تشخیص باتری های اصلی سونی اریکسون

در اين بخش مي‌توانيد اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي تلفن همراه را بيابيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

تشخیص باتری های اصلی سونی اریکسون

پست توسط H@med »

راه تشخیص باتری اصلی سونی اریکسون رو میزارم تو انجمن . همونطور که میدونین تو بازار پره از باتری های تقلبی چینی سونی اریکسون که قیمت های ارزونی دارن (گاها فروشنده ها به عنوان باتری اصلی گرون می فروشنش) و عمر خیلی کمی دارن

بعضی ها میگن باتری هایی که استیل هستن اصلن اما اینطور نیست ، چون امکان داره یه باتری کاغذی هم اصلی باشه .

چطور باتری اصلی رو از تقلبی تشخیص بدیم ؟
اگه دقت کرده باشین بالای باتری یه کاغذ سفید رنگ هست . این قسمت با رطوبت دیدگی به راحتی تغییر رنگ میده . پس یه راه شناسایی باتری اصلی از تقلبی اینه .

نکته : البته از این راه تعمیرکارا برای این استفاده می کنن که سریعا بفهمند گوشی ای که می خوان تعمیرش کنن آبخورده یا نه .

راه دوم توجه کردن به این متنه که زیر باتری نوشته میشه :

Made In Japan Finishid In Japan
Made In Korea Finishid In Malaysia

این باتری ها اصلی هستن
البته امکان داره باتری غیر اصل هم گیرتون اومده باشه ولی خوب کار کنه که این برمیگرده به شانستون ( از نظر من البته )

برای استفاده درست از باتری چکار کنیم ؟

خلیی از فروشنده ها میگن که وقتی قراره از یه گوشی نو استفاده کنین یا یه باتری نو رو به گوشیتون وصل کنین 24 ساعت بزاریدش زیر شارژ که این کاملا غلطه خیلی ها هم میگن شب تا صبح بزارین اینم غلطه
خیلی ها هم هستن که میگن هشت ساعت بزارید زیر شارژ ، اینم از نظر من غلطه

درستش اینه که وقتی قراره از یه باتری نو استفاده کنین به صورت زیر عمل کنین ،
سه ساعت باتری رو شارژ کنین
نیم ساعت به باتری استراحت بدین
سه ساعت دیگه شارژ کنین
نیم ساعت استراحت بدین
دو ساعت دیگه شارژ کنین
------------------------------
که کلا میشه 8 ساعت . از نظر من این درسته
اینطوری می تونین بهترین استفاده از باتری رو داشته باشید و باتری رو برای اولین بار اصولی شارژ کنین

اما برای استفاده بیشتر از شارژ باتری :
- سعی کنین از بخش Setting گوشی و تو بخش Display ---> روشنایی یا Briightness گوشیتون رو روی 50 درصد بزارین
- سعی کنین صدای زنگ گوشیتون رو روی 60 یا 80 درصد بزارین نه صد درصد (البته خودم همیشه رو صد در صد میزارم ) . این مسئله دلیلش اینه که بلندگوی گوشی موقع پخش ولتاژ زیادی از باتری میگیره
- مهمتر از همه سعی کنین شارژ گوشیتون به اتمام برسه و بعد دوباره شارژش کنین . اینطوری خیلی بهتره و به اصطلاح خودمونی باتری تنبل نمیشه
- بلوتوث گوشی خودتون رو زیادی روشن نزارین (اگه می تونین البته )
- وقتی شارژ باتری تکمیل شد (100 درصد شد) ، حتما شارژر گوشی رو بکشید چون گوشی باید یک فشاری به خودش و باتری بیاره که ولتاژ وارد شده به باتری رو رد کنه.

حالا یه مسائلی هم هست ،
این چینی ها هر کاری خواستن تا الان انجام دادن . مثلا در مورد :

نقل قول:
Made In Japan Finishid In Japan
Made In Korea Finishid In Malaysia
اینم امکان داره کپی برداری کرده باشن بازم پس برمیگرده به شارژتون و مراحلی که برای عمر بیشتر باتری اینجا گفتم
در ضمن اینطور که شندیم اگه استیل باتری مات باشه درصد اصل بودنش بیشتره

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي تلفن همراه”