امروز قصد دارم به شما آموزش استفاده از منوی کیت های Two sim رو بدهم با استفاده از این کیت ها می توانید از دو سیم کارت در گوشی خود استفاده کنید.
در این آموزش فرض شده شما کیت را روی گوشی نصب کردید و فقط نحوه استفاده از منوها آموزش خواهد داده شد.
همان طور که می دونید در آن واحد فقط یکی از سیم کارت ها فعال هست و این کیت ها در دو مدل برشی و غیر برشی در بازار موجودند.

در این آموزش من سیم کارت اصلی یا TCI رو در بخش شماره 1 کیت و یسم کارت ایرانسل رو در بهش شماره دو کیت قرار دادم و در ابتدا سیم کارت TCI فعال است.
مراحل کار:
1.همان طور که در تصویر مشاهده می کنید در حال حاضر سیم کارت 1 که همون TCI هست فعال می باشد:

2.برای ورود به منوی اصلی کیت به دنبال Dual Sim Card بگردید. در گوشی من که پاکت پی سی هست این منو در Programs موجود هست.در گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم معمولا در پوشه My Own در گوشی های نوکیا سری 60 در بخش برنامه ها و در گوشی های سونی اریکسون معمولا در بخش Applications یا contorl panel می تونید این منو رو پیدا کنید.

3.خب این آیکون برنامه هست:

4.در این تصویر می توانید نمای کلی برنامه را مشاده کنید که در حال حاضر سیم کارت شماره یک فعال است:

5.حالا من می خواهم سیم کارت شماره 2 (ایرانسل) رو فعال کنم کافیه روی SIM2 برید و select رو کلیک کنید:

6.همان طور که مشاده می کنید الآن سیم کارت دو فعال شده:

7.گزینه بعدی AUTO/SW که مخفف سوییچ اتوماتیک هست مشاده میشه با فعال کردن این گزینه سیم کارت فعال مدام بین دو سیم کارت شما به صورت خودکار سوییچ خواهد شد.

8. با استفاده از گزینه بعدی که SIM1 No نام دارد می توانید شماره ای را به دفترچه تلفن سیم کارت شماره 1 خود (TCI) اضافه کنید.

9.با انتخاب آن پنجره ای باز خواهد شد و یک عدد بین 0 تا 12 رقم را باید وارد کنید:

مشخصه که گزینه بعدی هم همین کار رو برای سیم کارت شماره 2 (ایرانسل) انجام خواهد داد.
10.گزینه بعدی که SIM1 time نام دارد باعث میشه برای زمانی که شما تعیین می کنید سیم کارت 1 فعال بشه و بعد به سیم کارت دیگر سوییچ کند.

11.با انتخاب گزینه دکر شده از شما یک عدد حداکثر 2 رقمی می گیرد که بر حسب ساعت مشخص می کند سیم کارت شماره 1 چند ساعت فعال باشد و بعد به سیم کارت دیگر سوییچ کند.

مشخه که گزینه SIM2 time نیز همین کارهای گفته شده رو برای سیم کارت شماره 2 انجام خواهد داد.
12.گزینه آخر نیز زبان منوی کیت رو عوض می کند که به درد ما نمی خوره.

توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت [External Link Removed for Guests] تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما دوستان و هموطنان عزیز مفید بوده باشد.