتش به کجا فرستاده میشه .
.
اینها نظر شخصی بنده بود .
.
بهتره تا حد امکان از برنامه هایی استفاده بشه که سبک باشه و دسترسیهای خطرناک نداشته باشه و به نت هم وصل نشه و اگر به نت وصل میشه ، لااقل اطلاعاتمون فقط توسط جایی که ازش خبر داریم قابل رؤیت و رصد باشه مثل گوگل . نه اینکه اطلاعاتمون بی در و پیکر ارسال بشه و ندونیم کجا میره مثل طلاگرام و هات گرام که از طریق شرکت شبدیز دات کام در البرز و شرکت سرزمین هوشمند در تهران وصل میشد به تلگرام اصلی ! . این ۲ برنامه دهها میلیون نفر رو در ایران قریب دادند و رابط شدند بین مردم و تلگرام و راحت به تمام اطلاعات داخل گوشیهاشون دسترسی پیدا کردند . بالاخره هم قضیه لو رفت و از گوگل پلی حذف شدند و از گوشیهای مردم هم حذف شدند توسط گوگل ! .
بعدش هم که همه چیز لو رفته بود ، در اخبار ایران گفتند که هات گرام و طلاگرام همکاریشون با تلگرام رو متوقف کردند !
.
================================================
اما ۲ تا عکسهایی که آپلود کردین و سوالتون مربوط میشه به فیلتر برنامه ایِ نوروت فایروال که بهش میگن Custom Filter .
این فیلتر بسیار جالب و قدرتمند و کاربردی هست ولی بنده هنوز فرصت نکرده ام طرز کارش رو توضیح بدم که کمی هم طولانی هست ولی به همه ی علاقمندان توصیه می کنم که طرز کارش رو یاد بگیرند
.
الان خیلی خلاصه بگم که :
شما با خالی گذاشتن مربع برنامه اِورنوت در لیست apps در نوروت فایروال ، فیلتر مختص این برنامه رو فعال کردین .
از همون لحظه ، تمام آی پی ها و دامین ها و هاست هایی که برنامه سعی کرده باهاشون تماس بگیره به ترتیب درج شده در صفحه ی همون برنامه در نوروت فایروال که همیشه جدیدترین ارتباط در بالای لیست هست و قدیمی ترین در پایین .
آی پی یک شماره هست مثل 120.12.65.9
دامین مثل central.com , google.com , pishkhan.org
هاست هم اگر اشتباه نکنم مثل .IR دات آی آر ، دات یو اِس .us
.
نوروت فایروال این توانایی رو داره که یک کشور یا یک آی پی یا یک سری آی پی و یا یک پورت و یا تمامی پورتها و یا یک شرکت یا سازمان یا دولت یا قسمتی از یک شرکت و سازمان و دولت رو ممنوع کنه از دسترسی به گوشی .
در عکس دوم ، شما به هیچکدوم از اونها اوکی ندادین . یعنی موافقت نکردین با تماس برنامه به اون آی پی یا هاست یا دامین . برای موافقت بایستی روی همون آی پی یا دامین ضربه بزنید تا مربعش باز بشه و مربع موبایل یا وای فای رو تیکِ سبز بزنند و بعدش اوکی بزنید . از همون لحظه ، برنامه مُجازه با همونی که اوکی دادین تماس بگیره . هر وقت هم خواستید تماس رو موقتاً قطع کنین کافیه تیک ضربدر قرمز بزنید . و برای توقف دائمی هم میتونین دکمه delete رو بزنین . به همین سادگی . جداً عجب برنامه ای . هزار تا ایول داره .
.
این یکی از تواناییهای نوروت فایروال هست که خیلی راحت تمام جاهایی که یک برنامه سعی میکنه باهاشون تماس بگیره رو فاش میکنه و ما میتونیم خیلی راحت به هر کدوم که خواستیم اجازه دسترسی بدین یا دسترسی ندیم .
.
صحبت در مورد فیلتر اختصاصی در نوروت فایروال خیلی زیاده . إن شاء اللّٰه اگر عمری باقی باشه سر فرصت هر چی میدونم رو مینویسم .