سلام .در مورد گوشی نوکیا 6300 سوال داشتم.
1.در تقسیم بندی در کدام گروه است؟
2.باسیم کارت همراه اول کار نمی کنه (سال ساخت :04 /2008) و fw 6.01
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
M.A
کمک در مورد نوکيا 6300
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
با سلام نيازي به وارد کردن شماره تاييده به گوشي نيست
آيا شما مطمئن هستيد شماره IMEI را درست وارد کرديد ؟
اگر بله شما بايد صبر کنيد حداقل 24 ساعت کاري و حداکثر 3 الي 4 روز و مداوم شماره خود را در سايت چک کنيد
هفته پيش براي من يک گوشي N95 هشت گيگ از کويت برام آورده بودند 3 الي 4 روز طول کشيد تا توي شبکه همراه اول
ثبت شد و الان هم دارم استفاده مي کنم و حالشو مي برم شما هم نگران نشو و پيگير باش اميدوارم مشکلت حل بشه

آيا شما مطمئن هستيد شماره IMEI را درست وارد کرديد ؟
اگر بله شما بايد صبر کنيد حداقل 24 ساعت کاري و حداکثر 3 الي 4 روز و مداوم شماره خود را در سايت چک کنيد
هفته پيش براي من يک گوشي N95 هشت گيگ از کويت برام آورده بودند 3 الي 4 روز طول کشيد تا توي شبکه همراه اول
ثبت شد و الان هم دارم استفاده مي کنم و حالشو مي برم شما هم نگران نشو و پيگير باش اميدوارم مشکلت حل بشه

- محل اقامت: گراش-شهر مناره ها
- سپاسهای ارسالی: 193 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
با سلام
حالا بازم برای گوشی های 6120 و 1200 nokia مشکل داره و تقریبا 4 روزه و هنوز درست نشده .
راستی اگر پس از هر بار چک کردن ثبت سریال بزنیم از اول میره یا همون بار اولی کافیه؟
اگه سریعتر کمک کنید خیلی ممنون میشم.
ضمنا تا حالا 2 تا 6120 و یکی N95 8G و یکی E65 زدم و یکیش از صبح تا ظهر درست شد ولی بقیه 2 تا 3 روذه طول کشید ولی بازم درست شد.
با تشکر قبلی
M.A
حالا بازم برای گوشی های 6120 و 1200 nokia مشکل داره و تقریبا 4 روزه و هنوز درست نشده .
راستی اگر پس از هر بار چک کردن ثبت سریال بزنیم از اول میره یا همون بار اولی کافیه؟
اگه سریعتر کمک کنید خیلی ممنون میشم.
ضمنا تا حالا 2 تا 6120 و یکی N95 8G و یکی E65 زدم و یکیش از صبح تا ظهر درست شد ولی بقیه 2 تا 3 روذه طول کشید ولی بازم درست شد.
با تشکر قبلی
M.A
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
FH12,
اگر در ثبت IMEI در سايت خطايي رخ نده، نيازي به ثبت مجدد نيست، براي ثبت حداکثر تا 9 روز زمان نرمال براي اين کار هست و اگر بعد از اون ثبت نشد، بايد مجددا اقدام و يا مراجعه به دفاتر خدماتي ارتباطات سيار موضوع رو پيگيري کنيد
اگر در ثبت IMEI در سايت خطايي رخ نده، نيازي به ثبت مجدد نيست، براي ثبت حداکثر تا 9 روز زمان نرمال براي اين کار هست و اگر بعد از اون ثبت نشد، بايد مجددا اقدام و يا مراجعه به دفاتر خدماتي ارتباطات سيار موضوع رو پيگيري کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد