آموزش کامل استفاده از Dual Sim card در گوشی ها (تصویری)

در اين بخش مي‌توانيد اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي تلفن همراه را بيابيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

آموزش کامل استفاده از Dual Sim card در گوشی ها (تصویری)

پست توسط Professional »

عرض سلام خدمت شما عزیزان.
امروز قصد دارم به شما آموزش استفاده از منوی کیت های Two sim رو بدهم با استفاده از این کیت ها می توانید از دو سیم کارت در گوشی خود استفاده کنید.
در این آموزش فرض شده شما کیت را روی گوشی نصب کردید و فقط نحوه استفاده از منوها آموزش خواهد داده شد.
همان طور که می دونید در آن واحد فقط یکی از سیم کارت ها فعال هست و این کیت ها در دو مدل برشی و غیر برشی در بازار موجودند. :-)

تصویر

در این آموزش من سیم کارت اصلی یا TCI رو در بخش شماره 1 کیت و یسم کارت ایرانسل رو در بهش شماره دو کیت قرار دادم و در ابتدا سیم کارت TCI فعال است.

مراحل کار:
1.همان طور که در تصویر مشاهده می کنید در حال حاضر سیم کارت 1 که همون TCI هست فعال می باشد:

تصویر

2.برای ورود به منوی اصلی کیت به دنبال Dual Sim Card بگردید. در گوشی من که پاکت پی سی هست این منو در Programs موجود هست.در گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم معمولا در پوشه My Own در گوشی های نوکیا سری 60 در بخش برنامه ها و در گوشی های سونی اریکسون معمولا در بخش Applications یا contorl panel می تونید این منو رو پیدا کنید.

تصویر

3.خب این آیکون برنامه هست:

تصویر

4.در این تصویر می توانید نمای کلی برنامه را مشاده کنید که در حال حاضر سیم کارت شماره یک فعال است:

تصویر

5.حالا من می خواهم سیم کارت شماره 2 (ایرانسل) رو فعال کنم کافیه روی SIM2 برید و select رو کلیک کنید:

تصویر

6.همان طور که مشاده می کنید الآن سیم کارت دو فعال شده:

تصویر

7.گزینه بعدی AUTO/SW که مخفف سوییچ اتوماتیک هست مشاده میشه با فعال کردن این گزینه سیم کارت فعال مدام بین دو سیم کارت شما به صورت خودکار سوییچ خواهد شد.

تصویر

8. با استفاده از گزینه بعدی که SIM1 No نام دارد می توانید شماره ای را به دفترچه تلفن سیم کارت شماره 1 خود (TCI) اضافه کنید.

تصویر

9.با انتخاب آن پنجره ای باز خواهد شد و یک عدد بین 0 تا 12 رقم را باید وارد کنید:

تصویر

مشخصه که گزینه بعدی هم همین کار رو برای سیم کارت شماره 2 (ایرانسل) انجام خواهد داد.

10.گزینه بعدی که SIM1 time نام دارد باعث میشه برای زمانی که شما تعیین می کنید سیم کارت 1 فعال بشه و بعد به سیم کارت دیگر سوییچ کند.

تصویر

11.با انتخاب گزینه دکر شده از شما یک عدد حداکثر 2 رقمی می گیرد که بر حسب ساعت مشخص می کند سیم کارت شماره 1 چند ساعت فعال باشد و بعد به سیم کارت دیگر سوییچ کند.

تصویر

مشخه که گزینه SIM2 time نیز همین کارهای گفته شده رو برای سیم کارت شماره 2 انجام خواهد داد.

12.گزینه آخر نیز زبان منوی کیت رو عوض می کند که به درد ما نمی خوره.

