مشگل با رم ريدر
مدیر انجمن: شوراي نظارت
مشگل با رم ريدر
سلام
من به تازگی یه رم ریدر خریدم اما هر کاری می کنم که فایلی رو روی رم کپی کنم پیغام writeprotect میده . از سی دی درایور خودش هم استفاده کردم بازم نشد
کسی می تونه کمکم کنه .سیستم هم windows xp media center هست
من به تازگی یه رم ریدر خریدم اما هر کاری می کنم که فایلی رو روی رم کپی کنم پیغام writeprotect میده . از سی دی درایور خودش هم استفاده کردم بازم نشد
کسی می تونه کمکم کنه .سیستم هم windows xp media center هست
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
bijan666 ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
به نظر ميرسه شما به جاي Reader&Writer فقط Reader رو خريديد (هر دو رو اشتباها رم ريدر گفته ميشه، اما در واقعيت دو دستگاه مجزا هستند)
مارک و نوع کارت ريدر خودتون رو اعلام کنيد تا بهتر بشه شما رو راهنمايي کرد
به نظر ميرسه شما به جاي Reader&Writer فقط Reader رو خريديد (هر دو رو اشتباها رم ريدر گفته ميشه، اما در واقعيت دو دستگاه مجزا هستند)
مارک و نوع کارت ريدر خودتون رو اعلام کنيد تا بهتر بشه شما رو راهنمايي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- تماس:
bijan666 جان
دو حالت داره
1- دستگاه ريدر هست و رايتر نيست
2- رايتر اون قفل و يا خراب هست
چون کارتخوانها نکته خاصي ندارند و معمولا خيلي ساده و بدون مشکل راه اندازي ميشن و اساسا ساختار سادهاي هم دارند
دو حالت داره
چون کارتخوانها نکته خاصي ندارند و معمولا خيلي ساده و بدون مشکل راه اندازي ميشن و اساسا ساختار سادهاي هم دارند
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:bijan666 جان
دو حالت داره
اشتباه میکنید این دستگاهی که دوست ما گرفته هم reader هست هم writer و عملا چیزی به اسم reader تنها وجود نداره جون همون دو کاره 5000 تومان بیش تر نیست
این رم ریدر شما خرابه و باید قیدش رو بزنی مگر اینکه یه دفعه ببینی خود به خود بعد چند ماه مثل واسه من درست باشه
- تماس:
shahram_sampad
در مورد ريدر هم مارکي به نام SecureDigital مدتي وارد ميشد که فقط امکان خواندن مموري رو داشت و امکان نوشتن روي مموري در اون وجود (شايد براي مصارفي که فقط نياز به انتقال يکطرفه و عدم تغيير در سيستم مقصد هست کاربرد داشته باشه و شايد هم مشکل داشتند، به هر حال ....)
خوب با توضيح شما کجاي جواب بنده اشتباه بود؟
در ضمن فکر کنم منظور شما از رم همون مموري باشه، چون چيزي به نام رم که قابليت نگهدارذي اطلاعات رو داشته باشه نداريم
لطفا در آينده در استفاده از کلمات دقت کنيد
در مورد ريدر هم مارکي به نام SecureDigital مدتي وارد ميشد که فقط امکان خواندن مموري رو داشت و امکان نوشتن روي مموري در اون وجود (شايد براي مصارفي که فقط نياز به انتقال يکطرفه و عدم تغيير در سيستم مقصد هست کاربرد داشته باشه و شايد هم مشکل داشتند، به هر حال ....)
خوب با توضيح شما کجاي جواب بنده اشتباه بود؟

در ضمن فکر کنم منظور شما از رم همون مموري باشه، چون چيزي به نام رم که قابليت نگهدارذي اطلاعات رو داشته باشه نداريم
لطفا در آينده در استفاده از کلمات دقت کنيد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Admiral جان شما ابتدا درایور آن را از طریق CD نصب کنید و بعد دستگاه را وصل کنید
CD شما به صورت Autorun باز میشه ؟
میتونید دستگاه را وصل کنید و از طریق System درایور آن را سرچ کنید و خودش از توی CD درایور اونو نصب میکنه (ممکنه درایور فعلی برای ویندوز XP سازگار نباشه )
لطفا نتیجه را اعلام کنید.
دستگاه های Reader هم برای مواردی که امنیت فایلهای اصلی مهم باشد وجود داره ولی در بازار آن چه را که معمول هستش Reader & Writer با هم هستند و دستگاه های Reader به تنهای هم موجوده که تخصص استفاده خاص دارند
CD شما به صورت Autorun باز میشه ؟
میتونید دستگاه را وصل کنید و از طریق System درایور آن را سرچ کنید و خودش از توی CD درایور اونو نصب میکنه (ممکنه درایور فعلی برای ویندوز XP سازگار نباشه )
لطفا نتیجه را اعلام کنید.

دستگاه های Reader هم برای مواردی که امنیت فایلهای اصلی مهم باشد وجود داره ولی در بازار آن چه را که معمول هستش Reader & Writer با هم هستند و دستگاه های Reader به تنهای هم موجوده که تخصص استفاده خاص دارند