ديگه واسه راه اندازي راديو handsfree نخرين........
توی این روش کافیه با سنجاق پایه دوم و سوم از سمت چپ رو به هم وصل کنین.....(handsfre rراه میفته)
بعد باید یکی از پایه های اول تا چهارم از سمی راست را به عنوان آنتن با سنجاق نگه دارین..........
loud speaker رادیو رو هم فعال کنین..
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
man is in state of lost...
exept those who belive
exept those who pationt
exept those who belive
exept those who pationt
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Moslem6333 جان ممنون از شما ولي اين روش زياد جالبي نيست ولي جواب ميده .
Ma3ouD جان handsfree گوشي معمولا از 4 پين در فيش آن براي اتصال به گوشي استفاده ميکنه که البته اين مختص handsfree است که پايهاي مثلا شارژرها و کابل USB و.. اتصالاتشون فرق داره.
شما با روش فوق کار handsfree را انجام ميديد و اين اتصالات را وصل ميکنيد که پيشنهاد چنين کاري را نميکنم و از نتيجه نهايي هم اطلاعي ندارم.
Ma3ouD جان handsfree گوشي معمولا از 4 پين در فيش آن براي اتصال به گوشي استفاده ميکنه که البته اين مختص handsfree است که پايهاي مثلا شارژرها و کابل USB و.. اتصالاتشون فرق داره.
شما با روش فوق کار handsfree را انجام ميديد و اين اتصالات را وصل ميکنيد که پيشنهاد چنين کاري را نميکنم و از نتيجه نهايي هم اطلاعي ندارم.
-
من از شما يه سوال ميپرسم:
چرا نوکيا با اينکه ميتونست برنامه راديو گوشي رو حتي بدون استفاده از هندس فري فعال کنه اين کارو نکرده؟ واسه چي بعد از وصل هندس فري امکان loud speaker رو واسه راديو تعريف کرده؟
همه ميگن هندس فري کاره آنتن رو انجام ميده ولي غلطه ...... چون اين بدن شماست که کار آنتن رو انجام ميده و در واقع هندس فري يه هاديه.....
ضمنا من رو گوشيهاي مختلف تست کردم حتي گوشيهاي جاواي نوکيا مشکلي واسه سخت افزار و نرم افزار ايجاد نکرده....
هيچ مشکلي ايجاد نميکنه....
من خودم آلان دارم روي 3230 استفاده ميکنم.....
قراره فيشش رو هم به طور خيلي ساده بسازم........ تا توي مسافرت و... استفاده کنم و از سيماي دست و پا گير هندس فري هم راحت شم./...
چرا نوکيا با اينکه ميتونست برنامه راديو گوشي رو حتي بدون استفاده از هندس فري فعال کنه اين کارو نکرده؟ واسه چي بعد از وصل هندس فري امکان loud speaker رو واسه راديو تعريف کرده؟
همه ميگن هندس فري کاره آنتن رو انجام ميده ولي غلطه ...... چون اين بدن شماست که کار آنتن رو انجام ميده و در واقع هندس فري يه هاديه.....
ضمنا من رو گوشيهاي مختلف تست کردم حتي گوشيهاي جاواي نوکيا مشکلي واسه سخت افزار و نرم افزار ايجاد نکرده....
هيچ مشکلي ايجاد نميکنه....
من خودم آلان دارم روي 3230 استفاده ميکنم.....
قراره فيشش رو هم به طور خيلي ساده بسازم........ تا توي مسافرت و... استفاده کنم و از سيماي دست و پا گير هندس فري هم راحت شم./...

exept those who belive
exept those who pationt
exept those who belive
exept those who pationt
-
راستي
اينکار امکان استفاده از گوشي رو به عنوان وسيله استرتق سمع هم ميده...
يعني فقط دو پايه دوم و سوم از سمت چپ را با سنجاق نگه دارين تا تصوير اتصال هندس فري روي صفحه ظاهر شه ...
بعد از منوي setting گوشي در قسمت تنظيمات هندس فري گزيته automatic answer رو on کنين...و گوشيتون رو در محل مورد نظر قرار بدين و از يه خط ديگه باهاش تماس بگيرين . گوشي اتوماتيک وصل ميشه و شما ميتونين صداي اون محيط رو به راحتي(حسب کيفيت micگوشيتون)بشنوين........
ضمنا يادتون باشه گوشي رو جاهاي خطرناک نزارين ( به خط قرمز ها نزديک نشين......)

اينکار امکان استفاده از گوشي رو به عنوان وسيله استرتق سمع هم ميده...
يعني فقط دو پايه دوم و سوم از سمت چپ را با سنجاق نگه دارين تا تصوير اتصال هندس فري روي صفحه ظاهر شه ...
بعد از منوي setting گوشي در قسمت تنظيمات هندس فري گزيته automatic answer رو on کنين...و گوشيتون رو در محل مورد نظر قرار بدين و از يه خط ديگه باهاش تماس بگيرين . گوشي اتوماتيک وصل ميشه و شما ميتونين صداي اون محيط رو به راحتي(حسب کيفيت micگوشيتون)بشنوين........
ضمنا يادتون باشه گوشي رو جاهاي خطرناک نزارين ( به خط قرمز ها نزديک نشين......)

exept those who belive
exept those who pationt
exept those who belive
exept those who pationt