تصویر

توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت [External Link Removed for Guests] تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد. :-o :D

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما دوستان و هموطنان عزیز مفید بوده باشد. :( 
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
New Member

پست توسط hasanloo »

آقا خيلي ممنون. ميشه نحوه نصب رو هم توضيح بديد؟ در ضمن آيا امکان استفاده از تمامي امکانات سيم مثلا gprs وجود داره؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط mfd69 »

بله امكان استفاده از تمامي امكانات سيمكارت وجود داره از جمله gprs/sms/mms .
نصب اون هم كاري نداره و فقط كافيه دو عدد سيمكارت رو در مدل غير برشي جا زده و داخل موبايل قرار دهيد.در مدل برشي هم سيمكارت ها نياز به برش دارند كه با استفاده از برچسب هايي كه روي سيمكارت چسبانده ميشه بدون خطا برش انجام خواهد شد. :-)

موفق باشيد دوست من :(
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

hasanloo, جان همون طور که دوستمون mfd69, گفتنذ اگه مدل غیربرشی باشه که منم استفاده می کنم خیلی ساده هست و دو تا سیم کارت رو در دستگاه مذاری و استفاده می کنی ولی اگر برشی باشه باید سیم کارت ها رو ببری و در یکی قرار بدی و منو هم به صورت خودکار نمایان می شود.
موفق باشید./
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Masih60 »

ببخشيد توي حالت سوييچ اتوماتيک يعني همزمان از هر دو سيم ميتونيم استفاده کنيم؟
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

این قابلیت برای گوشی های جاوا امکان داره ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Masih60,
خير، در اين صورت، هر زمان آنتن دهي سيمکارت فعال با مشکل مواجه بشه، به صورت خودکار سوئيچ ميکنه به سيمکارت دوم
Danial_4139 تقريبا براي تمام گوشي‌ها قابل استفاده هست، البته چند مدل رو بنده تست کردم، همگي دو مشکل دارند
1- مصرف بالاي باتري
2- عدم سازگاري با سيمکارتهاي MCI (با سيمکارتهاي IR-TCI مشکلي ندارند، اما با سري جديد که IR-MCI شناخته ميشن مشکل دارند، البته ممکنه در مدلهاي جديد مشکل رفع شده باشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

Re:

پست توسط icedfire137 »

خیلی ممنون از توضیحاتت.
من یه مشکلی دارم و اون اینه که وقتی کیت رو داخل گوشی میزارم و میخوام از سیمکارت ایرانسل به همراه اول(IR-MCI)برم Sim registration failed میده و نتورک من رو پیدا نمی کنه باید چکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

Re: آموزش کامل استفاده از Dual Sim card در گوشی ها (تصویری)

پست توسط Mahdi1944 »

,
کدوم سيمکارت اول هست؟
گوشي شما چه مدلي هست؟
سيمکارت شما چطور؟
بعد از ريستارت گوشي هم مشکل رفع نميشه؟
جاي دو سيمکارت رو جابجا کرده و مجددا تست کنيد
احتمال مشکل در سيمهاي ارتباطي در اثر خم شدن و ... هم وجود داره

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط icedfire137 »

ممنون از اینکه به سوالم جوابم دادی.
گوشیم 3250 هست
یه سیمکارتم ایرانسل 0935 و یه سیمکارتم همراه اول IR-MCI هستش.
جای سیمکارتها رو هم عوض کردم ولی فقط با سیمکارت اول ایرانسل و دوم همراه اول جواب میده وقتی بالا میاد ایرانسله فعاله وموقعی که میخوام سوییچ کنم رو همراه اول آنتن قطع میشه و پیغام "Sim Card registration failed" رو میده و بعدش باید گوشی رو خاموش کنم و دوباره باطری رو بکنم و دوباره روشنش کنم که با ایرانسله بالا بیاد.
هر دو تا سیمکارت رو به تنهایی امتحان کردم هردوشون سالمن و کار می کنن.
مدل کیتم هم مثل همین شکل بالایی هست.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
همونطور که گفتم نسل اول Ir-MCI ها در اين زمينه مشکل دارند و فکر ميکنم علت مشکل شما هم همين مورد هست، البته به قولي در سري جديد سيمکارتهاي IR-MCI مشکل رفع شده، اما بنده شخصا اين مورد رو تست نکردم

ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي تلفن همراه”