* در صورت استفاده از تصاوير متحرك در بكراند گوشي مصرف باطري فوق العاده بالا ميرود
* نصب و پاك كردن برنامهها در موبايل هيچ ضرري براي گوشي ندارد و فقط در طولاني مدت باعث انباشته شدن فايلهاي كوچكي از هر برنامه در گوشي مي شود كه با مستر ريست كردن گوشي قابل حل ميباشد.
سوالات معمول
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- محل اقامت: بغل خونه همسايمون
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
- تماس:
salam man barnameh ultra mp3 roy mobilam nasb kardam vali file ejraye an az tarigh menu ejra nemishe vali az dakhele poshe barname ejra mishe che jori mitonam az tarigh menu ejrash konam?
<<<<<<<
سلام من برنامه Ultra mp3 روی مبايلم نصب کردم ولی فايل اجرايه ان از طريق منو اجرا نميشه ولی از داخله پشه برنامه اجرا ميشه چه جوری ميتونم از طريق منو اجرش کنم؟
Mahdi1944: ضمن خوشامد به شما، لطفا قوانين رو رعايت کنيد
ارسال پست به هر زبان و خطي جز فارسي مجاز نيست
<<<<<<<
سلام من برنامه Ultra mp3 روی مبايلم نصب کردم ولی فايل اجرايه ان از طريق منو اجرا نميشه ولی از داخله پشه برنامه اجرا ميشه چه جوری ميتونم از طريق منو اجرش کنم؟
Mahdi1944: ضمن خوشامد به شما، لطفا قوانين رو رعايت کنيد
ارسال پست به هر زبان و خطي جز فارسي مجاز نيست

تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
arian,
اگر اين از خود فولدر برنامه اجرا ميشه قاعداتا نبايد مشکلي وجود داشته باشه، زماني که اقدام به اجرا ميکنيد چه پيغامي به شما ميده؟
يک بار به صورت دستي برنامه رو حذف کنيد و مجددا نصب کنيد احتملا مشکل حل ميشه (از دو مسير !:\system\App\UtltaMp3 , !:\system\Install هم نام برنامه رو حذف کنيد )
اگر مشکلي بود اعلام کنيد
اگر اين از خود فولدر برنامه اجرا ميشه قاعداتا نبايد مشکلي وجود داشته باشه، زماني که اقدام به اجرا ميکنيد چه پيغامي به شما ميده؟
يک بار به صورت دستي برنامه رو حذف کنيد و مجددا نصب کنيد احتملا مشکل حل ميشه (از دو مسير !:\system\App\UtltaMp3 , !:\system\Install هم نام برنامه رو حذف کنيد )
اگر مشکلي بود اعلام کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد